Hostelworld.com

Mr. Rome

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
Mr. Rome Located at Via Umberto Biancamano 23, , Rome.
Mr. Rome
Italy
Rome 8 00185 Via Umberto Biancamano 23
85% 239
41.8877101 12.5106382
Mr. Rome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
9.7

This is a really chill place. The owners are so so so nice, the atmosphere is great, the wifi was super fast, overall cool place. There are no lockers, but I didn't mind. I felt really safe the whole time. Highly recommend this place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.4

This was my favorite hostel so far. It is right near the main metro line and is a ten minute walk from the Colosseum. The staff is enormously friendly and helpful and give the best recommendations for restaurants and side trips. I highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

J'ai réservé plusieurs mois à l'avance à l'auberge Mr Rome. Malheureusement, pour des raisons indépendantes de leur volonté, la chambre n'était pas disponible. Très gentiment ils nous ont adressé à une autre auberge la Casa Barberini, avec laquelle il collabore dans ce genre de situation. Etant donné la situation, l'équipe de Mr Rome a vraiment été très professionnelle et m'a rassuré en tous points. De plus, l'auberge Casa Barberini était vraiment géniale. Je recommande donc viv

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

Excelente la atención del personal, Ovido y Fernanda, no sólo te recepcionan te organizan y te informan la mejor manera de conocer roma. Les agradecemos x toda la info y la buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Kwi 2016
9.7

Helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Kwi 2016
8.9

Great value hostel in Rome. Book early it gets snapped up pretty quick

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.4

Omg, the staff's restaurant recommendations were the best. Even hearing him describe the food was amazing. The beds were decent and I made friends there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

We had an amazing stay and we were super welcomed by the friendly and helpful staff. I totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
9.7

Mr. Rome has to be one of the best hostels I've ever stayed at. The hostel is quite small, basically a floor in a residential building. The staff was incredibly friendly and helpful in providing recommendations for things to do and places to eat. It is located a short walk (maybe 15 minutes) east from the Colosseum, which was far enough away from the touristy region without being too far away. I would definitely stay at this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Mar 2016
8.6

테르미니역에서 정말 가깝고 바티칸 빼곤 웬만한 관광지랑 가까워요. 콜로세움 들어가려면 엄청 오래걸리는데 숙소가 가까워서 아침에 좀 일찍 일어나서 개장시간 맞춰가는게 부담스럽지 않을정도 예요. 씻을때 다른 숙박객들이 따뜻한 물 다 쓰기전에 씻어야하는게, 따뜻한물 다 쓰면 안나와서 첫날은 찬물로 씻었네요. 한가지 안좋은점은 잘때 주는 이불이 엄청엄청 얇아요. 제가 묵은게 3-4월 이라서 이불이 얇아진건진 모르겠는데 거의 천 수준이라 바들바들 떨면서 잤어요. 그 건물 꼭대긴데 엘리베이터가 없어서 21kg짜리 짐 울면서 옮기고 뭐 그런거 빼면 주인아저씨나 일하는 사람들도 다 친절하고 가격도 로마 물가에 비해 비싸지 않고. 간판이 크게 없어서 그 주변에서 좀 헤맸네요. 진짜 가정집 처럼 생겼어요. 그런것 만 알아두면 다 괜찮아요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.