Hostelworld.com

Nagasaki International Hostel AKARI

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Nagasaki International Hostel AKARI Located at 2-2 Kojiyamachi, , Nagasaki.
Nagasaki International Hostel AKARI
Japan
Nagasaki 850-0871 2-2 Kojiyamachi
88% 1331
32.7489645 129.8827099
Nagasaki International Hostel AKARI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

One of the best guesgthouse I've ever been too. People were really nice, the guest house is welcoming yet you can rest and have some clam moments. A lot of advice for visits, you can ask for help anytime. Loved it, thank you for everything ! I wish I had stayed longer !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Cze 2016
8.9

The staff was accommodating and friendly. They provided maps of recommended and nearby restaurants and gave a discount card for tourist attractions. The common room was cozy. A shopping district can be found behind the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Cze 2016
9.7

Greatly enjoyed our stay in Nagasaki! Room was clean and the staff are very friendly. There is a fantastic common room space on the bottom floor and the hotel had a lot of good info for Nagasaki and traveling around in Kyushu. The map they provide you with is super cute and full of their recommended spots! Bathrooms could use a little updating aesthetically but they were still well functioning and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Cze 2016
9.7

Friendliest hostel I stayed in while in Japan. No elevator, but one of the staff offered to carry my bags up to my room. Really nice social area and well stocked kitchen. Close to many temples and the Dejima area. Would definitely recommend to anyone planning on staying in Nagasaki.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2016
10.0

Great place to stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Maj 2016
9.7

Great location, shame there wasn't many people around at the time I was there. Nice place to stay for a few nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

Helpful staff and nice accommodations, a little small but suffices needs. There's a lack of light at night. Nevertheless, the hostel is a short walk from the street trams which you need to take 2 stops from the Nagasaki station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
7.7

No lugagge room which is quite the hastle. Overall a nice hostel though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

SUPER. J'y reviendrais avec plaisir. Jacques Beaulieu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.9

Very nice area, very nice staff. Decent rooms and great local tips. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.