Hostelworld.com

Neptunes Town Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Neptunes Town Hostel Located at New Street, Killarney, Killarney.
Neptunes Town Hostel
Ireland
Killarney New Street, Killarney
87% 3589
52.0592904 -9.5107913
Neptunes Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

The personnel was very kind even for a such busy weekend in Ireland. We needed a bike and explore the national park in couple hours and there gave us hips of informations to do everything :) A rent bike is just near the hostel they got good price if you go there from the hostel. 12.50€ Hostel super clean. Nice bed. Not super confortable pillow. We we had good time. Simple breakfast included as well : coffee/ tea cereal, toast, butter and jam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
9.7

Très bon séjour. Ne pas prendre de douche trop tard car aucune pression. Petit déjeuner efficace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Lovely clean room. Very nice receptionist. Had a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Great location..nice place, very friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
8.9

The staff here we're welcoming and helpful, and the breakfast was pretty good. Only complaints are that there are only two plugs for a room of eight beds, though we did learn you could check out an extension cable. Also, the toilets didn't flush properly a lot of the time, and there often wasn't toilet paper late at night. Overall, though, the hostel was good and the location was excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

Overall it was a really nice place- clean, welcoming, good location. The wifi was a bit patchy, so I definitely found myself in the lobby using wifi a lot. Also, the rooms had limited plugs, which was annoying when you needed to charge your phone. The staff was great, and I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Kwi 2016
9.1

Shower needed a long time to get warm and there is no common room nor pool table or something like that. Everything else was great: friendly staff, good breakfast, clean rooms and bathrooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.1

Staff très sympa et accueillant, chambre propre tout comme les toilettes et la salle de bain. Super séjour, on reviendra.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.4

very nice hostel, but very noisy, we couldn't sleep untill 4am...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

really nice place to sleep, clean and situated in the centre. The pillows are too flat in my opinion but comfortable in general. The man in the reception is well-prepared to tell you everything that you need! recommended 100%!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.