Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Montenegro Hostel 4U

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
10.0

Djordje and the rest of the staff really make it a great experience! Be ready to party hard and have a great time. The hostel is very well keep up and in a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

The hostel is very nice, the people is friendly and they make nice party's, mile is very funny and he helps a lot, highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

The best hostel in Montenegro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
20 Cze 2017
10.0

Djordje and the boys were awesome. Great hostel and heaps of fun

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
10.0

The location of this hostel is a 10/10 alone. But everything else was awesome too. Boban and his crew were so much fun and made me feel at home right away. Literally had the hardest time leaving, and I would recommend staying as long as humanly possible. Thanks so much for an awesome experience guys!!! I miss this place already!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
9.7

Amazing hostel!!! The hosts are amazing and really look after you, really good vibe around the place! Only stay here if you wanna party not the hostel for you if you wanna chill! Had a great time!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2017
10.0

Great hostel with an amazing location right on the beach. Boban and Djordje were super friendly and lit up the party every night. Overall, very clean place and well worth the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Cze 2017
10.0

Djordje you are crazy man! Really good time at the at the Kotor. Buzzing atmosphere and a great host. Can't wait to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

Hostel 4U is the best hostel for backpackers in Kotor. Location is unbelievable and the staff, especially Boban, were great. Highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

If you're a party-averse traveler, this is probably not the hostel for you. This is the most energetic hostel I've been to, and despite there being a pub crawl or barbecue and drinking every night, the hostel remains clean thanks to the amazing cleaning staff. The hostel is literally located across from the beach and the hostel has many recommendations of activities and sights to see in Kotor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.