Hostelworld.com

Mundo Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
10.0

Loved my stay here. Serene garden setting. Terrific staff. I will return someday. Robert. San Francisco

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
10.0

I love this place my fourth visit here definitely recommend it friendly staff awesome breakfasts look forward to my next visit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
10.0

Tolle Lage! Alles fußläufig zu erreichen. Wir wurden von allen Mitarbeitern sehr herzlich aufgenommen und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist wirklich top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • catherinemarchand1101
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

Great stay at this hostel. All the girls at the reception were really nice, helpfull and really easy to talk to. They had a huge BBQ one evening and it was awesome. This hostel is 15 min walk from the main station and from there you can pretty much walk all over Krakow. All the bathroom were redone recently so it's nice. We had a really tiny private room with little place to put our lugages but it was fine for an hostel. Nothing bad to say about this place, I would recommended it to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Great hostel, perfect location. Early breakfast (6:30am!) wasn't even a problem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.7

Located in a residential building in the heart of Krakow, this hostel was one of my favorites on my Euro trip. Clean, friendly, good atmosphere, nice receptionists, chill balcony, comfy bunk beds. Would not hesitate to stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

Fuimos yo y mi marido, nos cogimos una habitacion doble, y estuvimos super bien. Los recepcionistas muy atentos contigo en todo momento. Los baños estaban siempre limpios, las duchas comodisimas ( tienen para dejar los geles una repisa, cosa que en muchos hostels no hay y luego es un engorro), el salón es pequeñito pero acogedor, en él puedes cocinarte lo que quieras y tienes juegos para jugar tambien y es un sitio idoneo para practicar idiomas con la demas gente. Si volvemos repetiremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
8.6

Most things about this hostel were great. Has a very good location (Kazimierz Jewish Quarter to one side and the Old Town/Wawel Hill quarter on the other + bus/train station about 20 minutes walk away). Staff were friendly and helpful (we booked an Auchwitz Birkenau tour through them). The free buffet breakfast was excellent. Only downside was that the "basic" twin room we had was very small (barely only enough room for 2 beds + a shelf). Though there was also a more expensive twin room option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • oscarserin7653
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Wrz 2016
8.0

The hostel is nice and clean. But a bit boring. And the staff are a bit boring too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sie 2016
7.1

Good new modern bathroom and great breakfast however not best value for price we paid unfortunately and our room didn't really have a proper curtain. Also wifi often dropped out downstairs.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.