Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mountbatten Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 4.6
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 4.6
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
7.4

Great price and location for Sydney. A few long term residents which was cool but they were a bit messy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
8.9

wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
2.6

Glauque !! Sâle, bruyant... Les affiches "Do not use drug in the kitchen" donnent le ton. A éviter absolument.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2017
3.1

Don't stay here. I'm not a picky person when it comes to hostels; I've stayed in many over the years. But this place was disgusting. Cockroaches on the counter, on the wall next to my bed and just everywhere! The mattress was terrible and SO hard on my back. They don't wash the top sheet on your bed. There were only three toilets in the whole place. Save yourselves the time and money spent here and go somewhere else!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Mar 2017
3.7

It was so dirty all over the hostel and the beds were so bad. I tried to stay positive, but it was really hard.. Good thing: location 👍🏼

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
8.0

Pro: Good location, free breakfast, hot and powerful water, clean facilities, strong free wifi, good security Cons: climbing beds on 2nd floor makes sound, receptionist is kinda strict

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Lut 2017
9.7

Really lovely and helpful girl running reception. Had everything I needed. 20 minute brisk walk to the Sydney Harbour

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.3

Great location, comfortable beds, small kitchen but I can forget about that because of the free breakfast and the fact that it's really central and close to everything! Would come back again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Der0
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
4.6

Für mehr als eine Nacht würde ich hier nicht schlafen. Abgeraten Hotel. Überall Schimmel an den Wänden. Einfach ekelhaft.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sty 2017
4.3

Do not stay here. Been all around Asia and Aus and this is by far the worst hostel we stayed at. The rooms are disgusting, there's a lot of people living in the rooms and working, meaning there's zero atmosphere and their clothes and stuff is everywhere. It's really noisy and all the rooms are left open so security is questionable. It may be a bit cheaper than surrounding hostels, but keep your sanity and pay the extra bit. On a positive, staff were friendly and helpful, but that's about it!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.