Hostelworld.com

New Generation Hostel Urban Brera

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
New Generation Hostel Urban Brera Located at via Renzo Bertoni, 3, , Milan.
New Generation Hostel Urban Brera
Italy
Milan Lombardy 20121 via Renzo Bertoni, 3
75% 764
45.4753888 9.1924972
New Generation Hostel Urban Brera
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
7.4

Plug and light at each bed. Wifi in the rooms. AC/heating in the rooms. Bathroom in each room. Towels cost 5 euro. Large lockers provided with plugs inside the lockers. One staff can come off as unfriendly. Walls are thin so there can be noise. Doors close quietly. Location is great for walks around central Milan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
8.9

Excelente Hostal !!! Gran Atención y perfecta ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
7.4

In general good hostal, recomendable. It's 20 min walking from the Duomo. The room in general was clean except for the parts under the mattress. The staff is nice but they don't give a lot of recommendations about what to do or where to eat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2016
3.1

-the reception was really disinterested no 'hello' no 'welcome' to Milano nothing like that she doesn't even introduce herself. We didn't get a map or some good advices about the city. We got a pillow and some sheets to implements our beds towels and a smal wash skit (just 3ml) costs 5€ extra. - bathroom was dirty - the flush of the toilette was damaged and the sink was leaky -one man of the reception was all the time impolite -no value for money -shower was full with li

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Kwi 2016
7.1

Great location but there were no rails at all on the top bunk and no fridge to store food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Fiquei somente uma noite, mas foi uma ótima experiência! Os funcionários foram atenciosos, o quarto e o banheiro eram bem grandes, a cama era confortável e estava tudo limpo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
2.0

Challenging to cancel a nights stay, even with a weeks notice.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Kwi 2016
8.9

It was a quick visit, but it was very nice. Thanks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
7.7

El lugar es cómodo, con instalaciones en buenas condiciones y modernas. En general todo fue bien, mi única queja es el personal. A mi parecer necesitan más personal, el hombre que me atendió parecía bastante estresado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Mar 2016
9.1

Siempre limpio. Es espacioso, y los servicios del hostel estan muy bien, la cocina está equipada. Los chicos de la recepción son muy atentos y simpáticos. Hablan bastante en español. Sólo le falta un poco de música y demás para tener mejor ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.