Hostelworld.com

Nativa Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 7.2
Nativa Hostel Located at Avenida Bernardo O'Higgins 800, , Pucon.
Nativa Hostel
Chile
Pucon 045 Avenida Bernardo O'Higgins 800
77% 136
-39.2752260 -71.9719470
Nativa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
9.1

El hostal es muy comodo, es como llegar a casa de unos familiares que no conocias, muy amables dispuestos a colaborarte y la ubicacion me gusto mucho, cerca de todo.. Bien con Nativa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

Its feel like you are at a friends house!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
10.0

Read past the last reviews about cleanliness!! I'm a neat freak and was shocked to see how clean the bathrooms actually were upon arrival! The place is old but that's about it!! Thoroughly enjoyed our stay and would stay again if we return!! Had an absolute blast!! Thank you!!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • seanjflinn
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

I instantly booked this hostel as it had the best price for the area, however, after reading the negative reviews I decided to book one night in hope of finding a better hostel after I got there. I realised that the negative reviews of the place, however, were probably written by spoiled English rich kids. Hostel was clean (not musky), staff are amazing and the kitchen was ideal! It had a can opener ! First time in S.A.! Fun nightly activities and cheap laundry. Dorm mates were dicks though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
6.6

It was a nice stay with nice staff. I just didn't liked the bathrooms and the cleanliness. For the price you find better places in Pucon.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sty 2016
5.4

In General the People of the hostel are nice. But in our opinion the Hostel in General was too dirty. The room was also smelling a Kind of musty. Also kitchen Equipment is missing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sty 2016
6.0

Хостел - небольшой. Тем не менее показался весьма скученным. Чистота оставляет желать лучшего, особенно в кухне. Цена - привлекательная.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
3.4

Arrived at 8am, nobody opened us. Bathrooms and kitchen are disgusting dirty. A lot of noise till more than midnight. Staff invite their friends who are acting kind of rude to questions. Staff is not available sometimes. EverYone can enter the property: no control. We stayed one night, then changed the hostel!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2015
8.0

Great place! Awesome crew, very helpful and kind. The hostel has a nice relaxed atmosphere. I loved it. No breakfast but near a supermarket with fresh warm bread

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • edujoseph1207
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
11 Gru 2015
9.7

Good place, friendly staff and perfect location. Definitely recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.