Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Neptunes Town Hostel Located at New Street, Killarney, Killarney.
Neptunes Town Hostel
Ireland
Killarney New Street, Killarney
86% 4177
52.0592904 -9.5107913
Neptunes Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sty 2017
10.0

Ok and clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
7.7

Super friendly staff, everyone was very helpful. The hostel offers a same day washing service which was great, but I do find 8,50 Euros a little expensive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Sty 2017
9.1

As a solo traveller had a real decent time here. Everything is clean and facilities work rather well.... except had to use shower downstairs because ours only had cold water (think this was a temp issue). The staff here can give you excellent advise on hikes in the area so make sure you ask at the front counter. One of the best times ive had whilst travelling

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
9.7

Great hostel, centrally located, good atmosphere, good rooms- but the heating was sporadic, and the room got cold at night quite often (we were there in January). The staff were really helpful and friendly, and all the other services were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sty 2017
9.4

Perfecto para cortas o largas estancias. Buen rollo, cómodo, accesible y bien localizado. El pèrsonal muy solícito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
9.7

Great hostel, very clean, really helpful and pleasant staff, warm, comfortable bedrooms. Very well run. Big Sittingroom and well equipped kitchen. Tastefully decorated. Tesco store across the room. No hesitation in staying here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
10.0

i really enjoyed my stay amazing girls at reception enjoyed our breakfast no hassle and very quiet would highly recommend nora watson

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Very good value, nice hostel. Room was a bit small and parking was a bit of a faff (about 5 minutes walk away) but you get what you pay for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
7.4

Pas mal pour une auberge. Nous avons eté surclassé en chambres privé donc vraiment sympa. Pas de wifi dans les chambres malheuresement. Un peu plus de chauffage aurait eté appreciable. Douche fantastique en chambre privé mais eau froide... Dommage. Globalement pas mal, une des meilleurs de la ville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
8.9

Every member of staff was great, so friendly really helpful! Certainly is cheap and cheerful and great value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.