Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosaic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Mosaic Hostel Located at Via Cernaia 39 B, , Rome.
Mosaic Hostel
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cernaia 39 B
86% 2654
41.9065290 12.5003457
Mosaic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sty 2017
8.3

The ppl were nice and the location was convenient (being very close to the train station) it wasn't the easiest place to find though. No signs outside highlighting the location. I actually almost walked past it and just happened to look up and see the lettering on the window of the door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Sty 2017
9.4

Excelente sector cerca de la estación, la habitación limpia al igual que el área común

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Sty 2017
8.9

Buena ubicación, muy central: atracciones como el Coliseo, la Fontana di Trevi o Piazza di Spagna están a menos de 30 minutos caminando. Buen desayuno y empleados muy amables y dispuestos a ayudar. Las habitaciones estaban refaccionadas, por lo que están en muy buenas condiciones. En lo negativo, el baño parecía que no era limpiado diariamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
4.9

We paid 20 cents per printing however the quality is the worst I can ever get. The guy @ reception for the 3:30pm shift did not apologise but blame the printer while also demand the full cost of printing from us. This is definitely a violation of the consumer right. Despite its pricey printing fee, I got a patchy printing quality boarding pass in which the barcode (the most important part) is patchy and not visible. The management needs to reflect on this. Will not return/recommend this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

bien,lo recomiendo, es un buen lugar para llegar a todos lados. El dueño del hostel Es muy atento, fue el que más dudas me despejo acerca de cómo manejarme en Roma.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nicomiguel
  • Portugalia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Gru 2016
8.3

Café da manha incluido, simples, mas suficiente! Quarto com locker, banheiro ok. Localização perto da estação termini que não é uma regiao muito boa por conter muitos moradores de rua, porém nao tive nenhum problema. Fácil acesso ao metro para ir aos pontos turísticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2016
8.3

We had a private deluxe room. The room itself it was very nice, it felt like a hotel room, 10/10 there. There was no hostel ambient, people didn't talk between them, that was disappointing. Could be more facilities, like a real kitchen and non-plastic cutlery. Staff were nice. Overall a good budget option, but definetly not a place if you want to meet new people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Gru 2016
9.7

Excelente lugar donde quedarse un poquito alejado de los tradicional qué hay que visitar más sin embargo tienes dos lineas de tren que pasan cerca y pueden llevarte a donde desees!! Sin duda un excelente lugar donde quedarse!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

The Hostel staff were very friendly. Our room and facilities were cozy and clean. The location is a few minute walk to the bus stations. There's plenty of food places nearby. The security is very well with 24 hour reception...Overall I think for value in terms of money, this is the place to go!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
10.0

Mosaic es un lugar muy agradable y muy cercano a la estación del tren para moverse. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.