Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosquito Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Mosquito Hostel Located at Rynek Kleparski 4/6, , Krakow.
Mosquito Hostel
Poland
Krakow 31-150 Rynek Kleparski 4/6
96% 2340
50.0665608 19.9399924
Mosquito Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

Mosquito has very sympathetic atmosphere with kind stuff. At the beginning of the day I checked in, they are very interested of me. Always I can get answers to my questions about Kraków and its local life. Free breakfast and laundry facilities are very awesome advantages for a traveller and I left the hostel happily about these options. Every night they offer their guest activities that everyone get enjoy and get them closer. Thank you Mosquito, I hope see you again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

Awesome place with helpful staff. Will book again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

Couldn't recommend this place enough, it's been rated one of the best small hostels in the world for a reason, and I can't wait to visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

Great hostel to stay in. The hostel is in walking distance to everything you want to see in town, the beds were comfy, they had free breakfast and dinner, and the staff were super friendly :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Awesome, everything you could want from a hostel. Staff lovely, beds come with socket and light. Entrance was difficult to get into at first, but I suppose that's what makes it secure. One of the best hostels I've stayed in!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

Un 11 a todo, Sobre todo al personañ que trabaja allisiempre atentos en todo momento a lo que puedas necesitar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

The staff are so kind!!! I got into the city early and they let me leave my stuff and take a shower. They offer dinner every night and have activities planned for you to get to know the other guests. Huge locker storage and your individual electrical outlet. Strong wifi. Great location - highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
10.0

Amazing hostel, great staff who looked after us very well! Would definitely come back again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Amazing!! Only downside was the staff girl coming into the room early mornings and always forgetting to close the door when she leaves. Wakes everyone up

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

It is a really great hostel with a really welcoming atmosphere. The staff are so helpful and allowed us to shower when we arrived even though our beds were not ready yet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.