Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Generation Hostel Urban Brera

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1078 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1078 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • nikos_kafouros
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Very easy to get from Milan Central. Take the subway and less then 3min walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
3.4

Il soggiorno nell Hostel è stato pessimo. Poca pulizia, peli sul letto e il servizio pulizie poco efficiente o del tutto nullo. Personale poco cortese. Non lo consiglio e non ci tornerei una seconda volta.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Cze 2017
8.6

There are three "New Generation Hostel" in Milano, which have to bewared.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
6.9

Unfortunatly there wasn't an info that there are only bunk beds in the private double rooms. The beds are too small for tall people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Cze 2017
8.6

It's a great place and very well located. The staff is nice and the beds are comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
5.7

Good location re: transport links. Easy to find. Most staff helpful, some blunt and moody. Pay for a towel. Pay to store your bag. No atmosphere in social areas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
6.3

Leider war das Personal weder zurvorkommend (Informationen über Aufenthalt im Hostel und Mailand) noch besonders freundlich. Des Weiteren wurde bereits um 08:00 Morgens im Korridor gestaubsaugt bzw. unser Zimmer um 09:00 gereingt, als wir eigentlich noch schlafen wollten. Kein Frühstück (Mini-Kiosk), keine gemütlichen Gemeinschafsräume - dafür gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, eigenes Bad pro Zimmer und gutes WLAN

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
9.1

Estuvimos muy agusto¡ hay recepción 24 horas y esta muy bien calidad-precio.Esta ubicado en una zona muy buena de Milán que conecta el centro con el metro.lo recomiendo totalmente y sin duda volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2017
8.0

Nous avons passés un très bon séjour au New Génération Hostel Urban Brera. Le personnel est accueillant et les chambres sont nickel (très propre) Petit déjeuner chaque matin compris dans le prix. L'auberge est bien placé (10min à peine de centre ville) On recommande sans hésiter !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Kwi 2017
7.1

The hostel is located in a quiet area, which pleased me a lot. Metro station is just 5 minutes away; otherwise you're 20 minutes away from any city attraction. You get exactly what you ask for, and for Milan prices this seems to be a good value for money. Hot water works just fine. If you feel cold during the night just ask for another blanket.You pay 1€ for a towel, which I think is fine.However, 3€ for a hairdryer is just way too much; and 4€ to leave your baggage it's insane.Would book again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.