Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mountain View Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.1
Mountain View Backpackers Located at 7 Russell Street, , Wanaka.
Mountain View Backpackers
New Zealand
Wanaka 9305 7 Russell Street
74% 231
-44.6954438 169.1395854
Mountain View Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
9.1

We planed to stay for one night and after four nights we are still here :)! Really nice hostel, would come again:)! The name fits very well- nice view from the awesome backyard!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.7

The new owner is very wonderful :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
7.4

Bathroom is a bit tough to enjoy. Good thing is the hostel has a very good view to the snow capped mountains

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Friendliest staff members and a great and cozy atmosphere! Top service as well. Thank you very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! We're glad you had a great time!!

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.3

Good stuff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

Nice hostel for cheap price. Close to town and nice living area/ area outside what would be great in the summer I can imagine! Only stayed one night so can't give much more than that!! Wanaka Is AMAZING!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
2.3

very unclean, not very nice staff, bad room mates. spent 1 night here and left. needs to be cleaned, tidy. kitchen and lounge was an absolute mess. would not recommend this place. not worth 30 bucks a night!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Lip 2016
6.9

Nice rooms. Close to centre of town. Shower pressure was terrible though. Almost zero hot water pressure. Only two showers and toilets for the whole facility

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2016
6.0

缺點:位置普通,離超市、餐廳等有點距離 無線網路才200mb,也沒有很穩定 洗澡水忽冷忽熱、水壓不穩、電暖爐不暖 優點:員工態度親切、廚房設備齊全 基本上是可以接受,但美中不足,空間有點狹隘

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
4.9

The staff was friendly, however it seemed as though most of the other travellers were staying / had been staying more long term so the room was quite messy, smelly and lived in... The bathrooms were pretty dirty and kitchen was not very clean. However bedding was fine.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.