Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nagasaki International Hostel AKARI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Nagasaki International Hostel AKARI Located at 2-2 Kojiyamachi, , Nagasaki.
Nagasaki International Hostel AKARI
Japan
Nagasaki 850-0871 2-2 Kojiyamachi
89% 1364
32.7489645 129.8827099
Nagasaki International Hostel AKARI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.9

나가사키 역에서 노면전차 타고 가면 되는 거리여서 찾기 쉽고 적당한 위치에 있었어요. 10분정도만 걸어가면 번화가가 나와서 시내 구경하기도 괜찮았구요. 직원분들도 친절했습니다. 체크인, 체크아웃도 편하게 했구요. 숙소 분위기도 매우 좋았어요! 뭔가 오래된 만큼 고풍스러운 분위기도 느낄 수 있었어요. 한 번 더 와서 묵고 싶네요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
8.3

Well located at the river-front (near the bridges) this hostel offers spacious and clean rooms, a good kitchen, good bathrooms with hot water and good water-pressure. The common-area is great to meet fellow travelers and wifi is fast and stable. The staff professional but doesn't go out of their way to be friendly. They do speak english, though and can give you good info on what to do in town. I can recommend this hostel without hesitation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • addsy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
10.0

The staff are amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
7.1

It is acceptable. The room is clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Wrz 2016
10.0

Really nice hostel. There is a really nice living room and kitchen area and it is also a great place to meet other travellers. There are loads of really nice temples and shrine down a road near the hostel as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

Excellent hostel, awesome location, nice stuff :), recommended completely, only little detail is that they don't provide towels or soap for hand washing, still is available for really low price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
9.4

Excellent facilities. Really friendly staff. Nice size communal space/kitchen. I stayed in a four-person mixed dorm. The only extra thing that would've made it better is if the beds had had curtains for a bit more privacy. Would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Wrz 2016
9.4

Great hostel, staff were really great and helpful. I would recommend this place to anyone traveling in Nagasaki. Great location right next to the historic Spectacles bridge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tiewj
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

I love this guest house:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
9.7

We had a great stay at AKARI. The staff were quite knowledgeable and helpful. The private room was spacious and clean. Location is easily accessible by tram and in a great part of town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.