Hostelworld.com

NapPark Hostel at Khao San

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
NapPark Hostel at Khao San Located at 5 Tani Rd. (Banglampoo) Taladyod Phranakorn Bangko, , Bangkok.
NapPark Hostel at Khao San
Thailand
Bangkok Bangkok 10200 5 Tani Rd. (Banglampoo) Taladyod Phranakorn Bangko
92% 3759
13.7609260 100.4974257
NapPark Hostel at Khao San
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
9.7

Good hostel in a great location. 2 minute walk from koh San road so you are close enough to stumble back home but far enough away to not be disturbed by the noise at night. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.1

Lovely clean hostel with spacious lockers and great indoor and outdoor common areas. So close to khao san road but 2 streets down so noise isn't a problem! Met lots of lovely people who were up for a good time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
8.6

Great hostel, the only point I can think of is to have the ac on all day or at least a little fan at each bed space. I would stay at the hostel again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.1

Nappark is hands down the best hostel near Khaosan Road. Incredibly easy to meet people in the outdoor and indoor common rooms. Bedrooms have a/c running most of the time. The showers don't get cold enough (you won't take hot showers) and it's a little difficult to put your stuff around when taking a shower. Staff is very friendly and helpful and will book anything you want for you. I don't think they have laundry though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.6

Pretty lit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

FUN hostel .I loved your lobby area meet other travelers here. Please come to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.1

Great first stop for my trip. Brilliant location and the communal area is fantastic for meeting people. Close to Khao San Rd but not too close and amazingly quiet. I have already booked to go back next month!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

Was a good stay there. Staff is OK, but the room is really nice, the bathroms are clean all the time (also during the night) and the location of the Hostel is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Staff there is friendly and welcoming. They have shuttle service to the airport. Breakfast is delicious. I'll definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
5.4

Es muy caro para lo que ofrece. Es lindo y tiene aire acondicionado pero muy cerca está lleno dd hostels muxho más baratos, con aire las 24 horas y no solo de noche y con desayuno. Para ser bangkok es un robo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.