Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown Nanjing Road Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
6.6

Emplacement génial mais les chambres privées laissent à désirer, lit pas très confortable, pas de savon pour se laver les mains ni dans les douches, vraiment pas une chambre agréable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2017
7.1

The hostel is fine, except staff. They messed up with my bookings, as a result I was forced to stay elsewhere and pay highly inflated walk-in price. Negative.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.1

이가격이면 아주 훌륭함! 딱히 불편한거 못느꼈음. (게스트하우스인거 감안)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2017
9.7

Great location, just a few minutes walk to the subway that is accessible from either airport. Staff were friendly and helpful. Private lockers for each bed and clean showers and toilets for each room. Good value for your money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2017
7.7

가격에 적당한 숙소였음. 2년전엔 블루마운틴 갔었고 이번에 밍타운 왔는데 위치는 밍타운이 훨씬더 난징동루에서 가깝고 좋아요 블루마운틴엔 야외 테라스가 있었는데 여기는 야외 테라스 없어서 조금 아쉬웠음. 여성전용 6인실 썼는데 뭐.. 나쁘지않았음. 물 수압도 쎄고 따뜻한 물 잘나왔음. 침대마다 콘센트 잘 되어있음..... 가격에 딱 맞는 숙소 였음~ 다음에 가게된다면 블루마운틴을 갈거지만..~~ 창문 있고 사람들 많이 다녀서 좀 시끄럽긴 함~!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2017
8.3

This is in a great location and the private room was very spacious! The staff was not so friendly but if you don't need their help around the city then it's still worth staying here. Rooms are cleans.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

This was a great hostel to stay in! Pretty spacious, very clean and nice staff. The location was perfect for getting around the city and going sight-seeing. The place was convenient, safe, and a standard which was what we needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
6.0

The staff couldn't speak proper English and the facilities were very dirty. Even the bathrooms were dirty and the beds are perfect as long as your not above 1.70 meter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Maj 2017
9.1

Location is excellent. It is easy to find, has a lot of good places to eat around and its nearby to one of the most important metro stations. Staff is nice and facilities are good. Each floor has its own kitchen with supplies. We stayed at a private double-bed room and was seriously like a good hotel room. Suggestion is to recheck the hair-dryer since it heats up too fast and works only like for 3 min. Another suggestion is to provide maps with main attractions for free like other hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Maj 2017
10.0

Gooood location n kind staff~~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.