Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown People's Square Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0
Mingtown People's Square Youth Hostel Located at No.35 Yong Shou Road, Huangpu District, Shanghai.
Mingtown People's Square Youth Hostel
China
Shanghai 200021 No.35 Yong Shou Road, Huangpu District
75% 1075
31.2296284 121.4811730
Mingtown People's Square Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

Surrounded by the top areas of Shanghai - People's Square, the Bund and Old Shanghai are all within walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
5.7

淋浴室一个地方管道堵塞太麻烦了。还有淋浴里的帘子脏了!床铺上有很多别人的头发!上铺下去的时候太怕了!微波炉的周围也有点脏!烘干机坏了!太难过、上海没有投币式洗衣房。可是服务台的人非常好!同室的人也非常好!住费非常便宜啦,所以没办法! シャワールームが1箇所詰まっっていて大変でした。それからシャワーカーテンも汚かった。ベッドの上には髪の毛がたくさんあった。上のベッドから降りるときはとても怖かった。電子レンジ周りも少し汚れていた。洗濯乾燥機が壊れていて上海にはコインランドリーもなく残念でした。しかし、フロントの人や同室の達はとても良かった。値段がとても安いから仕方ない。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Gru 2016
6.3

입구에 안좋은 냄새가 너무 심하고 방에 창문이 하나 있는데 복도가 보인다..커튼 치면 된다고 하는데 그걸 말해주는 태도가 너무 불친절했음..자고 있는데 고치러 들어온다고 하고..위치는 대세계역에서 5분 정도. 차라리 난징동루 역에 있는 유스호스텔을 추천합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • innduhcuttyz5323
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
8.9

Ninjas in china aint be speaking dat engly but good price but niggah gud luck finding that fuker

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2016
7.4

The matress is thin that I had to use my blanket as matress. The wi go didn't work well even using VPN. But definitely I would stay there again. Good location and affordable price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
5.4

El hotel esta bien situado, pero ya no volveria. Las habitaciones en mal estado, luces que no funcionan y agua que se emboza en el aseo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.3

地下鉄 大世界駅が一番近い 人民広場でも良いが少し遠い  現地バスが乗りこなせるなら 近いバス停から50m フロントは英語OK お嬢さんの係員はフレンドリーです  料金はイン時 現金払い  デポジットは100元現金 支払い領収書をなくさない 早朝(未明)のチェックアウトも問題なし (係員がソファーで寝ているので起きて来る) 部屋は男女別、2段ベット3台あり、年配者等は事前に下段希望を告げた方が良い エアコン 無料WIFI有り グーグル関連、LINEは中国では普通では利用出来ないので  どうしても使いたい人は対策が必要 部屋はカードキーが個人別に渡される  ロッカーも有り キー付き 宿は出入りの門限は無し(24時間Ok) 近くに飲食店多し ファミマもあり シャワー  5:00から12:00  17:00から24:00にお湯が出る  以外はお湯は出ない  石鹸等は無し、ビーチサンダルがあればベター 隣が肉市場、魚市場で匂いが気になるとの書き込みがあるが さほど気にはならない (全く臭わないわけではない)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lis 2016
6.0

Location was great - in the heart of the city. But, the inside was disgusting: Garbage all over the street in front sothe hostel smelled, the walls and ceilings were crumbling inside the dorms, plus the mattresses and sheets were stained. They did have a cafe which was nice but it was cold and not to mention a RAT nearly ran over my feet INSIDE this building!!! Toilet paper rarely available, no soap. Would NOT stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Paź 2016
8.9

Perfectly located, nearby everything by walk. It is value for money however a lot of humidity in that hostel, you can notice it on the walls …

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
8.3

Great location near People's Square.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.