Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosaic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
Mosaic Hostel Located at Via Cernaia 39 B, , Rome.
Mosaic Hostel
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cernaia 39 B
85% 2551
41.9065290 12.5003457
Mosaic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • pauloarquiteturacg7235
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2016
8.9

Hostel muito bom, atendente era brasileira e deu muitas dicas legais!! Café da manhã bom, internet boa, bastante limpo os wc, fica bem próximo atestação termini, 30min de caminhada do coliseu e uns 20min para a Fontana de trevi! Recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Muy buen hostal. Solo le falta un lugar para conocer más viajeros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
5.7

Caro para lo que es, cerca de la estación termini pero en mala zona y lejos de las atracciones principales. Seguro encuentran algo mejor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2016
7.1

Very central location close to Termini station where you can get to absolutely everywhere in Rome. The interior is interesting and there's enough travel information and staff are happy to share. The only thing is that there isn't much of hostel vibe as the common area isn't huge but overall a nice hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

Good hostel located in a good part of the city as it is very close to the train station. Enjoyed the free breakfast and the staff was very friendly...People between rooms did not really socialize.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.9

Really friendly staff at the front desk who had great suggestions of things to do and places to eat. Only downside about my experience was that our shower drain was beyond clogged and a lake would form whenever anyone tried to shower. The A/C was also barely noticeable which didn't help on the 35 degree Rome days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
8.6

Was perfect for 1/2 days only problem is the toilet for your floor is in the same room as the shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
7.4

Good place to stay if staying with family. Will not give u a hostel atmosphere (for those who want some interaction with the guests). Best part was the AC in my room, helped a lot in the Roman heat!! About a km from the main train station. Can easily walk to the place. Provides a breakfast in the morning. Staff is quite helpful in letting you know about diff places to visit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
10.0

Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.4

lo unico malo fueron las almohadas y que el agua del baño le costaba parar de correr!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.