Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4,065 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4,065 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Neptunes Town Hostel Located at New Street, Killarney, Killarney.
Neptunes Town Hostel
Ireland
Killarney New Street, Killarney
85% 4065
52.0592904 -9.5107913
Neptunes Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
7.7

Here, Neptunes is grand if you're looking for a cheap place to stay. Dorms are on the small-side so it's pretty cramped but the beds are comfy. Free breakfast = toast and coffee was grand. It's pretty busy but slept grand. Personally I prefer a chiller environment so ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malta, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

Great location, clean, very friendly and helpful staff and good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Todo muy bien. Trato excepcional. Limpio. Y muy céntrico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.6

Tiny room but everything else is all what we expect from a good youth hostel: great location and facilities, espacially the kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • whitlock19837548
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
16 Wrz 2016
9.7

A big, centrally located hostel with a homely feel. I would happily stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
7.7

Mixed feelings about this hostel. On the one hand, the staff were extremely nice and friendly, happy to chat, and gave good advice about what to do in the area. On the other hand, the advertised wifi does not extend to the rooms (or the common room) and the lockers are behind reception (inconvenient) and required a ten euro deposit. Decent breakfast - the usual toast and cereal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
6.6

My room smelt humidity very badly, without window. Very noisy the last night. Except that, it was okay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Wrz 2016
8.9

Super Lage im Ortskern und nettes Personal. Gepflegtes Zimmer mit Doppelbett, leider ohne Außenfenster, nur mit Oberlicht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
10.0

I stayed in both the new dorms and old and the new dorms are amazing! Super clean and comfy with great interior design. The real kicker is the staff is the best and nicest staff you'll ever meet. They take time to get to know their guests and help them around town and booking excursions. I'll definitely be coming back! Shout out to Dave who let me talk his ear off constantly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
9.4

Stayed for two nights. The hostel is nicely located near the town centre, staff is very nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.