Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown Suzhou International Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
8.3

PROS: Perfect location on PinJinagLu. Great coffee at the hostel cafe. Beds are super comfy CONS: So much construction happening during our stay. The noise and the dust and the smell of paint was awful. No apologies. The staff isn't friendly or helpful. I would ask them about local attractions and they just stared at me blankly and offered no help. NO TOWELS! I had a shared private room and had to pay 5RMB to rent a towel. It's also really noisy and sound carries. Bring ear plugs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2017
4.9

The staff were rude and unwelcoming, my locker didn't work and the bed were pretty poor even by chinas standard

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2017
8.6

really a nice one:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

員工很親切,貓咪很可愛,環境不錯,推薦!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Maj 2017
6.0

Booked these room for some friends but once again disappointed. Even if the location is amazing, the rooms are very small an without insulation. One of the room looked more than a cupboard than anything else... Definitely it doesn't worth the price you spend on these rooms

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Maj 2017
2.9

Bathroom very dirty, lots of hair on the ground, also shower room is very very small. My bed also had someone else's hair upon my check in, it was kind of gross, consider I had to clean out before putting clean linens on. Front desk was very very rude, had no expressions on face, no greetings, just a few words 'cash, pay now'. The location was good, but the area became very touristic now. I would suggest to stay somewhere else, if you don't want to get bed bugs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • joy0130
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Maj 2017
9.1

바로 앞에 수향마을이 조성되어 있어 분위기가 너무 좋아요. 더구나 숙소앞에 많은 사람들이 북적거려 여성 방문자라고 큰 문제가 없어 보입니다. 주인장 너무 친절하구요. 가격대비 절대 후회하지 않을실겁니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Maj 2017
8.0

Very nice location and nice facility too. The only thing wanna complain is the WIFI.. very unstable and not fast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

Excellent hostel located on the most fun street in Suzhou. You do need to be able to carry your bags a few blocks down the pedestrian road that the hostel is on, but it's not a big deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
8.9

地點和大廳完美,但是雙人房的空間稍為小了一點。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.