Hostelworld.com

Neverland Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 780 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 780 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 8.2
Neverland Hostel Located at Bogazkesen cad. no:96, Beyoglu, Istanbul.
Neverland Hostel
Turkey
Istanbul 34425 Bogazkesen cad. no:96, Beyoglu
78% 780
41.0301856 28.9793694
Neverland Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.6

My friend and me had a really good stay, we enjoyed so much. Atmosphere and decorarion was really nicea as well. However, cleaness was very poor... 2nd floor shower and room 9 had a ver bad smell. Very nice stay though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Gru 2015
2.0

We thought that the hostel would be a bit alternative but that was too much. People smoked everywhere, the kitchen was dirty and disgusting, we found a sock in our room, the room was frozen even with the heater on and when it is snowing outside you really appreciate this factor, there are no blanquets... The staff weren't really helpful they didn't even know when the buses were going to the airport or where exacty the bus stop is, they barely speak English.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Gru 2015
6.9

Fine for a brief stay. Quite a difficult walk from any transport in winter thanks to snow/ice, would be better in summer. We stayed first in a twin room on the first floor but were moved on the third night as the music from the lounge is so loud that it was impossible to sleep even with earplugs, and it stopped only at 3am. The new room on the fourth floor was quiet but very cold and wifi didn't work. Staff are okay. Good free breakfast. Everything was clean. Rooms need more power outlets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Gru 2015
9.1

Staff can make your staying hell or heaven. Here I felt in heaven. I heard when people were outside to go back to hostel, they were telling 'let's go back home' by meaning to ho back to Neverland. It is a very giving hostel, tea and coffee like a river, stream 24 hours. Good lounge, good people to hang out, very central and almosy in the heart of Cihangir. I also like its rebel spirit and cosmopolit atmosphere. I cannot suggest this place enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Najlepsze śniadanie zawsze komfortowe z CAI i herbata przez cały dzień!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Gru 2015
8.3

Nuestra estancia fue bastante buena, llegamos bastante tarde sin avisar y no tuvimos ninguna pega para hacer el check in. El personal es muy amable y te ayudan en todo lo que pueden. El desayuno es completo y típico, no esperéis encontrar bollerías o colacao. Pero nos gustó mucho y comimos de todo. Por otro lado, las literas eran un poco inestables, además cada cama tenía un juego de mantas y sábanas diferentes y a mí me tocó una manta y otra más pequeña polar, los pies o la cara me picaban.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2015
8.0

가격이 저렴해서 딱 저렴한 가격만큼 해요 냄새가 좀 나서 여자분들은 안좋아할듯 혼숙 도미토리룸에 여자 숙박자도 스탭 빼고 저뿐이었음 스텝 친절하고 아침 터키식 조식으로 괜찮았어요 위치도 탁심 근처라서 이동할때 편했구요 사실 청결상태는 지금까지 다녀본 호스텔중 최악이었어요 ㅎㅎ 발 디디고 싶지가 않았음 그러나 저렴하니까 감수했죠 감수했어야했죠..........ㅎㅎ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Lis 2015
9.7

Neverland was such a special place. The location is amazing, downhill is the tram line and uphill is istikal so you can walk everywhere! Kitchen and fridges you can use, lots of common space, nice and cozy. Room was spacious and breakfast was amazing! So much selection. The staff were ready to help us with anything we needed. Comfortable, clean, positive and social, we had an amazing time with new worldwide friends. Highly recommend this place and the area, incredible value for money! Thanks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.