Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Neptunes Town Hostel Located at New Street, Killarney, Killarney.
Neptunes Town Hostel
Ireland
Killarney New Street, Killarney
86% 3958
52.0592904 -9.5107913
Neptunes Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
9.7

Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.0

The hostel is clean and freshly painted, but rooms are really wet...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Great Hostel, clean, bright, well organized and kitchen is fully equipped. Great location within Killarney, relatively easy to get in and out of. We were traveling by car and parking at Hostel does not exist. Wasn't too hard to find good parking however safety was a concern. Staff were fantastic, friendly and very willing to help in any way. For the most part very quiet ( a bit noisy between 2 and 3 am when over indulged travellers returning from any of the great close by pubs).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Excellent hostel. Stayed in the new section opened in August 2014. Great location. Staff very helpful. Will be back. KERRY is a great place to visit if you like the outdoor life. Davis at reception was so helpful to everyone. He has the world of patience!.. wifi only available at reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • galledbladder
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
18 Sie 2016
8.6

The hostel was in a great location. The breakfast was ok and wifi mainly in common areas. The kitchen was exellent and always had a mix of people in in. I wasn't too keen with the shower/toilet layout. Lockers would be nice. The standout feature was the staff who are fantastic. Would definitely stay again thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.3

location was perfect. bathroom of a four bed room was very small and mirror light didnt work, could use renovation! bed was good. room in general unfortunately too bright at night and too loud, smokers across the street. with little things added it could make a big difference. kitchen area was not clean and not a good atmosphere! free luggage storage!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
8.0

Bonne auberge de jeunesse, bonne situation et bon accueil. Un peu cher pour une auberge.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Très bien situé,bien accueillit,lieu propre, petit bémol car il n'y avait aucun rangement dans la chambre et celle ci était petite .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.0

Very nice room in the new building

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
7.4

It was preatty ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.