Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • bryansmith718265
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

I had a great stay & experience.The staff(Ali) was amazing,so helpful & nice! Clean facilty & cool people,perfect location & close to all the sights you want to see. I highly recommend this Hostel,it's well worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Great place, great staff, great Friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • taylornorth189
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
8.6

Staff were great as is the location. Facilities aren't fantastic but definitely good value for what you pay! I would recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2017
9.4

보안이랄게 없는게, 열쇠가 없는 대신 현관은 12시 이전에 벨 누르면 아저씨 아주머니가 직접 문 열어주시고 방은 문을 거의 닫지 않는다. 그리고 개인용 캐비넷이 없어서 보안이 염려된다면 캐리어 등을 이용해서 알아서 안보이게, 안열리게 해야한다. 그 대신 역에서부터 거리가 정말 가깝고 아주머니가 굉장히 친절하시다. 보통 여행에서 에어비엔비나 호스텔을 이용하는데 손에 꼽을 수 있는 친절한 호스트이시다!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Super host that was both welcoming and familiar. We were treated like family and really enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Lip 2017
9.4

I had a very good stay! Quite a small hostel with a cozy feeling. Very nice staff, they did everything they could to make me feel at home and enjoy my stay. Breakfast was good. Never had to wait for the bathroom. No locks on the bedroom door, but several locks from the street. Met some nice people but as a solo travellers it wasn't the best place to meet other travellers to hang out with. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lip 2017
8.9

Nice all round hostel with a good atmosphere and great staff. Kitchen facilities are limited to say the least but besides that it's all good. I would recommend and stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
9.4

Seriously, the people that run this place are the nicest ever. Seriously.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
9.7

Nadina was so nice and the hostel was in a great location: close to the train station and close to the sights! When I arrived she gave me a map and pointed out some cool things to see. She also made breakfast for everyone every morning, which was awesome! This is a great hostel, though there is no air conditioning, so if you can't live with just a fan cooling you off don't stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Host was one of the nicest people alive, actually everything was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.