Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Morningside Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.7
Ocena 960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 4.6
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 4.4
ZAREZERWUJ
5.7
Ocena 960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 4.6
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 4.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.3

la chambre est assez grande la salle d eau aussi il y a du rangement et la clim les serviettes de toilettes sont fournies le lit fait tous les jours mais pas d aspirateur durant une semaine sur de la moquette vieille le cafe et cookies au petit dej sont sympa mais la batisse est vetuste et limite en proprete il manque un salon pour rencontrer d autres voyageurs il est bien situe quartier calme tres bonne literie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
5.7

Ottima per la posizione e per gli esercizi commerciali intorno. L'ostello non da lo sciampoo e bagno schiuma, e il phon lo devi prendere alla reception di volta in volta. La cucina esiste ma non ci sono pentole, ne' piatti ne' spezie di uso comune come il sale. Durante la notte o la mattina presto rischi di essere svegliato se in una stanza vicino alla tua si fanno la doccia poichè non è insonorizzata o perchè si sente tutto quello che dicono o fanno i tuoi vicini.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
3.4

La administracion es de lo peor. Patrick nos trato mal, nos cambio toda la reservacin cobrandonos mas de lo que pagariamos con Hostelword y dijo que aplicaria lo que pagamos en Hostelword, cuando hizo el cobro no lo aplico cuando se lo reclamamos nos dijo llamen a Hostelword y reclamenle. No recomiendo este hostel porque son unos pillos. Cuando hice la reservacion por la aplicacion indique 3 personas y la opciones fueron dos camas por $100.00 la noche, y ese señor cambio todo, cobrando mas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.7

excelente, siempre satisfecha.... agradecida con el manager Mr.Patrick

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
5.4

Staff was very unfriendly and totally not helpful. Don't expect any smile or help. Place was overbooked, so we got a different room for the first night. Room was basic but okay for the money. Location close to Subway station. No airco. Crappy bed. Overal the value for money is okay, but don't expect anything more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
2.6

Horrible, My deposit paid to HostelWorld was not honored ($186), so I paid full price, $124.43 pr night, with no credit for my deposit. I Inquired with Patrick Arroyo (Manager), he told me I had to get it from HostelWorld and he should be renting that room for a lot more. He became very argumentative, and was trying to bilk me out of al much money as he could. I will never use HostelWorld again based on this experience. Also a fight at the hostel, with police involved, the bathroom flooded.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
3.4

Kleine kamers Kapotte tegels Onvriendelijke mensen achter balie Schoonmaak slecht, stoffig, veel stof Wel voldoende schone handdoeken Oud, krakend meubilair Geen zitje in kamer

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • stehlealexander4491
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Kwi 2017
7.1

The hotel or hostel was good because we have got an upgrade (ensuite bathroom). Thus, the room was worth the money. It was a bit a pity that the breakfast was only a cup of coffee (in a plastic cup) with muffins and cookies. There is a 'kitchen' on each floor but it is not well equiped or not equiped at all. Room is good and clean but not very cozy. Due to prices in NYC for a double room I would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
5.4

Die Küche hatte bis auf eine Mikrowelle,einen verklebten Herd/Ofen nichts zu bieten.Die "Badezimmer" gehen gar nicht.Die Bäder wurden versucht sauber aussehen zu lassen. Auf der 3. Etage lief Tag & Nacht das Wasser in die dreckige Wanne.Es ließ sich nicht abstellen.Es gab nur 2 Badezimmer inkl. Toilette auf jedem Flur.Die Zimmer: Spiegel Fehlanzeige. Steckdosenaufsätze(europäische) hatten immer einen wackelkontakt.Rohr verlief durchs Zimmer und war heiß. Also Fenster auf bei 2° und krach

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Gru 2016
7.7

Although the bathrooms were the opposite of clean our stay at Morningside Inn was good. The price was good for NYC as it is only a few minutes walk to Central Park. We checked in quite late which wasnt a problem. The staff is also very welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.