Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Nega Maluca Guesthouse

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
Nega Maluca Guesthouse Located at Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho, , Salvador.
Nega Maluca Guesthouse
Brazil
Salvador Bahia 40301-430 Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho
83% 508
-12.9676849 -38.5058569
Nega Maluca Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lip 2016
8.0

Good Staff nice No water one night which was annoying Wifi good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
8.9

Staying in Nega Maluca is just like staying in a very close friend's home. The staff is always helpful, the breakfast quite ok and the facilities work just fine. The house is located near the best bars and showplaces in pelourinho, so it is possible to walk to parties at night - if you are careful, because pelourinho is not so safe at this time. Definitely a hostel worth its price!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
10.0

Everything was great. Staff is the best I've ever had

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Cze 2016
6.3

We only stayed one night and while this hostel is well located, it lacks atmosphere and is a bit dark and dingy. We had a private room which was quite noisy as it was right on the street. Aircon in the room was good though. Breakfast was average, would be good if they had some cereal, but they do provide eggs which is good. Lots of people told us not to go to Salvador for safety reasons, but we are so glad that we did! What a colourful, vibrant city full of culture and energy. We loved it!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

Excelente hostal en Salvador, muy cerca del centro histórico y a minutos en onibus a la playa! Muy tranquilo, puedes salir y dejar tus cosas en la hostal sin preocupaciones. Desayuno con muchas cosas ricas y la atención excelente, te orientan para todo: donde comer, donde salir en la noche, que lugares visitar y cuáles no, todo muy bien. Roden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
8.9

Muy lindo lugar y un ambiente cálido. El personal super dispuesto y muy buena onda! Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
5.1

Não gostei do clima do lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2016
8.3

Gostei muito de me hospedar no Nega Maluca, em Salvador. Não é um hostel para quem quer badalação ou festa todo dia, pois é uma casa pequena, mas com ambiente bem tranquilo. O pessoal que lá toma conta é muito gente boa, hospitaleiro e está sempre à disposição para auxiliar seus convidados, pois nem parecemos hóspedes de fato. O Nega Maluca é bem localizado, bem próximo ao Pelourinho e ladeira do Carmo, num local mais residencial e bem de boa para sair e fazer as coisas que queremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
8.0

Todo perfecto. Excelente relación precio calidad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lut 2016
9.1

We enjoyed our stay at Nega Maluca Guesthouse. Each morning they provided a fresh, tasty breakfast. Staff was very friendly and helpful. Our private room was comfortable, we hated to leave it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.