Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Morningside Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4
Morningside Inn Located at 235 West 107th street, New York, NY 10025, New York.
Morningside Inn
USA
New York 235 West 107th street, New York, NY 10025
67% 951
40.8016700 -73.9665730
Morningside Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

Although the bathrooms were the opposite of clean our stay at Morningside Inn was good. The price was good for NYC as it is only a few minutes walk to Central Park. We checked in quite late which wasnt a problem. The staff is also very welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Wrz 2016
6.9

Ubicación: muy buena, bien comunicada x metro y bus. Habitación: la reservada no estaba disponible y nos pasaron a otra con baño compartido que con bronca tuve que aceptar (es justo decir que nos reintegraron la diferencia), Limpieza: uno de los pisos tenía mucho olor a humedad (por suerte el que nos tocó no). Seguridad: La puerta de nuestra habitacion no cerraba bien, y el personal de limpieza siempre la dejaba mal cerrada por lo que cuando llegabamos abría sin llave (igual nunca faltó nada)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sie 2016
2.0

Expérience très désagréable au regard de l'annonce plus que vendeuse. Une seule salle de bain (et toilettes) pour un étage de 16 chambres. Je ne parle pas de la propreté de la pièce, plus que discutable ! cabine de douche salle, comme l'évier. C'est bon qu'il fallait absolument que je me douche. La chambre est convenable. Pas la même chose pour les couchages : dans mon lit, je sens chacun des ressorts. Enfin, certes il y a des cuisines communes, avec plaque de cuisson. Mais aucune casse

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

We had a place fall through at the last minute and we were scrambling trying to find another place- was on our way to Boston when my husband decided to try to find a place and came across this hostel- not only was it the right location we needed but SUPER CLEAN!! The room was PERFECT!! Even had a fridge in there and a tv. Staff was friendly!! I would HIGHLY RECOMMEND IT!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
7.7

I never had an issue with booking through Hostelworld but this time when we checked in at the hostel they said they didn't get the deposit from the website and made us pay the full amount. They said the $50 we paid on the website was just the fee we gave to the third party. Never heard about such thing before so I think the management should fix this issue. Location was great. The bed's box spring was broken so we slept on the tilted bed. The a/c was at bed level and blowing right at us.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.9

Great staff, especially Patrick. The location is in a quiet, safe neighbourhood, with loads of stores around for amenities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Sie 2016
6.9

Ciao sono stato nelle 2 settimane centrali di agosto 2016. E' un posto accettabile, la camera con bagno è piccola ma funzionale e silenziosa, adatta solo per turisti che intendono girare molto la città e passarci poco tempo (se non funziona qualcosa è meglio rivolgersi direttamente al boss Patrick). La posizione è ottima con Central park, due linee di metropolitana, molti negozi alimentari e locali vicini. Wifi ok, breakfast quando c'è va bene solo per prendere il caffè. New York is great

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
7.4

Chambre : rien de spécial à signaler Salle de bains : trouvée salle en arrivant (serpillère sale posée sur le lavabo, couvercle de WC et baignoire sales) (normal parce que c'était le soir ?) A déplorer l'absence d'éponge, de tapis devant la baignoire et de porte-manteaux (absolument rien pour poser les vêtements à part le couvercle des WC et le lavabo) ! Petit-déjeuner très décevant par rapport à ce qui était annoncé (ni confiture ni pain pour étaler le beurre, et muffins de mauvais qualité)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.