Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown Nanjing Road Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ykkjmk6697
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
8.3

5명에서 6인 도미토리 사용했는데 2층침대는 많이 불편해요 ㅠㅠ 일층은 좋은것같아요! 화장실과 침실에 불빛이 밝지 않아서 눈이 침침해지는 기분 엘리베이터가 4층까지만 가고, 8시-11시에만 움직여서 5층 사용하게되면 완전 다리아파요 ㅠ 그리고 제가 썼던 객실은 에어컨에서 물떨어져서 완전 불편했어요.. 3일 내내 수건 깔아놓고 탁자 빼놓고 지냄 가격대비 괜찮지만 도미토리룸은 꽤 불편한점도 있는것같네요! 아 화장실에서도 냄새가 심했고 방음이 안되는것같았어요 방에서 얘기하는소리 밖에서 다들리더라구요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2017
10.0

이번이 상해여행하면서 2번째 이용인데, 진짜 너무 대만족입니다. 서비스도 좋고, 방도 깨끗하고!!! 다음에 또 상해가면 무조건 또 예약이요 ㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
10.0

First of all, The accommodation facilities were located near the station. And the convenience store and the restaurant were near the accommodation. Staff were very kind and good at English so they had no trouble communicating. Our room was cleaned every day, Also, accommodation facilities were convenient for facilities such as restaurants and laundry rooms. For this reason, I strongly recommend this accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2017
9.1

여자직원만! 싸가지가 없음 ^^ 남자직원은 착한데... 여자직원은 진짜 싸가지없어서 한대 패고 싶었음 아오 분위기 굿, 거리대비 짱짱, 숙소 짱 찾기 쉽고, 외국인들도 있어서 이국적인 느낌에 주위에 맛집도 많아용. 그런데 여자직원 싹퉁바가지없어용 ㅎㅎㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
8.0

숙소 위치가 정말 정말 좋았어요 상해 여행가면 주로 자주가는곳들 예원 인민광장 신천지 등등 전철로 정말쉽게 갈수있고요 역에서 걸어서 5분? 안걸려요 맛집으로 유명한 동베이차이관 진짜 1분거리? 위치가 정말정말 좋았어요ㅠㅠㅠㅠㅠ 최고 다음에 상해가면 또 무조건 여기로갈겁니당 아 세탁기 탈수기 있어서 좋았어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
8.6

員工盡量滿足我的要求,EMAIL也回覆得十分快

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2017
9.1

I enjoyed my stay there very much. Staff is nice and communicative. There is room to meet like-minded people and talk with them. Wonderful. Just the sleeping rooms are a bit small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
9.1

Our room was on the second floor which meant our wifi wasn't the best and our bed was also uncomfortable as you could feel all the springs. However other then that was happy with the location, food and staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2017
6.0

Don't expect ANY English to be spoken by the staff. None. Many Chinese people stay here, not many foreign tourists. Also, it is far from the metro and difficult to find.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
9.1

Chambre cool pour une nuit, bien agencé, pleins de lieux de vies communs agréables. Je recommande cette auberge de jeunesse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.