Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nativa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • raphaelservin3117
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Maj 2017
7.4

Very nice hostel ! Not suit for families but more for young people who don't care about noise (and cold in autumn/winter !). The owner is really nice and ready to help you anytime with informations. Also I went there during low season so not a lot of people and better prices. Good times and good vibes !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
9.7

We can definitely recommend this place!! Benny is the best host you can imagine and he will answer all your questions. He went to a party with us, it was so much fun! First we booked 3 nights but because it was so amazing we stayed one week. Would stay again!! All the best, Benny! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
8.3

Nativa hostel is a simple but nice place to stay. Benny makes shure that you're in good hands and the hostel lies more or less close to everything and wifi works great. The only thing I can say that could be improved is the actual hostal. It's a bit worned down.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2017
7.1

Small relaxed hostel with a little of a hippy vibe. The owner was very friendly and welcoming. It's not where the location states in the website map but just find #800. The door of my room kept swinging open unless you locked it from inside. No lockers but I found my stuff was safe in the room. Cute kittens and dog in the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
6.3

Precisa de melhor organização, coisas jogadas pelos cantos, ambiente sujo, principalmente os banheiros e cozinha. As pessoas são educadas e adoráveis. Local muito bem localizado, fica perto de supermercado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sty 2017
7.1

My Bed was broken and it was'nt possible to close the roomdoor. Because the noisy night and the uncomfortable Bed i was very tired in my trip to the Villarrica Vulcano.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
4.0

Asqueroso los baños y la cocina

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

muy copado todo! para volver

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Sty 2017
8.0

Good hostel, the staff is really helpful. A little bit rough on the edge, more like a huge roomate situation (kitchen often crowded, not always clean...) feeling than a real hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • fabricio_cmg2382
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Gru 2016
5.1

Hostel bem localizado, porém com a limpeza muito ruim, completamente sem manutenção, chuveiro ruim e com a privada e torneira da cozinha vazando.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.