Hostelworld.com

Mundo Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Mundo Hostel Located at Sarego 10, , Krakow.
Mundo Hostel
Poland
Krakow Malopolska 31-047 Sarego 10
94% 1079
50.0569588 19.9419657
Mundo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Kwi 2016
10.0

El mejor hostel que visite en todo mi viaje ! Un 10 TODO. Sin palabras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kevinbrooker
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
8.9

My stay at Mundo was sound its perfect for the old town where its very close, its clean the staff are all very helpful and keen to help. Good security and big hello Aga....Kev Would use it again and reccomend to people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Mar 2016
9.1

A lovely hostel, near to all the amenities and tourist attractions, with a nice communal area and cheerful decor. The complementary breakfast was very nice, and the majority of the staff were extremely helpful and friendly. One member of staff was slightly less helpful than the others, we got the impression that he was a bit more bothered with socialising with his friends than giving good customer service, but he was still ok, just not as pleasant and helpful as the other 3! A great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
8.9

We really enjoyed our stay at Mundo, the staff were very friendly and helpful and the location was quiet but near to everything only a short pleasant stroll to the castle, main market square, main stations and Kazimierz . I traveled here with my teenage son and it was perfect for us, than you Mundo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
9.7

Noce little cosy hostel. kind staff. great breakfast. only weird thing is that you are always "observed" when using the toilet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
10.0

Wonderful stay! Christopher (sp?) in particular was incredible - very kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Lut 2016
10.0

Rooms was lovely, shower was decent but could have been better (ie. did not angle out from wall very well). Wifi is something travellers highly value and I would recommend fixing this as it did not work on our level/floor. Staff were incredibly friendly and nice, great breakfast and lovely environment. Would stay again if wifi fixed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
10.0

Me pareció un hostal increíble, la gente muy amable, los de recepción y los otros huéspedes. Se notaba limpio, los baños cómodos, camas cómodas, todo bien, fue una muy buena experiencia la estadía en cracovia y sin duda volvería. Recomiendo mucho este hostal! Además los desayunos son una delicia!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cristianogc
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0

amazing and knowledgeable staff! great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy w podróży w Europie przez 5 miesięcy i jest to najlepszy hostel, w jakim kiedykolwiek byłem! Pokoje były świetne i bardzo czyste łazienki. Pracownicy byli tak bardzo przyjazny, nie spotkałem tego nigdzie indziej. Śniadanie było tak wielkie, a codziennie rano wraz z kasze, musli, pieczywo, wędliny, sery, pomidory, ogórek nie był albo jajecznica, placki i naleśniki Apple. świetna lokalizacja Na pewno nie trzeba obiad. Nie mogę polecić ten hostel bardzo mało.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.