Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mundo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • brendaroche9448
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.1

I had a really great stay at Mundo Hostel. The staff were helpful, the place was spotless and breakfast was very good. It's conveniently located between the Old Town and Jewish Quarter, the street itself is quiet which was slightly unsettling as a solo traveller but I never felt threatened at all. I would highly recommend Mundo Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.4

Great hostel! It was clean and the breakfast is really good. Downside - in the room next to the bathroom it was really noisy if somebody is in the bathroom

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Maj 2017
9.7

We loved our time at Mundo! We stayed in a private twin room with ensuite and couldn't fault it - the room was clean and spacious. The hostel puts on a great free breakfast each morning with much more than your standard cereals. Would not hesitate to stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
10.0

This was a GREAT hostel. The staff was incredibly friendly, helpful, and welcoming. The breakfast was perfect. The rooms were comfortable. The bathrooms were always clean. There is a code to get into the hostel and then a door that the staff buzzes you in with. I always felt safe. Our only complaint was that the wifi was spotty in our room. We would definitely stay again. PERFECT location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Kwi 2017
9.7

Very nice hostel, great staff and walking distance to most sights. Close to town and resturants. The only thing I coud complain about was that it was a bit noisy (as in soundproof) but with a pair of ear plugs that was solved

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.1

Great location, clean rooms with a nice and unique feel (themed rooms). Staff is nothing short of amazing. Not for loud party groups, but there is no curfew and nobody complains if you come in late. Breakfast deserves praise. I recommend this place wholeheartedly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.1

Ótimo hostel com cara de hotel, tudo muito limpo e organizado. A entrada do hostel é um pouco escondida e escura pra quem chega à noite, como foi meu caso. O café da manhã é bem simples, mas bom. O único ponto ruim é que a cozinha / recepção / sala de vivência são juntas, então pra quem quer cozinhar pode ser um pouquinho constrangedor. Wifi bom e funcionando nos quartos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.9

Really nice hostel, clean rooms and great breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SEUNGHYUK
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lut 2017
9.1

일단 얼리체크인해주셔서 너무 감사했습니다. 직원을 너무 친절하고 조식도 괜찮았습니다!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Perfetto!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.