Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Nest Style Granada Located at Plaza del Carmen 29, , Granada.
Nest Style Granada
Spain
Granada Granada 18009 Plaza del Carmen 29
93% 238
37.1742266 -3.5988378
Nest Style Granada
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Mar 2016
9.1

I only stayed here to break up my time spent in hostels but it turned out to be a really enjoyable stay. The staff at the front were so nice and friendly I didn't feel awkward as a solo traveller. They also do a great breakfast and being able to use simple kitchen facilities as a guest made a really big difference, as did free tea and coffee all day. Location unbeatable ! Room was clean and basic and zero view but I didn't mind it just made me explore more outside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

스페인에서 가장 좋고 가격도 저렴했던 최고의 숙소!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
9.7

comfortable clean accommodation in centre of Granada walking distance to Alambra Palace good value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Lut 2016
9.1

Ha sido una estancia perfecta. El personal muy pendiente de todo Gran ubicación. Un sitio estupendo para conocer Granada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
10.0

¡Todo un acierto la elección de este hotel! Su ubicación en perfecta y la limpieza de sus instalaciones contribuyen a que estar en Granada sea aún más agradable. Su personal joven y amable está siempre atento a cualquier solicitud.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wspaniałe miejsce!!! Wspaniała obsługa klienta !! Wygodne łóżko !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lis 2015
10.0

One of the greatest hostels I have ever been too! Location is great. Staff is friendly and helpful. Rooms are small, but very cozy, clean and with everything you need. Definitely worth a recommendation!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2015
8.9

Perfectly located and easy to find right in the center. Really helpful and kind staff. Clean and spacious room. Perfectly for a weekend trip to Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
6.9

Central location and very nice hotel. A little difficult to find, in the first instance and needed to ask a policeman for directions. It is a small glass door in the corner of the plaza. Obvious when you know where it is, but we were looking for the usual large hotel sign and if this were available, it must have been hidden amongst the trees of the plaza. Staff were very pleasant and helpful, speaking both English and Spanish.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2015
10.0

We loved our stay here. The room was big and clean, the bed was super soft and the shower was great! The staff were absolutely lovely, i had emailed ahead to say it was my partner's birthday and they had left us a complimentary bottle of wine and scattered petals on the bed. Really lovely touch :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.