Hostelworld.com

Mojito Garden

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lut 2017
7.7

Good place. Clean and safe. They provide all the info that you need. Breakfast is included. Nice omelette

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2017
8.0

The staff here are amazing!! I was not expecting much because of the low price but I was happily surprised!!! I stayed here for about a week and loved it! The free breakfast was delicious as well. Only down fall here was that the common area is in the center of the guest houses and it can get very loud at night. Found myself not able to sleep until 4am some nights. It says quit hours start at 11pm and must be out of common area at 1am. This was NOt enforced by staff. Otherwise, a lovely place!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
7.4

10/10 if you're in to the hippie wibe. Roots reggae personal and good service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sty 2017
9.4

Excelente !! Muy bien ubicado. Mucha atmosfera de hostel. Buen desayuno. La gente que lo atiende es muy amable y tienes tours a mano que ellos mismos te reservan y te ayudan con todo. Volveria sin dudas y lo recomiendo .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
7.7

Im Vergleich zu unserer Erfahrungen aus 2014 hat die Atmosphäre etwas abgenommen. Nachts kann es schon mal lauter werden, wenn ein paar Gäste lange im Garten sitzen. Es ist dort sehr hellhörig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sty 2017
9.4

Amazing hostel would reccomend, great communal area with garden,hammocks and a fish kind! Nice and cool dorms and hot lovely showers . You also get a free breakfast which considering the cheap price is amazing! Very nice vibes and good to meet people also

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
6.0

The room is basic and the bed is very hard. you can hear everything your neighbour is saying and unfortunately for us ours came back and had a blazing argument of which we heard every word. Not the hostels fault at all but sound travels very easily throughout the courtyard. Free breakfast but the doors didn't open until quarter past when we were told 8 and everyone was waiting. We had to leave to get our bus so only one of us had breakfast as it took too long. I think it's all down 2 experience

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ashhardman90
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.9

Very basic but just what me and my mate wanted. We stayed in a private twin, two beds and one plug; nothing more. The price was 340bht per night, which is a bargain and also includes breakfast. Highly recommend to those travelling to Chiang Mai and want basic and can enjoy a sleep when need it from long days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sty 2017
4.0

Very unclean Staff I found were very rude and unaccommodating. However good location!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sty 2017
8.6

Super relaxed and nice staff, breakfast is included and quite nice, you get a bit of privacy due to curtains between the beds and the chill out area is great. Say hello to the big fishes in the pond, they like to nibble on your fingers :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.