Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
Nest Style Granada Located at Plaza del Carmen 29, , Granada.
Nest Style Granada
Spain
Granada Granada 18009 Plaza del Carmen 29
93% 254
37.1742266 -3.5988378
Nest Style Granada
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
10.0

The best place so far for us. It was right in Plaza del Carmen. We were there on a Saturday night and enjoyed watching people dancing to the tune of a 2-man band. They danced nonstop from 8pm to 12midnight. It was lovely watching old people enjoying sooo much. The music was great. The hostel was a 10 all the way. Value for money is a 10 too. I will definitely recommend this place to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
8.9

Se parece más a un hotel que un hostal. Limpisimo, con servicios impecables y stylo de lujo. Buena ubicación central cerca de muchos restaurantes y bares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Best hostel ever! It was more like a hotel. It was so clean and the location was perfect. The price was excellent too. If you come to Granada and don't stay here, you're doing it wrong!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Lip 2016
9.7

2달간 여행중 가격대비 최고의 호스텔이였고 호스텔이 2016년 7월기준 준공한지 얼마 되지 않은듯한 새건물이였습니다. 가격대비치면 호텔수준인듯 합니다. 중앙역.버스터미널과는 거리가 있어 트램을 이용해야하지만 알함브라등 주요명소와는 가깝습니다. 청결 및 보안도 우수하여 추천하고 싶은 호스텔이네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lip 2016
8.3

Hôtel bien situé. Le personnel accueillant manque de dynamisme. Je me suis sentie moins bien accueillie. Belle chambre mais quelques petits problèmes ont été subits: air-co en panne en plein milieu de la nuit, odeur nauséabonde dans la salle de bain, check-in pas prêt. Agréable car au milieu de tout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2016
8.6

The location is great since it's close to anything you wanna visit in town. Although it is close to a very loud street, you'll hear noise up until 4am. Te staff is nice buy not very knowledgeable of the town and specific things outside of the touristy areas. They took forever to clean my room. I went to visit the Alhambra at 7 and returned by 2 and my room hadn't been done. The facilities are ok but the rooms are very tacky :D Also they had two power outages while I was there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
9.7

arrendé un cuarto individual, era muy bonito y muy cómodo, el colchón podría haber sido un poco más cómodo, pero en general el cuarto era fantástico, con un pequeño balcón a la plaza del ayuntamiento la ubicación es inmejorable, a menos de una cuadra del corral del carbón, a una cuadra de la plaza reyes católicos desde donde salen los buses a la Alhambra y los free walking tours disfruté muchísimo mi estadía aquí, solo lamento no haberme quedado más días!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Cze 2016
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
10.0

Nicest hostal I've ever seen. Better than many european hotels even!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Kwi 2016
8.0

Booked after reading reviews, so no surprises after I arrived. The bathroom was tiny. LARGE people wouldn't fit. Seriously. Staff was helpful, cheerful and patiently tolerated my use of limited Spanish.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.