Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Momotown Privates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
Momotown Privates Located at 9 Szeroka St., , Krakow.
Momotown Privates
Poland
Krakow 31 055 9 Szeroka St.
82% 130
50.0527852 19.9482107
Momotown Privates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sie 2016
5.1

Good location and staff, however the beds were rock solid and our bathroom smelt terrible

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
6.6

Okay hostel. The apartments are in another building... which makes the stay neither a hotel stay nor a hostel stay. Didn't like that compromise much actually. Also: very difficult to find the other building, despite the explanation from the reception. I was not the only one to struggle. And I travel A LOT. I cannot understand why they don't just print a detailed map with the itinerary. Otherwise, it's okay, without being particularly nice or pleasant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

Nice quiet place, which was exactly what I was looking for. Great location in the old Jewish Quarter, one of the coolest parts of the city. Had an ensuite bathroom, which was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
6.9

douche en wc wordt gedeeld door heel veel mensen in het momotown hostel zelf. Wij waren met een groep van vier doorgestuurd naar een app. in de joodsebuurt. Prima appartement boven een restaurant. Hier geen op of aanmerkingen over.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2016
6.6

Not a hostel...which I knew buts it's an hotel above a busy street. Fine for one or two nights but nothing special. Kitchen not great to use and nobody else around

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
6.9

El sitio esta muy bien localizado, el staff nos ayudo en todo momento, las habitaciones dejaron mucho que desear. El desayuno muy pobre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.7

very helpful people, very good place, very clean. Go there, you will enjoy it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
8.9

Great location overlooking the central square of the Jewish Quarter - it's a busy place, lots to do, not far to walk to the local sights and there are no dark empty streets when you get back late at night. But you must be happy with the sounds of music, people and traffic in the square, or happy to sleep with the windows closed which cuts out all the noise. But also makes the room a bit hot. There is no air con and no through draught and no fan. A fan would be good. I'd stay there again anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2016
8.3

Loved the location but the privates are separate from the common areas so it wasn't very social. The location totally made up for it though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Chambré réservée en janvier très simplement, le jour J, aucun problème, paiement du solde, remise des clés, Parfait. La chambre est propre, les lits sont agréables, la salle de bains est impeccable. C'est très proche du centre ville et de toutes les commodités. Emplacement idéal pour découvrir la ville à pieds. On a passé un super séjour, et c'est en partie grâce à vous. Merci !!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.