Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown Nanjing Road Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,895 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,895 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel Located at No. 258 Tianjin Road, Huangpu District, Shanghai.
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel
China
Shanghai 210001 No. 258 Tianjin Road, Huangpu District
85% 1895
31.2381049 121.4821493
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.1

위치가 진짜 짱이에요! 2박했는데 타월 갈아줘서 좋았어요. 마지막날에 짐보관해준것도 좋았긴한데...그냥 안내데스크 앞에 캐리어를 세워두는거라 혹시 다른사람이 가져가진않을까 불안하긴 했어요 또 방에 조명이 너무 어두웠어요ㅠㅠ 아침엔 햇살이 들어와서 괜찮은데 밤엔 좀 어두웠어요 하지만 가격이 정말 싸고 위치가 너무 좋아서 만족합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • BINJANGWON
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
9 Sty 2017
8.9

The male staff(short hair)was very kind. He is helpful and very humorous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Our stay in this hostel was great. The staffs were so nice and the location is perfect. The rooms were clean and secure. I definitely recomend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • darling2yo
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

5층이라서 계단을 이용했지만, 11시전에는 엘베이용가능! 다른건 불편한거없었음, 다 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.3

Hostello carino, la posizione è favolosa peccato per le battute impertinenti del personale fatte in cinese . Peccato per loro che la sotto scritta il cinese lo capisca. Per il resto il soggiorno è stato piacevole .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sty 2017
9.1

와이파이가좀 안되서 슬펏어요... 하지만 위치는 정말 최고 지하철역에서 이렇게 가까우면서도 주변에 로컬푸드도 접하고 편의점도 있고 과일가게도 있고...근처에 꼬지집에다 패스트푸드에다 맛집에다ㅠㅠ 감동 ㅜㅜ 좀만 걸어가면 와이탄까지.... 인테리어도 너무예뻐서 반했습니당ㅎㅎ 엘레베이터도 있어서 잘 이용했습니다 깨끗하고 편리한 위치덕분에 잘 쉬고 여행하고 가요! 상하이에 간다면 이곳을 추천합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
8.6

Great location! I would stay here again for the location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.4

We stayed in 6-bed dorm room and it was quite nice for the price - the room was clean and the shower was also fine. The only drawback is really bad wifi (or basically no wifi at all in the room) but it's okay if you don't plan to stay in the room for long.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.4

I would definitely go back there !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
8.9

Honestly, it was a good hostel. Each bed in the dorm rooms had an independent locker large enough to fit a backpack. Only downside; The hostel is very large, so the only people I was ever able to meet were my roommates. Great location, great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.