Hostelworld.com

Naples Pizza Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Sty 2017
3.4

BEWARE OF THE CLEANING LADY! The friendly staff and the experience with other people staying there, is the only great thing. The hostel itself is in a very shady place. Try not to come after dark. Its quite scary. And the bathrooms inside the dorms do not lock, you willl have to rely on the courtesy of your dorm-mates not to enter. Breakfast is alright. Nothing great. The heaters do not work and you will have to freeze the first 2 nights of your stay, 3rd day someone might/might not come.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Sty 2017
2.0

Most discusting hostel ever. There is no locks on the doors, so make sure all your things are locked up IF you chose to stay after reading this! The bathroom in our room was worse than an outhouse. It SMELT WORSE THAN AN OUTHOUSE, if that's even possible! The whole ceiling in the bathroom was all full of BLACK MOULD. the bath mat which used to be white, was fully brown...it hadn't been washed in years, if ever. Reception played blasting music on reply till 12am, SO RUDE. DO NOT STAY HERE!!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
5.4

Nessuna chiave, tutto open dal portone alla porta della stanza

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Paź 2016
8.3

Ottima posizione, personale preparato e simpaticissimo, atmosfera assolutamente amichevole e rilassante. Sarebbe richiesta solo un po' più di manutenzione della struttura e delle camere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Paź 2016
8.3

Un hostel simplemente muy hostel Le falta mucho ambiente, si buscas fiesta no lo recomiendo La zona a su alrededor es buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
8.0

Awesome stay! I wouldn't recommend it as a lady on her own, because Naples in general is a bit sleazy at night. The facilities were all good, the bathroom a little dirty but, hey, it's cheap! There was plenty to do close by if you want a chill out day but it's 25min walk to the main station and I got lost a few times because everything looked different at night, so get a map! Also the entrance looked like a car park or something, so be ready for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
7 Paź 2016
4.6

A nightmare. I booked a private room for 40 euro per night, but the wall was cut, so I didn't sleep because of lights and people who all night long were talking. The room was dirty, and there were no blankets, only sheets. It was cold in the night. The position is excellent. In the old town.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Wrz 2016
5.1

The location of the hostel is good for the day but in the night it is a really small street ,so as a solo traveler I wouldn't feel safe. The doors don't lock and there is no room you can secure your belongings , so it's not really safe to leave behind expensive things. The place isn't clean, the rooms are full of dust and the bathroom is old with some mold in the shower. Apart from the price, there is nothing else positive about the place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.4

Auberge dans laquelle j'ai passé un agréable séjour; le personnel est très sympathique, disponible et à l'écoute des attentes des clients;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
8.0

Really friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.