Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.4

We really enjoyed stay, the staff were very efficient and welcoming, our room was comfortable and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • evada1120
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2017
8.9

대체로 다 좋았어요! 2박했고 여성도미터리에사 해서그런지 좀더 비교적 깔끔하고 편했고 일단 각층마다 화장실 있는데 남녀 따로라 편했어요! 제가 있던 층엔 샤워실2개 변기2개 세면대2개였는데 G층에 있는 수하물방 옆에 있는 남녀공용화장실도 넓게 있더라구요~ 보안은 방문 카드키라.좋았고 근데 개인사물함은 없고요 직원들 진짜 계속 바뀌고 다양한데도 겁나 전부다 친절하고 뭐 물어보면 잘 알려주고ㅠㅠ 아 근데 와이파이 G층에서만 되는데 그마저도 tv룸에선 잘 안터지고 리셉션 앞에서난 터져서 그거 많이 답답...ㅠ 그리고..휴.. 방음 너무 안 돼요.. 침대가 벽에 붙어있었는데 옆방 말소리가 너무 크게 다 들려서 휴.. 예민하신 분들은 많이 시끄러우실듯.. 그리고 불도 방 전체 1개뿐이라.. 다른사람 배려하느라 못켜거나 일찍끄고 그런점은 조금 불편.. 위치는 일단 정말 좋구요! 호스텔에서 링오브케리 트어 신청해사 잘 다녀왔어요~와 그리고 조식 짱! 이정도면 짱!! 식빵 커피에 시리얼 있음!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2017
7.4

Das Neptunes Hostel ist sehr zentral gelegen und hat nettes Personal die Küchenausstattung ist etwas dürftig, die Zimmer sind dafür aber sehr gut und ruhig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
8.3

Perfect location. But upon arrival we were told we each had to pay €20 for a deposit which in total was 120 which cost more than the room and we had already paid a deposit online' this should have been advertised as we did not have enough cash and had to pay with card.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
10.0

Great hostel. Not really big, kinda old but all the utilities are in good condition. I stayed in a 8 beds room, pretty basic and small. Showers/toilets to share with the rest (male/famale separately) Kitchen is big enough and clean. You can get free breakfast until 10 am (coffee/tea and cereals). They also have a box where you can get free food that people leave/forget in there when they leave. The staff is really friendly and they recommend places to be seen and where to go. Poor Wi-fi signal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Overall nice, only the shower, don't spect you can wash your hair there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
8.9

Great hostel and lovely staff!! David was especially helpful. Perfect location - walking distance from the park. Would stay again anytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
10.0

Super auberge de jeunesse Staff très sympathique, disponible et à l'écoute Très bien située. Très propre Rien à dire !! AUBERGE PARFAITE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
9.4

Awesome atmosphere and great location. Bathrooms were a little gross but sheets were so clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.1

Great central location, very helpful lady at front desk, rooms were more than adequate, room is quite tight for 3 people but other that that facilities were great. Possibly for them to add shampoo dispensers inside shower cubicles would be helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.