Hostelworld.com

Muffin Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6
Muffin Hostel Located at Hegigasse 9, , Salzburg.
Muffin Hostel
Austria
Salzburg A-5020 Hegigasse 9
76% 528
47.7931929 13.0341947
Muffin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo ładny pokój (3 łóżka z prywatną łazienką), z dużą ilością miejsca. Klucze do pokoju przyszedł z cute wypchane myszy załączony, co było dość uciążliwe, ale miły akcent. Nie bardzo można dojść pieszo od Starego Miasta i dworca kolejowego, ale autobusy są dość tanie i dotarcie do iz hostelu korzystanie z nich jest bardzo wygodne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Wentylator kupna i kawy, które były niedostępne

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

-2. Lusterko byłyby użyteczne w pokoju -wlan tylko w holu, wstydu

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
27 Sie 2015
7.7

Free muffin on arrival. Cheap considering Salzburg is an expensive city. location is pretty average. Wifi only in lobby. It was some kind of student accommodation. Atmosphere wasn't great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2015
6.6

Auberge plutôt sympathique avec jardin et terrasse très appréciés. Mais prix de la chambre à 3 lits trop élevé et injustifié par rapport à la petite chambre fournie... Sommes un peu déçue et avons même écourté notre séjour à Salzbourg du fait du prix de la chambre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Sie 2015
6.0

Security; Dorm doors left open because other guest didn´t use their key to lock them. No lockers in rooms! Location; Bit off from center of town Staff; Many of them were working sick and tired. Not their fault obviously.. Atmosphere; Mostly nice! Cleanliness; Clean as any other hostel, nothing to complain! Luggage room smells heavily like smoking room.. Value for money; Bit expensive for a being hostel! Facilities; Summer time hostel.. Basicly nothing working! Cafe-machine. Wifi.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2015
9.7

Ula, Sonia, Sebastian and Iga made my stay a great one. Friendly staff with great tips on where to go and recommendations. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot, hope to see you again! :)

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2015
8.9

It is a good hostel only 20 minutes away from the center city by walk. Everything was good and they gave us a muffin when we arrived! Staff was helpfull, told us about some good places we needed to go. Would definitely stay again even though the atmosphere was very calm, not the best place to meet new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks for the review! We're glad that you enjoyed your stay at our hostel :)

12 Sie 2015
3.7

The staff at this location were quite rude. They were not from Salzburg either so didn't really help me when I asked for places outside the tourist area. The room wasn't ready when I arrived and it was quite dirty when I walked in. I'm a fast walker and it's about 20min from the very edge of the city centre. Additionally, what I was charged on the website was different from their advertised price at their reception. They had a good washing area though

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Sie 2015
9.7

Está genial. No está en el mismo centro pero se llega rapido. El entorno es muy bonito y el ambiente muy agradable. Lo recomendaría sin dudarlo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.