Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Monteverde Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2017
8.3

seguro y amables. le faltaba zonas comunes exteriores

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Kwi 2017
8.9

The staff is amazing. Emel was very cool and created a good atmosphere. Alonso was very helpful. This hostel is not too small and not too big, so it's easy to chat in the common areas and make friends to go to the main activities around

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MarinedeParis
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
9.4

Une des nombreuses auberge de jeunesse de la région. Comme les autres, assez centrale et propose de nombreuses activités. Toute la différence est dans l'ambiance et le personnel qui est vraiment vraiment remarquable !!! Je recommande absolument !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2017
6.9

Man hat das Gefühl, es ist nie richtig sauber. Recht dunkel. Ich hatte Glück mit meinem Zimmer, wenn man Pech hat ist es klein, eng und heiß.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Kwi 2017
8.0

Hostel ist optisch von außen und den Zimmern nicht besonders gepflegt liegt aber sehr gut. Frühstück ist lecker Toast Cornflakes Eier... Touren kann man direkt im Hostel buchen die Preise sind aber im Ort billiger :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • CanTraveler1
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Kwi 2017
9.7

Excellent endroit. On cuisine soit meme son petit déjeuner, oeufs, fruits, crêpes, toasts, nutella.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thanks for staying with us and glad to know that you like our place, we are a simple hostel that like to make people feel comfy. Thanks! Alonso. C

10 Kwi 2017
9.1

This was the best hostel I stayed in in all of Costa Rica. The accommodations are pretty modest, but adequate. Everything else is outstanding. The staff is wonderful--Emil and Alonso are so friendly and helpful!--and there is even a night staff security that makes sure everyone there is supposed to be there at night. The common area is very cozy so it's easy to get to know other people, and not so big that it is overwhelming or busy. Free breakfast too! Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thanks for staying with us and glad to know that you liked our place, welcome back anytime. Thanks! Alonso. C

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Kwi 2017
10.0

10 / 10. Amazing staff/vibe/facilities and Monteverde is a great place to visit. The layout of this hostel is perfect, as everyone can interact easily. Shared Kitchen and free breakfast were great too. Thanks again to Alonso and Emil!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thanks for staying with us and sharing your experience with everyone. Welcome back anytime, we are always working to get better. Thanks! Alonso. C

  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2017
8.6

A nice hostel with a chilled but friendly atmosphere where you can meet people. Emel at reception was great - super friendly and very helpful! Comfortable beds and good DIY breakfast. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thanks for staying with us and also sharing your experience, welcome back anytime and safe travel. Thanks! Alonso. C

5 Kwi 2017
9.1

Wir hatten eine tolle Zeit. Die beiden Jungs an der Rezeption waren super freundlich und hatten immer gute Tips für uns. Touren aller Art können sehr einfach mit ihrer Hilfe organisiert werden. Wir empfehlen besonders die Original Canopy Tour! Tolle Atmosphäre im Hostel, sehr sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.