Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neverland Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • delilahrosebraugh
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Wrz 2017
8.9

This hostel has a great atmosphere. The lobby has great music, beautiful art and free tea and coffee. The internet only works in the lobby but like I said the lobby is awesome so hanging out there to use internet is enjoyable. I left my hat there and thy kept it for me. The staff is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
5.1

I can't recommend Neverland Hostel although the location of it is really good. The bathroom was particularly dirty, the bedroom (single room) very basic and with leftovers of previous guests, stains on the bedlinen and mattress, the towels they provide don't seem fresh. The walls are paper thin and noise as well as loud music from the common area don't stop until far after midnight.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Sie 2017
9.1

Great place to stay! Ended up staying an extra night at last minute and wasn't a problem. Friendly staff and great calming atmosphere ♡♡♡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2017
6.0

Most spaces in hostel are Not clean enough for me, only one cleaner doing whole jobs(including the breakfast). But free cafe and tea is good! Also have share kitchen and freezer to use. Budget choice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Sie 2017
5.1

I do not recommend it. The hostel is very (VERY!) dirty. In the toilet everything is broken: a shower, a drain tank and even a soapbox! This is unacceptable even for such a low price. In this price segment of Istanbul you will easily find a much cleaner hostel in the city center.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.7

Tout est parfait sauf la propreté... personnel/ambiance/localisation rien a redire et meme parfait mais concernant la propreté cest pas top top salubrité Pas de clim ni de ventilateur!! Sous le four de istanbul

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Maj 2017
7.4

Facilities are okay. Good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Kwi 2017
8.3

The staff are helpful. The room is just ok in terms of cleanliness and have basic things if you don't mind. The location is near to Taksim Square.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Mar 2017
4.0

The place is completely dirty, the room was stinky and the personal was a bit rude. I changed to another hostel in Istanbul as soon as my booking finished.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×