Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Momotown Privates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
Momotown Privates Located at 9 Szeroka St., , Krakow.
Momotown Privates
Poland
Krakow 31 055 9 Szeroka St.
82% 136
50.0527852 19.9482107
Momotown Privates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Paź 2016
9.4

Excellent séjour à recommander! Près de tout . Beau coin tranquille ,confortable et propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
6.0

I stayed 7 nights and they never clean my room. I complained about this to the recepcionists and to the manager , but they only changed The towels and empty the waste basquet once ( nothing else). The room was on the fourth floor ( no elevator). And , it is supose to be bed and breakfast, but they charge extra for having breakfast in The main building. The recepcionists were nice. The area is cool, a lot of bars and restaurants

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Wrz 2016
9.7

The private room was very clean. The beds were quite comfy for a hostel also. The shower was very good and the facilities were also excellent. The location was in the Jewish Quarter which was perfect to explore Krakow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
5.1

Good location and staff, however the beds were rock solid and our bathroom smelt terrible

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
6.6

Okay hostel. The apartments are in another building... which makes the stay neither a hotel stay nor a hostel stay. Didn't like that compromise much actually. Also: very difficult to find the other building, despite the explanation from the reception. I was not the only one to struggle. And I travel A LOT. I cannot understand why they don't just print a detailed map with the itinerary. Otherwise, it's okay, without being particularly nice or pleasant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

Nice quiet place, which was exactly what I was looking for. Great location in the old Jewish Quarter, one of the coolest parts of the city. Had an ensuite bathroom, which was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
6.9

douche en wc wordt gedeeld door heel veel mensen in het momotown hostel zelf. Wij waren met een groep van vier doorgestuurd naar een app. in de joodsebuurt. Prima appartement boven een restaurant. Hier geen op of aanmerkingen over.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2016
6.6

Not a hostel...which I knew buts it's an hotel above a busy street. Fine for one or two nights but nothing special. Kitchen not great to use and nobody else around

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
6.9

El sitio esta muy bien localizado, el staff nos ayudo en todo momento, las habitaciones dejaron mucho que desear. El desayuno muy pobre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.7

very helpful people, very good place, very clean. Go there, you will enjoy it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.