Hostelworld.com

Mini Hostel Kiev

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Mini Hostel Kiev Located at 43, Chervonoarmiis'ka St., , Kiev.
Mini Hostel Kiev
Ukraine
Kiev Kiev 1004 43, Chervonoarmiis'ka St.
89% 217
50.4364203 30.5164468
Mini Hostel Kiev
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.7

Eines der besten Hostels in denen ich je war. Gute Lage (Metro, günstige Restaurants, Shops gleich nebenan). Bin auch ein Fan des Balkons um einfach draussen zu sitzen und "das geschehen" ;) zu betrachten. Unglaublich gute Atmosphäre. Man fühlt sich eher wie in einer großen WG mit Freunden als in einem normalen Hostel. Auf der Suche nach einem drinking-buddy, sei es fürs Hostel oder für Achims Lieblingsbars, wird man hier wohl nie alleine gelassen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chowdhuryrashed9467
  • Białoruś, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Mar 2016
9.1

Joachim is a great host, and the hostel had a very friendly atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Lut 2016
10.0

Eines der besten Hostels in denen ich je war! Super Lage, guter Preis und beste Atmosphäre unter Staff und Gästen! Ich werde definitiv wieder zurückkommen ins Mini Hostel Kiev!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
10.0

Great cozy place and the best location in Kiev, but above all Joachim the owner! Such a great, funny and caring guy he took us on tour around the city and showed us some really cool bars. Stay here! Hostel perfecto en el centro de Kiev, parece una casa mas que un hostel, ideal para conocer gente. Joachim el dueño se esfuerza por alegrar tu estadia, un tipo magnifico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2015
10.0

It was my first time in Ukraine and the management of the hostel gave me great tips on what to see and do in Kiev. They also made me feel like home there! The Pub Crawl was also very cool, the owner knew the right places to take us! I've never done something like that before but it was very interesting and would love to again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Topdecker
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Gru 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał mi się mój pobyt! Był bardzo udany wyjazd do Kijowa, lubił osobiste wskazówki, gdzie iść itp

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Nie pierwszy raz byłem w Mini Hostel Kijów, niemiecki właściciel Akim zabierze cię do najbardziej ukrytych barów w Kijowie i strzelanie AK47 był genialny. Byłem tam krótko po remoncie i posiadają nowe Chill Out świetlica który jest miły.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Jest to mały hostel, w doskonałej lokalizacji. Personel jest bardzo przyjazny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lucianolev
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Lis 2015
8.9

Joachim is a really really good host :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Lis 2015
7.7

Pro: Great location, great host, when it comes to taking you around town partying and telling you what's kicking. Word of advice though: More a place you take your guys, not your girl. Cons: Unfortunately the host is also unreliable. Didn't show up on our leave-day and I never got mine and my friend's key-deposit back (which is more than what I paid for the beds...). That's even though he agreed to make a money-transfer when I was back home. Hasn't happened until today...6 weeks and counting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.