Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosaic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Mosaic Hostel Located at Via Cernaia 39 B, , Rome.
Mosaic Hostel
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cernaia 39 B
85% 2619
41.9065290 12.5003457
Mosaic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lis 2016
10.0

24h security Clean place Also free breakfast They are very helpful They speak English and español

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
8.3

La ubicación es buena.. sólo q de noche no hay mucha gente.. el hostel está muy bueno. Y el desayuno es bastante abundante Lo que me llamó la atención lo que cobran de tasa.. en otro hostel q esta a dos cuadras de ese me cobraron €2 por día y ahí 3.50.. me quede tres días así q hubo mucha diferencia de precio. Hay q tenerlo en cuenta!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lis 2016
9.4

Pasamos una sola noche en este hostal pero notamos que tiene excelente calidad, estuvimos en una habitación privada para 2 persona y era bastante amplia, limpia y bien equipada. El desayuno tenía disponibles bebidas calientes, jugo, cereales, leche, agua, variedad de pastelería. La distancia desde la parada de Terravisión es de 8 cuadras aprox, aunque de noche es un poco solo llegar hasta el hostal, no vimos peligro alguno. Recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
9.1

Mosaic has a nice staff, great location by Termini Station, free breakfast in the morning, and our room was spacious and comfortable. However, I think this hostel is better-suited for couples and friends traveling together, as it has more of a hotel vibe and the common area is not great for socializing. My only complaint would be the lack of Wi-Fi signal in our room, but that was a very minor issue. Overall it was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
7.4

Loved my time here. Definitely not a youth hostel. Do not expect planned pub crawls or events. I never had the breakfast, but other people always seemed to be enjoying it. Transportation was close as well as the city center. The staff was great when I interacted with them. I would recommend this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
7.7

The most good point is: It is near the main train station. Don't have a big expectation for breakfast and there isn't any cheese. To be very be careful in bathroom because the material of the floor is not good. Any time you can slip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Arseneault17
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Paź 2016
7.1

Shower had no pressure but other that that great hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Paź 2016
5.4

Nosso quarto era suíte privada. O chuveiro pingava água e não conseguia manter uma temperatura estável ou era extremamente quente ou fria. Reclamamos com o hotel e eles disseram que iam verificar mas nada foi feito e ainda nos trataram como se fosse algum problema nosso. No dia seguinte não só os pingos ficaram ainda mais raros como a água não esquentava de jeito nenhum. Pedimos ajuda novamente e fomos mal tratados novamente e tivemos que tomar banho em banheiro público de outro andar até o fim.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Arseneault17
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Paź 2016
7.1

Shower had no pressure but other than that, great hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.4

Muy buen hostal, cerca de la estación del tren. Y a 20 minutos caminando del centro de la ciudad! Muy recomendado y las personas súper queridas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.