Hostelworld.com

Nega Maluca Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
Nega Maluca Guesthouse Located at Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho, , Salvador.
Nega Maluca Guesthouse
Brazil
Salvador Bahia 40301-430 Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho
86% 501
-12.9676849 -38.5058569
Nega Maluca Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

Excelente hostal en Salvador, muy cerca del centro histórico y a minutos en onibus a la playa! Muy tranquilo, puedes salir y dejar tus cosas en la hostal sin preocupaciones. Desayuno con muchas cosas ricas y la atención excelente, te orientan para todo: donde comer, donde salir en la noche, que lugares visitar y cuáles no, todo muy bien. Roden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
8.9

Muy lindo lugar y un ambiente cálido. El personal super dispuesto y muy buena onda! Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
5.1

Não gostei do clima do lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2016
8.3

Gostei muito de me hospedar no Nega Maluca, em Salvador. Não é um hostel para quem quer badalação ou festa todo dia, pois é uma casa pequena, mas com ambiente bem tranquilo. O pessoal que lá toma conta é muito gente boa, hospitaleiro e está sempre à disposição para auxiliar seus convidados, pois nem parecemos hóspedes de fato. O Nega Maluca é bem localizado, bem próximo ao Pelourinho e ladeira do Carmo, num local mais residencial e bem de boa para sair e fazer as coisas que queremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
8.0

Todo perfecto. Excelente relación precio calidad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lut 2016
9.1

We enjoyed our stay at Nega Maluca Guesthouse. Each morning they provided a fresh, tasty breakfast. Staff was very friendly and helpful. Our private room was comfortable, we hated to leave it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ivonomi
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
9.7

Sumamente recomendable. Muy cómodo, bien ubicado, barato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2016
9.7

Cette auberge est parfaite, j'ai adoré y séjourné et je la recommande pour toute personne qui veut découvrir Salvador! L'ambiance est top et le personnel très chouette!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
8.0

The owner Diego is awesome and always chilled. Would help you with anything. He'd let me modify my booking after my arrival. This hostel has a very nice terrace, which provides an amazing social atmosphere and some good chats. On the other hand, the bathrooms are very old and unhygienic. Beds are a bit too small for tall people like me ;).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lut 2016
8.9

Excelente local! Funcionários solícitos, prestativos e que dão excelentes dicas. Vibe muito boa no Nega Maluca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.