Hostelworld.com

Morningside Inn

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 5.6
Morningside Inn Located at 235 West 107th street, New York, NY 10025, New York.
Morningside Inn
USA
New York 235 West 107th street, New York, NY 10025
77% 937
40.8016700 -73.9665730
Morningside Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2016
6.0

Staff was nice. Room was ok. Terrible pillows. TV was working but with horrible image quality. Neighbourhood is cool with some options for a quick means and nice bars.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nyita20028275
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Cze 2016
7.7

it was a nice and cheap place, i stayed in a triple ensuite which was clean, but without aircon, really hot and stincky, and there was no possibility to open the window, the room was clean, however we found a cockroach in the corridor. the breakfast was not worth eating. the location is great though and if you just need a bed to sleep in i would recommend this place. the staff was ok. the internet only worked well by the reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.1

Awesome place for just going to sleep. A muffin and coffee included for breakfast was something awesome to give you energy to walk through Manhattan everyday.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.3

Olía muy mal, la primera noche que llegamos una pareja hospedada en el cuarto de la par no dejo de discutir y golpear las paredes hasta las 4 am, la mujer de recepción nos atendió muy mal, aunque sea asi de barato deberían ofrecer buen servicio al cliente, en fin no lo recomiendo y no volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Kwi 2016
9.1

Cet hôtel a été une très bonne surprise. Ne tenez pas forcément compte de tous les avis négatifs, car l'hôtel est très bien tenu : personnel très sympathique, état des sanitaires impeccable, ménage fait à fond tous les jours avec nouveau linge de toilette, petit déjeuner inclus dans le prix (muffins variés, café, lait, beurre et confitures). L'hôtel était très calme lorsque nous y étions, moi et mes enfants. N'hésitez pas !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.1

If you want to stay cheaply in Manhattan, look no further. We stayed in a private room on floor 6. Really nice, quiet neighborhood, with great access to the subway and bus line to get anywhere you want to go. There's a bus around the corner that runs straight down 5th avenue and the Red 1 train on 110th less than 1/4 mile can get you to anywhere in Manhattan, as well as heading to the Bronx and Brooklyn. Room was very small, but clean and comfortable. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
8.3

The hotel is clean, well located and the staff helpful. The only negative point is the breakfast which the coffee was not refilled as soon as it was finished, taking lot of time to be refilled.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
7.7

El wifi no funciono los primeros 5 dias y las toallas aun limpias tenian manchas. La cerradura de la habitacion malisima y el ascensor se rompio 3 veces. Por lo demas.muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
6.9

Too hot on the six floor. I can hear the water and close door clearly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Głównym minusem jest to, że schronisko nie ma kuchni jako takiej. Wszystko to dostępne jest kuchenka i kuchenka mikrofalowa i absolutnie żadne narzędzie kuchnia jest dostępny na miejscu. W kuchni jest więc bezużyteczny dla miesiące przynieść sobie wszystko, czego potrzebujesz (talerze, naczynia, garnki, patelnie, itp). Miejsce jest bezpieczne i możliwe jest łatwo i za darmo parkować w okolicznych ulicach. Kilka linii metra są w pobliżu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.