Hostelworld.com

Musicology Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

I had a great time it was a very nice hostel. Location was perfect and had a great vibe. The girl from the reception alejandra was very friendly and helpful. I would always come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Lut 2017
8.3

It's a good hostel, there was a good atmosphere - also some nice hammocks to sit in and read. Beds are really comfortable with thick duvets which is important in Bogota!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
8.6

Für den Preis top, allerdings ging die ganze Zeit das Internet nicht und schon morgens hörte man laute Musik von einer benachbarten Bar. Trotzdem gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sty 2017
9.1

Muy buen staff, amigable y buen informados. Ducha caliente aceptable, camas comodas. Creo que cuando vuelva a bogota ire a este hostal nuevamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
4.9

The worse experience i had so far. Starting form the fact that they don't have wifi, but I could probably live with that. Apparently they had problems with hot water, so people were coming in our room to take a shower. But the best thing happened with the laundry.. they gave us back the stuff still wet, with "new" stains,and other issues. The manager instead of apologize was telling me that this things can happened.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Elizabeth, We do apologize for the inconvience with your laundry, the manager talked to te cleaning lady regarding that and also she told the recepcionist not to charge you for it. Again, we apologize for that. On the other hand, you stayed in the biggest room in the hostel and its inevitable to have people using a share bathroom. Anyway, we hope you have a pleasent trip and if you come back to Bogotá we hope to see you so we can give you a better experience on our hostel, we owe it to you. Best Regards, Musicology's Family

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Sty 2017
4.9

Pas propre, chambres humides, il fait froid et l'eau chaude est hasardeuse..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
7.1

Musicology is een prima hostel wanneer je op een slaapzaal gaat slapen en het geen probleem vindt om wakker te worden gehouden door alle gasten die tot laat in de nacht in de gezamelijke ruimte zitten. Wij hadden echter een prive 2 persoonskamer die verder oke was, maar door alle geluiden en de deurbel die de gehele nacht meerdere malen afgaat en in heel de hostel erg goed hoorbaar is, is goed slapen onmogelijk. Locatie in het oude centrum is goed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Sty 2017
5.1

No habia internet en el hostel.. Ademas me cobraron solo pq puse a secar mi ropa mojada

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sty 2017
9.4

Staff was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.9

A nosotros nos fue muy bien. Lo recomendamos mucho, el único problema es que no tenía internet. :( Fuera de eso es muy buen lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.