Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Moscow Home-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 6.7
Moscow Home-Hostel Located at 2 Neopalimovsky per.3, , Moscow.
Moscow Home-Hostel
Russia
Moscow 119121 2 Neopalimovsky per.3
68% 462
55.7391071 37.5825869
Moscow Home-Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
7.4

Неплохой хостел. Но 14 местный номер это, конечно, жесть, просто символ жадности владельцев хостела. Полночи не мог уснуть. Грязноватый душ с плохим давлением. Персонал отличный и дружелюбный.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • carolinasanchez
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Wrz 2016
2.0

I just spent one night and left. It's the worst hostel I've ever been to.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
3.7

Si pueden pagar un poquito más, NO se queden. Un hostal donde vive gente extraña. Incomodo por donde lo mires. Muy sucio. El espacio común lleno de viejos y viejas que no dejan de mirarte como si fueras un bicho. No hay privacidad. Las chicas q trabajan ahí muy amables.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Sie 2016
7.7

Friendly helpful staff Close to center of town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sie 2016
6.6

Soap can be added to the sinks and showers. Ventilation is really important as the rooms has a little smell. Staff is not bad, but a hostel is a place for people temporary visiting and NOT Living in the facility !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Sie 2016
6.9

It was good to stay for some nights. although a Little dirty. Staff was ok, the location could be better. it's a bit far from the sights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Хостел порадовал тем, что ориентирован на многонациональные группы, так что скучно здесь наверняка не бывает) необходимые удобства, отзывчивый персонал, особый уют. думаю, еще увидимся :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Its wonderful hostel!Love it so much!Its very comfortable,nice and cosy!Thank you Moscow Home Hostel!Next time I will come to you again)))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

В принципе хостел неплохой ,не хватает сейфов и в ванной хотелось бы чтобы было почище )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.9

Lo mejor: ubicación y disposición del personal a ayudar y estar atentas a nuestras necesidades. Lo peor: los diferencia entre las fotos y la realidad. Más allá de que el hostel tenga algunos años, podría mantener su limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.