Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Minoo House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
Minoo House Located at 3 Mikszáth Kálmán tér, , Budapest.
Minoo House
Hungary
Budapest 1088 3 Mikszáth Kálmán tér
90% 514
47.4898909 19.0664505
Minoo House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
9.1

Nice chilled hostel, but not great for meeting people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Talsardone
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Sie 2016
9.4

Minoo House is a super relaxed, beautifully furnished place. Decent location, the bedrooms are as good as the photos! Go here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Ein richtiges Wohnzimmer-Wohlfühl-Hostel, es war wunderschön, danke!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

It was a amazing stay. I would defenitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vanderkelenaudrey4694
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
7.7

Heel aangename hostel, maar 40 eoro/bed/nacht in een kamer van 5 bedden is zuiver bedrog. Zeker omdat andere op de kamer een prijs betaalden tuusen 11 en 17 euro. Geen idee aan wie het ligt: de hostel zelf of aan hostelworld.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Sie 2016
5.7

Booked the orivate room. it advertised air con and didnt have any. (a fan would at least be something) Worst thing was you couldnt open the window as the room was in the ground floor with tables from a bar up against the window so no security for your stuff if you open it . plus there was no oower point near your bed, so you had to climb down the ladder to turn the light or your alarm on/off. bathroom was tiny and poorly lit. the hostel was very old and dated.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Great hostel! I loved its artistic spirit! The staff is welcoming and very helpful, they gave me excellent tips on where to go that even my hungarian friends didn't know, and loved (like a hidden bar, or very good concerts in friendly bars, etc)! I had my own mezzanine in the shared room, so that was perfect. The value for money is normally very good, but at the end of Sziget festival they had to higher the prices a lot. Overall still an excellent experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.3

Great hostel. The dorms are really nice, with beds in mezzanine and not bunk beds, that's really great. Cleaning is done every day, and they provide free towels. To notice, the hostel is upon a courtyard where is a bar, so it can be noisy quite late. But who goes to Budapest to sleep huh ? ;) Would definitely stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

Comfortable and clean place, very good location (close to metro station, market, cafes and bars) and helpful staff. A positive point is not to have bunk beds in the room where I was.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

Wir hatten eine sehr tolle zeit im minoo hous. Die leute sind nett und hilfsbereit- easy drauf:) unser zimmer lag direkt neben der Küche, an einem abend war da viel los, ansonsten aber ruhig. Das minoo ist mit vielen liebevollen gegenständen beschmückt und es hat alles was man so braucht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.