Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lip 2017
7.1

La ubicación estaba bien, te brindan desayuno en un bar cercano pero está medio escondido.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Cze 2017
8.0

Very polite and helpful staff, good location, only real issue was the wifi. There was no common room so no atmosphere but then again it's a B&B and not a hostel . Would go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

정말 시설이고 뭐고 가성비고 다좋은데 너어무 시끄럽습니다 방음좀 해줬으면 좋겠습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
6.6

Pros: + large, clean, comfortable room + vouchers for free breakfast at cafe next door Cons: - this is not a traditional hostel. It's a very small operation (8 rooms) that occupies only the 4th floor of a building. - elevator is useless - the staff has zero information about booking tours, which is very disappointing - the bathroom shower stall was tiny with broken doors. - no credit cards Verdict: Nazional Rooms provides adequate service, but nothing more. For the price, I expected more.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
6.3

El lugar no tiene ascensor y se encuentra en un 4to piso al qué hay que llegar a través de una escalera muy larga y oscura. Las valijas son imposibles de subir y es poco cómodo teniendo en cuenta que siempre uno viene de viaje con algún equipaje. No recomiendo sobre todo por la indiferencia del personal ante este problema donde no ofrecieron ningún tipo de ayuda o asistencia para subir y bajar el equipaje. Sobre todo teniendo en cuenta que éramos dos mujeres.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
8.9

Great location, helpful staff, free breakfast and air conditioning (for the price that is amazing)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2017
9.4

Accueil, emplacement, propreté, confort (literie) très appréciables. La première nuit j'ai eu un souci à laquelle Helene a remédié en me changeant de chambre. Pendant le séjour, problème d'ascenseur auquel on cherche à remédier. Qualité/prix en équilibre et très bon accueil accompagné du sens du service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

The room was really clean. the Location was perfect. really close to Fontana di trevi , pizza di spagna and to termini station. You can easily walk to everywhere. The receptionist was cheerful and helpfull. The breakfast is a coffee,a juice and a croissant but it was enough to start my day and i really liked the people at the coffee shop. they were really kind. The Wi-Fi was working great. i also had TV and the sun was coming in my room through the window . Amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
8.9

Estuve sólo una noche pero porque no conseguí para más días. Es amplio y cómodo. Tiene más estilo hotel que hostel y sin cocina. El personal súper amable. Cerca de termini.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.