Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,839 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,839 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
Neptunes Town Hostel Located at New Street, Killarney, Killarney.
Neptunes Town Hostel
Ireland
Killarney New Street, Killarney
86% 3839
52.0592904 -9.5107913
Neptunes Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2016
10.0

Tolles Hostel! Super Lage, tolle Küche und Mitarbeiter die Ahnung haben und einem helfen wollen! Perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
7.7

Stayed in a room with 7 guys, all foreigners who seemed to know each other. It looked like they were actually living there not just passing through. The room had their clothing hanging everywhere including on my bed so I thought it was already occupied. The bed was basic and linen well worn The atmosphere seemed good around the place. For me Neptune served it's purpose for one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2016
9.4

Un ambiente muy juvenil y muy confortable! El pesonal muy bonito y la habitación me encanto, de las más bonitas en la que he estado! Me encontre muy a gusto! Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
9.4

Staff was very helpful, didn't matter how many questions you were asking. Kitchen well equipped! Showers were good, beds as well. Would definitely recommend this hostel. I had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

The location is really good, you can reach everything in walking distance. Staff was friendly. There were not enough plug ins in the rooms, the wifi wasn't working well and there were not enough washrooms. The price is right and all in all we had a great stay there :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2016
8.3

Beds were hard . Staff were friendly very clean and great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
8.3

Correcto Buena situación Buena atención

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
8.9

Good hostel. The pression of the showers is very slow, that's the only thing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

all you can expect from a hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
7.4

The dort was nice and clean, but it smelled somehow and you couldn't open the window properly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.