Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nativa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 9.0
Nativa Hostel Located at Avenida Bernardo O'Higgins 800, , Pucon.
Nativa Hostel
Chile
Pucon 045 Avenida Bernardo O'Higgins 800
89% 145
-39.2752260 -71.9719470
Nativa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sie 2016
9.4

Absolutely loved it here. We originally booked for 3 night but stayed for 5. I've never met anyone who made us feel like part of he family like Benny did. He put on a bbq/ party whilst we were there and we also had a movie and takeaway night. As the hostel is quite small we got to know everyone there and we were just like a big family. I loved the dog aswell. This hostel is very good value for money, although a bit cold!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Cze 2016
9.4

Friendly staff, very helpful in planning day trips in the area. Stayed there for one night but when I return to Pucon I will stay with them again. Very cozy hostel with a good atmosphere. Located right next to the bus terminal and just down the street from the main area of Pucon, couldn't ask for a better location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Maj 2016
10.0

Great hostel and Great people. I booked for 1 night and stayed over a week. Its a modest house run by small group of friends that will welcome you into their group with open arms. Cookouts, tourist advice, exchanging cultural views. Great experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.4

Benny the owner was amazing. Such a nice guy, so accommodating and included everyone. Great atmosphere in the hostel, everyone had fun together. Perfect location in the middle of everything near the bus stations. Great tour booking options and Benny gives great advice for things to do in Pucon. Only improvement could be some locked storage space, but since everyone was so nice when we stayed, we were okay on this front! Also cutest dog ever! Would totally recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marielegivre8470
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Maj 2016
9.4

J'ai adoré mes quelques jours passés chez Béni. Il est très arrangeant, je voulais faire l'excursion sur le volcan et l'agence avec laquelle il travaille d'habitude n'avait pas assez de personne et a annulé donc il en a appelé une autre tout de suite et j'ai pu la faire. Je me suis sentie comme à la maison, très sympa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2016
9.4

Nativa est un super hostel, on s'y sent comme à la maison, l'ambiance est géniale et Benni le patron est au top du top ! Si vous aimez faire la fête ou tout simplement partager avec des personnes cools c'est l'endroit ! Il n'y a que deux dortoirs donc vous êtes loin des hôtels "usine", le jardin est reposant et il y a thé et café à volonté toute la journée.. Gracias por todo Benni (Angelica y Juaco tambien) muy buena ondaaaaaaa :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Kwi 2016
9.1

El hostal es muy comodo, es como llegar a casa de unos familiares que no conocias, muy amables dispuestos a colaborarte y la ubicacion me gusto mucho, cerca de todo.. Bien con Nativa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

Its feel like you are at a friends house!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Kwi 2016
8.6

Boas pessoas, casa acochegante, um pouco bagunçado mas nada que incomode.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
10.0

Read past the last reviews about cleanliness!! I'm a neat freak and was shocked to see how clean the bathrooms actually were upon arrival! The place is old but that's about it!! Thoroughly enjoyed our stay and would stay again if we return!! Had an absolute blast!! Thank you!!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.