Hostelworld.com

Mosaic Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,463 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,463 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Mosaic Hostel Located at Via Cernaia 39 B, , Rome.
Mosaic Hostel
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cernaia 39 B
85% 2463
41.9065290 12.5003457
Mosaic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lucasdsimon
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Maj 2016
8.6

Como positivo: desde el hostel te puedes ir caminando a cualquiera de los puntos de interés y el chico de recepción hablaba español fluido. Como negativo: las camas eran chicas. Yo mido 1.85 y no entraba estirado, no me quisiera imaginar alguien de mas estatura

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
9.4

The place is really nice. Located withing a 15 minute walk from the Colosseo and Vittorio Emanuel monument. 5 minute walk from the metro station. Staff is friendly and helpful, breakfast has variety and they have the cutest dog. I do recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrewmock
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Maj 2016
7.1

Pretty good hostel very friendly staff close to termini station but no real atmosphere no common area no bar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Maj 2016
8.9

This is my 2nd stay, which tells the story. Great hostel. It's a bit of a walk to the forum and other ancient sites, but not too far and being so close to termini there are plenty of bus routes to get you wherever you need to go. The room was extremely clean as was the bathroom, which had a great shower. The only downsides were the lack of true common area geared towards relaxing and meeting people(there is just the breakfast seating area) and there are only 2 outlets in the room of 4 people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.9

Me gusto, la habitación es amplia cómoda e iluminada, con luz y conexiones propias, era para 4 personas con baño interno lo cual es mas cómodo además de contar con una puerta que separa la habitación de la zona del baño y los lockers. El desayuno es bueno y con comida de calidad. A mejorar sería el servicio de Internet en las habitaciones, muy mala la señal, tocaba salir a las zonas comunes o bajar a la recepción.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
7.7

Basic but good. Felt very safe (had to go through 5 doors before you got inside the room), breakfast very basic (sweet as per Italian breakfasts-cakes and slices), some staff very friendly and helpful, others not so much. Walking distance to Rome's main attractions, and trains not far away either. Overall would recommend if needing something safe and basic to explore Rome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Kwi 2016
9.4

I've slept 3 nights in a 4-beds room + bathroom, 24-27/4/16. Mosaic Hostel is slightly more expensive than other hostels but it's definitely worth the price. Rooms are clean, staff is friendly and breakfast is really decent. I recommend it to every travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Excelente pasantía en esta hostal, muy limpia y segura, las personas que trabajaban muy amables y además de intentar hablar con personas que no hablan en inglés, fue una estancia muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Exelente lugar para mochileros

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2016
6.6

Rooms were big, staff was friendly.. Breakfast sucked, beds were uncomfortable with no personal lamp or shelf, common room was like a terribly appointed cafe

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.