Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Minoo House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
Minoo House Located at 3 Mikszáth Kálmán tér, , Budapest.
Minoo House
Hungary
Budapest 1088 3 Mikszáth Kálmán tér
89% 564
47.4898909 19.0664505
Minoo House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lis 2016
9.1

Bell'atmosfera tipica di Budapest! Un po' la versione "ruined pub" di un ostello! I servizi minimi non mancano ma il luogo é molto particolare! A me é piaciuto! Inoltre, nonostante l'ambiente famigliare e informale, é un posto tranquillo e silenzioso!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Lis 2016
9.7

Wonderful place, very recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.7

The place is very beautiful with so many unusual details. I especially liked a sofa made from a bath:) During my stay it was very calm and I liked it a lot. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Paź 2016
9.7

Excelente hostel, pase un hermosa estadía. Buen precio, habitaciones limpias sin cuchetas, muy buena ambientación y atención. Muy recomendable, sin dudas volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
8.0

Awesome building, staff very chill and friendly. Kitchen nice and big and good for mixing with other residents, though our bedroom was straight off it and then cleaner is very loud in the morning! Could do with a microwave, we fried a frozen pizza in a frying pan at 4am not realising there wasn't one before buying it... other than that, lovely!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.3

Auberge très bien située. Endroit assez atypique mais plein de charme ! Une déco très chouette, et un personnel sympa !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gemstadden
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Paź 2016
9.1

Lovely, quirky hostel. Great decoration and right next to some amazing cafes. Bear in mind, this is an old building, so it can get a bit chilly in the common areas, but pack a comfy jumper and it'll be fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Paź 2016
6.0

EN RECEPCION ESTAN MUY POCO OSEA QUE NO ES CIERTO RECEPCION 24 HORAS.TAMPOCO TIENEN MAQUINAS EXPENDEDORAS. LA SEÑORA DE LA LIMPIEZA A LAS 7 DE LA MAÑANA HABLA CON EL MOVIL A GRITO PELADO COMO SI NO LA OYERAN EN EL OTRO LADO. SI TIENES LA HABITACION AL LADO ENTONCES TIENES QUE LEVANTARTE PORQUE YA NO PUEDES DORMIR

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Paź 2016
7.1

Decent location, not near party scene but close enough to walk most places. Staff very helpful and main kitchen is small but useful. My room was one of two, sharing a small kitchen (mini fridge, sink, kettle etc. but can't cook there) and tiny bathroom (I mean TINY, and dark and stinky!). Pin code secured main door to both rooms, but door to actual room didn't even close, so security felt a bit off. Also I had to wait for 2 days for a towel. Overall, it's a quirky place, good but not great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
9.1

Such a great hostel. Loved the decor and atmosphere. Really good kitchen and bathroom facilities. Overall one of my best ever hostel experiences! Good job Minoo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.