Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Monteverde Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Monteverde Backpackers Located at Costarica Monteverde, Santaelena next to the supermarket, Monteverde.
Monteverde Backpackers
Costa Rica
Monteverde Puntarenas 6824 -1000 Costarica Monteverde, Santaelena next to the supermarket
88% 508
10.3173259 -84.8247849
Monteverde Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
10.0

Well located. The staff helped us booked our tours and they gave us tips for transportation. The breakfast was included. They cleaned the room and bathroom everyday. Hot water !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
8.9

Great location. Staff are friendly and helpful. Close to supermarket, fully equipped kitchen and nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.1

Really nice and clean hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

L'hote Alonso est vraiment merveilleux, il a bien répondu à toutes nos questions et faisait son possible pour nous aider ou nous faciliter la tâche. Je retournerais à ce hostel n'importe quand :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Sie 2016
9.4

I really liked this hostel, very clean, there was two bathrooms in my 6 bed dorm, hot showers, cable TV to watch the Olympics!! The staff are very helpful and friendly and they also put on a great free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Sie 2016
9.7

Monteverde Backpackers is a really good hostel! The staff were very welcoming and helpful, always going out of their way to make our stay enjoyable. Room was nice and small, with two bathrooms between 4 people a nice bonus. Great hot showers. Best bit about the hostel was the chilled vibe and friendly atmosphere, everyone always up for socialising and exploring together. Oh, and zipline.. You won't regret it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Sie 2016
9.7

Excellent place, with excellent facilities and excellent price. A really good point the breakfast, and also good vibes at the hostel. Rastafari Jah Live , One Love, And One Heart, Peace and Love Making

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
8.9

Such a great place to meet people, the people that work there are super helpful with booking tours and telling you what to see. The town is tiny but awesome and even though the place isnt super clean it is a really great hostel for the price, I had fantastic stay, loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
8.9

Hot showers & free breakfast made my day(s)!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
10.0

Awesome staff, great location, have many tours to offer in addition to free things around Monteverde. Owner is awesome and on site a lot :) would recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.