Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nativa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Mar 2017
8.3

Nativa hostel is a simple but nice place to stay. Benny makes shure that you're in good hands and the hostel lies more or less close to everything and wifi works great. The only thing I can say that could be improved is the actual hostal. It's a bit worned down.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2017
7.1

Small relaxed hostel with a little of a hippy vibe. The owner was very friendly and welcoming. It's not where the location states in the website map but just find #800. The door of my room kept swinging open unless you locked it from inside. No lockers but I found my stuff was safe in the room. Cute kittens and dog in the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
6.3

Precisa de melhor organização, coisas jogadas pelos cantos, ambiente sujo, principalmente os banheiros e cozinha. As pessoas são educadas e adoráveis. Local muito bem localizado, fica perto de supermercado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sty 2017
7.1

My Bed was broken and it was'nt possible to close the roomdoor. Because the noisy night and the uncomfortable Bed i was very tired in my trip to the Villarrica Vulcano.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
4.0

Asqueroso los baños y la cocina

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

muy copado todo! para volver

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Sty 2017
8.0

Good hostel, the staff is really helpful. A little bit rough on the edge, more like a huge roomate situation (kitchen often crowded, not always clean...) feeling than a real hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • fabricio_cmg2382
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Gru 2016
5.1

Hostel bem localizado, porém com a limpeza muito ruim, completamente sem manutenção, chuveiro ruim e com a privada e torneira da cozinha vazando.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Super buena onda, nice facilities and great staff : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.9

Genau richtig für alle, die nicht nach einem Hostel mit moderner Ausstattung suchen sondern Wert auf eine familiäre Atmosphäre und ein freundliches Miteinander legen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.