Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1626 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1626 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lut 2017
9.4

주인 누나가 너무너무 친절하다. 시설이 살짝 부족하다 느낄수있지만 모두 커버가 된다. 만약 피렌체에 또 간다면 주저없이 다시 갈것이다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.7

주인 누나가 나무 친절했습니다 그리고 한국인들이 많아서 편하게 대화하고 정보 공유도 할 수 있는 분위기에요 여행 초보자분들에게 추천드리고 싶어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Greatest hostel I've ever stayed at. The owner was sooooo nice. Definitely, you should stay here:) かなりの数のホステルに泊まって来ましたが、その中でも最高のホステルでした! オーナーさんが、超が着くほど良い人で、話しているだけでフィレンツェに来て良かったと思えます:) この投稿を見て泊まった方は、日本人のShogoがすごく感謝していたことを伝えて頂けるとありがたいです😉 良い旅を!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
16 Lut 2017
9.7

Nice hostel. Only small thing is bathroom is too small. But if you adapt it, nothing is problem. Everything is nice. Thanks to Nadina for unforgettable memory.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
10.0

Nadina who owns the bed and breakfast hostel is simply amazing! She is so kind to each guest and really goes above and beyond to make you feel welcomed, at home, & comfortable. The place is very clean, she makes a great breakfast for you and you have your own locker for your belongings. The location is perfect and very safe. I will definitely stay with Nadina next time I am in Florence! Thank you for all you did! You are an amazing host, I was so happy to be your guest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Lut 2017
8.6

호스텔 주인이 너무 친절했어요. 항상 불편한거없나 신경써주시고 먹을것도 계속 내주시고 좋았습니다. 위치도 역에서 5분거리라 좋고 피렌체 주요관광지는 다 걸어다닐수있어요. 한국인이 많고 약간 가정집같은 분위기라 나쁘지않아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2017
8.6

우선 정말 친절하신 사장님이 최고의 장점입니다! 호스텔에 도착하자마자 친절한 미소로 맞이해주셔서 마음이 따뜻해지는 그런 곳이였습니다. 하지만 시설 자체는 크게 좋다고는 말씀 드릴 수 없겠네요. 그렇지만 가격이 정말 저렴하기에 시설을 딱히 중요시하지 않으시는 분들이라면 추천입니다! 피렌체 중앙역과의 거리도 그렇게 멀지 않구요! 참고로 사장님 혼자서 호스텔을 관리하시는 것 같기에, 저녁에는 사장님 혹은 직원 분이 따로 계시지 않은 것이 단점이라고 한다면 단점이라고 할 수도 있겠네요! 하지만 혹시나 궁금한 사항이 생기시면 사장님께서 한국적인 느낌으로 무려 카카오톡으로 먼저 연락을 주시기에 그 쪽으로 연락을 드리면 빠른 답변 얻으실 수 있습니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lut 2017
10.0

여긴.솔집히 나디아 때문에 좋음 너무 친절함 항상 사람을 기분좋게 만들어줌 거의 민박집이라고 생각하면됨ㅜㅜ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tkdgk9992
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lut 2017
9.1

아주머니 너무친절한데 모든방이 혼성입니다ㅠㅠ 한국사람이 너무많아서 6인실에 여자 1명에 한국남자 5명이였습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
31 Sty 2017
9.4

A lovely, cosy, friendly guesthouse-like Hostel! While the common area is a little small and the beds and bathrooms are not super modern, the shining light of the hostel is Nadina, the lady who runs and owns it. She puts her heart and soul into it and looks after every guest. Before we arrived she knew our names and when we left she gave us some free wine. It has a lovely, cosy, relaxed and unique vibe and I will recommend it to all my friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.