Hostelworld.com

Nagasaki International Hostel AKARI

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Nagasaki International Hostel AKARI Located at 2-2 Kojiyamachi, , Nagasaki.
Nagasaki International Hostel AKARI
Japan
Nagasaki 850-0871 2-2 Kojiyamachi
89% 1323
32.7489645 129.8827099
Nagasaki International Hostel AKARI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
10.0

Great place to stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

Helpful staff and nice accommodations, a little small but suffices needs. There's a lack of light at night. Nevertheless, the hostel is a short walk from the street trams which you need to take 2 stops from the Nagasaki station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
7.7

No lugagge room which is quite the hastle. Overall a nice hostel though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

SUPER. J'y reviendrais avec plaisir. Jacques Beaulieu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.9

Very nice area, very nice staff. Decent rooms and great local tips. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.3

Really great stay at Akari - the staff were very friendly and helpful. I would definitely come back here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
9.1

I had a great time at this hostel. Walk from the station with my luggage was a bit long but easy to find. The staff were so helpful and friendly when I arrived! I had a private room, it was clean and comfortable. There was lots of information up on the walls and getting around Nagasaki was easy from Akari. I was given a map of the city and a map of the local area which was fantastic! I used it to find lots of good places to eat as well as the local laundry for dryers (one washer in hostel).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Maj 2016
9.4

Stayed two nights. Had a really great moment there with beautiful people (staff and people I meet). Best memories for the moment. The only bad point is the shower and bathroom. Looks pretty old.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
2.0

This has been by far the worst hostel I have ever stayed at. It's one thing that this facility is old, but it's another when basic amenities aren't even met and when you bring it to their attention, they are rude & apathetic about it. We paid 7900 JPY for a double room & found trash on the floor, the shower-head completely broken (it was spraying water on the ceiling which was dripping all over us) and the window would not close. I do not recommend this hostel to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Maj 2016
7.4

Nice enough place, just a little old. The staff is great though and really helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.