Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mundo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Mundo Hostel Located at Sarego 10, , Krakow.
Mundo Hostel
Poland
Krakow Malopolska 31-047 Sarego 10
95% 1151
50.0569588 19.9419657
Mundo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Wrz 2016
10.0

Great hostel, perfect location. Early breakfast (6:30am!) wasn't even a problem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.7

Located in a residential building in the heart of Krakow, this hostel was one of my favorites on my Euro trip. Clean, friendly, good atmosphere, nice receptionists, chill balcony, comfy bunk beds. Would not hesitate to stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Fuimos yo y mi marido, nos cogimos una habitacion doble, y estuvimos super bien. Los recepcionistas muy atentos contigo en todo momento. Los baños estaban siempre limpios, las duchas comodisimas ( tienen para dejar los geles una repisa, cosa que en muchos hostels no hay y luego es un engorro), el salón es pequeñito pero acogedor, en él puedes cocinarte lo que quieras y tienes juegos para jugar tambien y es un sitio idoneo para practicar idiomas con la demas gente. Si volvemos repetiremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
8.6

Most things about this hostel were great. Has a very good location (Kazimierz Jewish Quarter to one side and the Old Town/Wawel Hill quarter on the other + bus/train station about 20 minutes walk away). Staff were friendly and helpful (we booked an Auchwitz Birkenau tour through them). The free buffet breakfast was excellent. Only downside was that the "basic" twin room we had was very small (barely only enough room for 2 beds + a shelf). Though there was also a more expensive twin room option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • oscarserin7653
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Wrz 2016
8.0

The hostel is nice and clean. But a bit boring. And the staff are a bit boring too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Sie 2016
7.1

Good new modern bathroom and great breakfast however not best value for price we paid unfortunately and our room didn't really have a proper curtain. Also wifi often dropped out downstairs.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
24 Sie 2016
9.7

Kind of "premium" hostel, the atmosphere, decoration and music is absolutely fantastic --pumped up music in the morning to wake up, more chilled in the evening. Staff like Najka and her two other colleagues on the 24th/25th August also made the stay so wonderful! The male receptionist (I am aware there is only one) could though learn a lot from them! He kinda seems annoyed when you ask him for sth --maybe he had a bad day? Otherwise wonderful balcony and garden atmosphere too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

Peaceful, quiet, beautiful place in a great location. Staff were great, beds were comfy, and the breakfast was awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • macciboma4911
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
22 Sie 2016
9.7

Good and excellent located hostel ! One thing to improve, my room had just one key for 4 people !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Sie 2016
9.7

Great location, helpful staff!! Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.