Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nativa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 8.0
Nativa Hostel Located at Avenida Bernardo O'Higgins 800, , Pucon.
Nativa Hostel
Chile
Pucon 045 Avenida Bernardo O'Higgins 800
85% 154
-39.2752260 -71.9719470
Nativa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lis 2016
9.1

Nice place where the owner, Benny, treats you like family. All the amenities you need and a good location in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
8.9

Would recommend this hostel to anyone who doesnt need the best facility's but hopes to meet great people! I would go back just to see Benny again! He is will do anything to make your stay in Pucon the best, even if it means he'll have a headache in the morning ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lis 2016
8.3

Super nettes Personal , genauso der Eigentümer Ben! Das Hostel ansich ist alt und nicht auf dem neuesten Stand! Doch man fühlt sich durch die Gemeinschaft und durch die gemeinsamen Unternehmungen wie Zuhause! Also wer eine tolle Zeit haben will sollte hierher kommen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lis 2016
7.7

Hostel owner is a great guy and he helps create a homely atmosphere but the place is a little rough round the edges.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Paź 2016
9.4

I had a great time at nativa hostel! The owner beni is really nice and very helpful, he can organise all the activities you want to do in pucon. The location is very goid, right next to the bus station, supermarkets and 2 minutes walk to all the restaurants and shops. The hostel has a nice backyard to relax and also for barbecues! I can really recommend to stay in nativa hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Paź 2016
10.0

Buena ambiente , tranquilo, y un buen precio. El hostal es convenientemente ubicado cerca de dos supermercados y está a un corto paseo de menos de 5 minutos de las restaurantes, los bares y las tiendas. Si yo volviera a Pucon, me quedaría en este hostal otra vez. Good atmosphere, relaxed and a good price. Its conveniently located close to two supermarkets and it's at a short walk of less than five minutes to the restaurants, bars and shops. If I went back to Pucon, I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

My stay at la Nativa hostal in Pucon was amazing. Ben is an awesome host who helped out however he could by telling us the activities we could do while on a budget and where to go at night to have fun. Very friendly and relaxed vibes at the hostal. Thank you Ben!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Wrz 2016
3.4

Deve pulire meglio le stanze, puzzano! Nella stanza entra freddo e L umidità è impossibile dormire. La cucina molto sporca. Il personale molto disponibile e simpatico.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • colshickman9244
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

The main owner is a really too bloke. Great atmosphere here too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Sie 2016
9.4

Absolutely loved it here. We originally booked for 3 night but stayed for 5. I've never met anyone who made us feel like part of he family like Benny did. He put on a bbq/ party whilst we were there and we also had a movie and takeaway night. As the hostel is quite small we got to know everyone there and we were just like a big family. I loved the dog aswell. This hostel is very good value for money, although a bit cold!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.