Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Naples Pizza Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.5
Naples Pizza Hostel Located at Via San Paolo ai Tribunali, 44, , Naples.
Naples Pizza Hostel
Italy
Naples 80138 Via San Paolo ai Tribunali, 44
72% 590
40.8520311 14.2561286
Naples Pizza Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Paź 2016
8.3

Ottima posizione, personale preparato e simpaticissimo, atmosfera assolutamente amichevole e rilassante. Sarebbe richiesta solo un po' più di manutenzione della struttura e delle camere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Paź 2016
8.3

Un hostel simplemente muy hostel Le falta mucho ambiente, si buscas fiesta no lo recomiendo La zona a su alrededor es buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
8.0

Awesome stay! I wouldn't recommend it as a lady on her own, because Naples in general is a bit sleazy at night. The facilities were all good, the bathroom a little dirty but, hey, it's cheap! There was plenty to do close by if you want a chill out day but it's 25min walk to the main station and I got lost a few times because everything looked different at night, so get a map! Also the entrance looked like a car park or something, so be ready for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
7 Paź 2016
4.6

A nightmare. I booked a private room for 40 euro per night, but the wall was cut, so I didn't sleep because of lights and people who all night long were talking. The room was dirty, and there were no blankets, only sheets. It was cold in the night. The position is excellent. In the old town.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Wrz 2016
5.1

The location of the hostel is good for the day but in the night it is a really small street ,so as a solo traveler I wouldn't feel safe. The doors don't lock and there is no room you can secure your belongings , so it's not really safe to leave behind expensive things. The place isn't clean, the rooms are full of dust and the bathroom is old with some mold in the shower. Apart from the price, there is nothing else positive about the place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.4

Auberge dans laquelle j'ai passé un agréable séjour; le personnel est très sympathique, disponible et à l'écoute des attentes des clients;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
8.0

Really friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
4.3

Elegimos el hostal por su situación, porque tenía wifi y porque el desayuno estaba incluido. De estas tres cosas solo se cumplía la primera, la wifi no funcionaba y el desayuno no nos lo prepararon porque "no habían podido abrir el armario"... Cogimos una habitación compartida con baño privado, la limpieza brillaba por su ausencia y la ducha estaba rota. Además, hablamos con gente que se alojaba en otros hostales de la ciudad y por el mismo precio tienes otros mucho mejores. No lo recomendamos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

I can strongly recommend the Pizza hostel! The people that work there are lovely. Because it's mainly a hostel for Erasmus students, you can also meet many nice young people there, especially before the semester starts. The hostel is right in the city centre, which is perfect for going out and having dinner. Often people cook together as well, the kitchen is quite clean. For breakfast you can eat bread or cornflakes and have tea/coffee. Enjoy your stay like I did!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.9

Increíble ambiente entre la gente que se hospeda, genial el personal de trabajo del Hostel, muy muy recomendable!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.