Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

NapPark Hostel at Khao San

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 4,043 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 4,043 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
NapPark Hostel at Khao San Located at 5 Tani Rd. (Banglampoo) Taladyod Phranakorn Bangko, , Bangkok.
NapPark Hostel at Khao San
Thailand
Bangkok Bangkok 10200 5 Tani Rd. (Banglampoo) Taladyod Phranakorn Bangko
91% 4043
13.7609260 100.4974257
NapPark Hostel at Khao San
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
9.4

Greta location. Facilities were fine! Nice, western showers and bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
7.4

Für meine belange ausreichend gewesen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Wrz 2016
10.0

this is not my first time in Bangkok but my first time i stayed in a hostel, and it was awsome, the location is very near Khaosan road, the staff are helpful and kind, people there were friendly, i can't believe this is a small hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

The reviews speak for themselves. It was an absolute blast. I Would and want go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
10.0

It's a really nice hostel! Very close to Khao San road (3 min walk), but the place of the hostel is not noisy at al! The staff is amazing and they help you with a lot of things. The hostel is auper clean and cool, so I could sleep like a baby (the airco works gooood in the main room but also in the biggest mixed dorm where I stayed at the second floor). Def would go back to this place when I am going to bangkok again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.6

Brilliant staff, brilliant people, brilliant place! Booked it for our return to Bangkok in three weeks time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
9.1

very good hostel.. great location, modern, and social, cool bed layout too !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.1

Ein tolles Hostel! Sehr sauber & sehr aufgeschlossene, freundliche Leute! In der Nähe der Khao San Road & trotzdem sehr ruhig. Beim nächsten Aufenthalt in Bangkok gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.1

Super clean hostel at the most appropriate location. The staff is friendly, beds are comfortable and the common area is always happening. Do not go for the ground floor room as it can be a bit noisy at night if you want some sleep. Would love to be back here. Cheers!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gvathiath7077
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Wrz 2016
9.7

A good hostel in a good location. The security lockers provided are quite big and can accommodate a small backpack. There are 2 power sockets for each bed and that is a plus. Reading light is also provided at each bed. Just remember the AC is switched off from 1200 - 1800 hrs .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.