Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Naples Pizza Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
3.7

Me alojé sólo dos noches porque ya las tenía pagas. Desde el primer momento me hicieron problemas. Decían no tener la reserva. Luego que tenía que pagar sábanas, por lo que no te dan recibo ninguno. Pagar depósito por las llaves, tampoco te dan recibo del pago. También pagué la tasa municipal de Roma sin recibo. Mala experiencia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2017
8.0

Prezzo molto molto conveniente, posizione eccellente ed a Napoli è fondamentale. Il personale è molto disponibile e simpatico. L'atmosfera generale è molto familiare "Napoli - mood". Se non hai grandi necessità e un Hostello che consiglio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
5.1

La principal virtud del hostel es su ubicación. Reservé una habitación y al llegar me dieron otra de inferior calidad, sin explicaciones ni ofreciendo algún tipo de rebaja. El desayuno es malo y ni siquiera anda la tostadora. La atención es distinta entre aquellos que están en la mañana, muy serviciales y quienes están en la noche, bastante mala onda. Sin ser por la buena ubicación, no vale el precio que se paga. Nápoles es bella y vale visitarla así como las ciudades costeras vecinas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
6.9

Esta bien por lo que se paga. Basico y bien ubicado cerca de buenas pizzerias y calles con ambiente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2017
2.9

Mitarbeiter konnten kein Englisch ! Zimmer und Bad waren dreckig und verschimmelt. Die Zimmer konnte man nicht verschließen! Frühstück musste man mit schmutzigen Geschirr essen ! Würde dieses Hostel aufjedenfall meiden !!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Lip 2017
5.7

Some staff members are very nice, but others are incredibly unhelpful. One staff flirts with many(if not all) of the female guests. Another guest put their wet shoes and clothes on my bed and the staff merely handed me new sheets and I had to sleep on a wet mattress. Wifi only works half the time. Location is good though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lip 2017
8.9

The best possible location with lovely staff. Would stay there anytime again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Lip 2017
4.0

Weve been travelling 1 month around europe and we are not picky! Location was close to train station but was in a little bit of a rough area. Room had 5 beds with one disgusting washroom, no lockers, and no key required to enter the room. The beds had no sheets. Only 1 power bar in the room. Rooms surround a courtyard so its is noisy all night. Breakfast is included but only includes bread. Would not reccomend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Lip 2017
3.1

This place was definitely different than I expected, there were no keys to your rooms and the room was a 5 female dorm, but for some reason there was an extra bed in the room- although no one was sleeping in it, it was strange why it was there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Lip 2017
6.6

대중교통을 타면 돌길을 캐리어 끌고 한참가야합니다. 고난의 연속 ㅠㅠ 위치가 별로에요. 주방이 있어서 뭐해먹기 편해요 근처 디마테오피자는 너무 짜고 맛없음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.