Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mini Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • miranda_romulo7758
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Wrz 2017
10.0

Great Hotel for a getaway in Genova! The staff is super friendly and informative. The location is right next to markets, restaurants, stores, and pharmacies. Very nice hotel to stay while you're visiting the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
8.9

Mini hôtel pour un maxi plaisir d être au centre de Gênes. Dans ces conditions !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
8.3

Bien situé dans le centre proche des sites touristiques et peu loin de la gare centrale (5min en bus ou 15min a pieds), peu loin du port, et pas mal de restaurants corrects aux alentours Personnel très accueillant parlant même français Salle de bain séparée mais privée, parfait même si petite et vieillotte Chambre et lit primaire mais bien pour un court séjour, par contre : bruits de rues un peu bruyants ! Et connexion wifi très faible ! Agaçant Recommandable pour court séjour seul ou a deux

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2017
8.6

Nothing special, but great location and value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
5.1

La cosa che più mi ha lasciato basita è stato trovare una blatta gigante in camera, una volta avvertito in reception mi sono sentita ancor più presa in giro perché nessun segno di mortificazione da parte loro se non che dirmi se la finestra era aperta.... conclusione : lo scarafaggio è stato rimosso ed io non ho più aperto la finestra per il resto del viaggio, in quella stanza mancava un ricircolo d aria..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Très satisfait de cet hôtel, même si un petit problème est intervenu concernant la climatisation de la chambre. Pensez à vérifier son fonctionnement avant 19H00, car plus de contact avant le lendemain matin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emlove04
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Cze 2017
4.9

La reservation était pour 2 personnes sur hostel world et à notre arrivée il y avait une erreur , il n'y avait qu'un lit simple. Donc, on nous a chargé 30 euros de plus pour être deux après s'être obstiner avec le gars de la réception.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Very very good was a nice trip thanks to all the staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×