Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
My Friends Located at Via Faenza 66, , Florence.
My Friends
Italy
Florence Florence-Tuscany Italy/50123 Via Faenza 66
96% 1593
43.7789181 11.2505578
My Friends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

Had a fantastic stay at My Friends. Nadina was a fantastic host and made my stay memorable. Great location (close to train station and walking distance to major attractions).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.4

Great hostel, would absolutely stay again. The woman who runs the hostel, Nadina, was incredibly nice and helpful. We arrived early at 7.30am so she made us breakfast and gave us some advice on what to do for the day until we could check in. There's only a small common area but all the other travellers were very sociable. Clean beds and bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.7

very friendly place with a good location! thank you Nadine for the hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sty 2017
10.0

3박을 했는데 분위기 너무 좋아요. 커플인데 3인실에 저희 둘만 일부러 넣어주시고, 주인누나도 너무 착하세요. 아침은 정말 든든하게 차려주시고, 수건도 매일 교체해주세요. 시설이 오래되었다고 하는데 전혀 그런거 못 느꼈어요. 한국분들도 많아요. 그리고 가기전날 초콜릿주셨는데 정말 잘 먹었어요. 고마워요~😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.3

시설이 좀 낡은걸 제외하곤 호스트의 친절함,접근성 모두 뛰어납니다. 가격도 저렴해 더 좋았습니다. 체크아웃 시간이 지나더라도 캐리어를 맡기는 형식이 아닌 방에 둬도 되기때문에 저희는 9시에 나갔다가 2시쯤에 짐을 가지고 나왔네요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Sty 2017
10.0

This is an excellent and confy hostel. The hostess is really nice and caring and the place is very close to the bus and train stations. Is also very close to the town center and the awesome mercato centrale (where you can get so much yummy food). I completely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

Loved everything about this hostel. It's small and comfortable, the staff is so kind and helpful. And it's so well communicated, just down the street from Mercato Centrale and walking distance from all the important museums and sites and the central train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
10.0

clean, warm, FRIENDLY, lovely host, great location. Couldn't remcommend more for someone who wants a place to feel warm and cozy. Fantastic cute breakfast prepared by a most wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

My stay at My Friends was one of the most comfortable I've ever had. The hostess is amazing and ensures that you have everything you need, from towels to recommendations for gelato and cheap eats. If you have the opportunity to stay here, take it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sty 2017
7.4

주인분께서 너무 친절하셔서 호스텔이긴 했지만 그 분의 가정집에 놀러간 것 같은 기분이었습니다. 청소도 늘 열심히 하시고 한국인들이 많이 찾는지 오히려 더 잘해주셨습니다. Santa Maria Navella 기차역과는 가까웠지만, 중심가와 위치가 조금 멀었습니다. 아침에는 간단한 빵과 음료 등을 편하게 먹을 수 있고, 냉장고에 있는 것도 이용할 수 있었습니다. 화장실은 3개이고 크게 불편하지 않았습니다. 미켈란젤로 광장까지 걸어서 약 25분 걸리는데, 가는 길에 모든 관광지가 모여있어서 천천히 둘러보시면 좋을 것 같습니다. 정말 편하게 잘 있었습니다!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.