Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Moscow Home-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 7.8
Moscow Home-Hostel Located at 2 Neopalimovsky per.3, , Moscow.
Moscow Home-Hostel
Russia
Moscow 119121 2 Neopalimovsky per.3
76% 455
55.7391071 37.5825869
Moscow Home-Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Хостел порадовал тем, что ориентирован на многонациональные группы, так что скучно здесь наверняка не бывает) необходимые удобства, отзывчивый персонал, особый уют. думаю, еще увидимся :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Its wonderful hostel!Love it so much!Its very comfortable,nice and cosy!Thank you Moscow Home Hostel!Next time I will come to you again)))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

В принципе хостел неплохой ,не хватает сейфов и в ванной хотелось бы чтобы было почище )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.9

Lo mejor: ubicación y disposición del personal a ayudar y estar atentas a nuestras necesidades. Lo peor: los diferencia entre las fotos y la realidad. Más allá de que el hostel tenga algunos años, podría mantener su limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Maj 2016
6.3

It's not what a western traveler would consider a proper hostel because the majority of the people live there. Beware of the security, if you have new / expensive shoes or sandals, don't leave them in the room. Apart from that, the staff is very friendly and the facilities are not bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2016
6.3

Ich war für einen Backpack Trip für 4 Tage in Moskau. Nach dem ich mich an die Lage gewöhnt habe (40 Min.zu Fuss zum Kreml), nutze ich täglich die Metro. Zur Metro Station waren es 15 Minuten zu Fuß. Von dort gingen zwei Linien in ca.5-10 Min.in die "Innenstadt". Zum Hostel selbst: Das Personal war wirklich sehr kompetent & gab gute Auskünfte/Tipps. Das Zimmer war gut. Ich hatte ein Zweibett Zimmer gebucht. Toilette und Dusche schrecklich: Sehr dreckig,alt und stinkend. Ich ekelte mich.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Отличный хостел, гостеприимно и удобно!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
8.3

Хостел очень приятный, в нем тепло. Все устроено добротно. Администраторы очень дружелюбные. Спасибо!) The hostel is very pleasant, it's made good and comfortable. The stuff is very nice. Thanks)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.