Hostelworld.com

New Generation Hostel Urban Brera

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
4.3

We arrived later than expected and they dont even gave us blankets, freezing all night. The next day i had to ask for the blankets and they were not even clean, stink and dirty. Extra fee for everything, Breakfast is croissants and coffee from a machine, worst coffee i tried, croissants good. I would never go again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
4.9

reservei pelo site hostelworld e paguei um preco abusivo e os funcionarios eram estupidos e grossos

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Felipeignacio
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
7.1

Lugar bien central. Tiene ascensor, por lo que si andas con maletas grandes no tienes que subir escaleras. El personal no es simpático, solo conversa lo suficiente y hace su trabajo. No me agradaron mucho. Ademas no me dejaron quedarme a esperar mi check in porque debian hacer aseo (alrededor de las 11am) y yo moría de cansancio. Venden refrescos en recepcion, pero no lo hacen durante la noche porque es hasta cierto horario. Cobran €4 dejar tus cosas al check out. Habitaciones cómodas con baño.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, how are you? Thanks for your feedback. I will share it with the internal team because we don't like when our staff is not nice with our guests. We'll take measures. Have a nice day :) Dina Customer Care New Generation Hostel

  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
6.9

Lage: Top. Beim verlassen des Hostels muss man seinen Schlüssel abgeben. Beim wieder Eintreffen haben wir den falschen Schlüssel erhalten.Es gibt keine Kontrolle, ob es der richtige ist. Die Hochbetten sind nicht gesichert, man hat Angst rauszufallen. Deshalb schlief ich unten. Falsche Entscheidung den unten friert man so sehr, man kann nicht schlafen. (Ich bin nicht empfindlich) Es gibt nur eine kleine Wolldecke. Also lag ich mit 2Pullis, Winterjacke & Schal im Bett. Schade,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.9

No soap to wash your hands in the restrooms... you either bring it with you or buy their kit for 5 additional euros. This is really stupid...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, how are you? Thanks for your feedback. We give the possibility to sleep in the center of Milan on a good price. For this reason, every extra is to be considered separately. Hope to see you :) Have a nice day, Dina Customer Care New Generation Hostel

31 Sty 2017
5.1

If you want to put luggages after you check out, you have to pay extra fee!!! This is my first time to meet this situation. The staff is not very friendly, and there is even no water boiler. Not to mention, you have to take bed linens from the reception desk and return it by yourself. I definitely won't recommend this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Sty 2017
6.0

Very clean hostel. Rooms were good and designed in a way that you had privacy even with other people in the room. Staff spoke bad English and was not very friendly or helpful. Location is OK, 1km away from the Duomo. Everything is charged (4EUR only to leave the luggage after checkout). Breakfast (if you can call it breakfast) is just 1 croissant + 1 coffee per person. No space for interaction with other guests or meeting new people. Overall rating is OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi , how are you? We really appreciate you taking the time to share your feedback with us and letting us know the areas we could look at improving. As far as the breakfast is concerned, we activated it recently and for sure we will improve it. Hope to see you :) Have a nice day, Dina Customer Care New Generation Hostel

31 Sty 2017
10.0

Muito bom localizado e staff muito simpático , ao deveriam incluir café da manhã ; mas fora isso muito bom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, how are you? Thanks so much! it was a pleasure to host you! Hope to see you :) Have a nice day, Dina Customer Care New Generation Hostel

  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
6.6

As fotografias enganam muito relativamente ao espaço e ao tamanho. Informação quanto ao pequeno almoço muito pouco clara. Regras sobre a utilização da cozinha expostas não se aplicam. Limpeza pouco eficiente especialmente nas áreas comuns. Staff muito pouco amigável e a falar muito pouco ou nada de inglês. Ambiente pouco acolhedor. Ar condicionado a funcionar bem. Localização perfeita para conhecer a cidade a pé e com paragens de metro muito próximas. Próximo de supermercados e cafés baratos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, how are you? Thanks for this feedback. I will share it with the internal staff to improve our services. Hope to see you :) Have a nice day, Dina Customer Care New Generation Hostel

23 Sty 2017
8.0

O aquecedor não estava funcionando direito. O que foi bem ruim, pq estava muito frio no dia. Mas bom que o banheiro era no quarto, tinha nosso armários com chave e um frigobar. Cozinhas lá em baixo para usar. E localização boa (mas tbm Milão é 'tudo' perto). Lugar limpo. Cheguei mais cedo e deixaram eu guardar minhas malas numa sala sem cobrar nada pra voltar as 14h pro check in. Internet boa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.