Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mingtown Nanjing Road Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel Located at No. 258 Tianjin Road, Huangpu District, Shanghai.
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel
China
Shanghai 210001 No. 258 Tianjin Road, Huangpu District
83% 1738
31.2381049 121.4821493
Mingtown Nanjing Road Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

좋았습니다. 일단 위치가 대박이였죠!! 남자직원분이 영어잘하셔서 영어도 못하는 저희가 이해가 될정도로 좋았어요!! 다만 여자직원분은 별로.. 퉁명스러웠구요. 원래 예약한 방이 첫날은 이용불가라고 하여 다른방쓰고 방을 옮겨야 하는 번거로움은 있었어요..ㅠㅠ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
6.9

괜찮았어요! 직원만 친절했다면 매우 만족일텐뎅 음 그래도 생각해보면 안전하고 지하철역도 가깝고 좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dawdawiw
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Sie 2016
7.1

The hostel and staff were both fine - drunken roommates weren't.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sie 2016
9.7

This is a great hostel. It is in a very good location and is easy to find. The rooms were very clean, the staff was helpful, and there was a great environment downstairs. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Good location, good price!: )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

Thank you! My luggage was lost at the airport and their great staff helped me out a lot with retrieving it. So sorry for taking up so much of your time; really appreciated your help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
5.7

이 숙소 최대 장점은 접근성인데 그 외에는 딱히 추천하고 싶지 않습니다. 위생상태가 부실한 편이고 무엇보다 방이 너무 좁네요.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

員工不太热情 住过好多情旅 到头来发现青旅服务人员的态度其实是第一印象 是非常重要的一方面 旅舍位子非常好 离南京东路和地铁口非常近 国外的背包客非常多 氛围也很不错

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.7

GREAT place to stay at!! Awesome location, very clean, large lockers, safe door locks, pretty spacious rooms (own light & plug), one bathroom for every dorm which was very convenient. 3 different chill areas, pool table and tv's. Well equipped kitchen with fridge and stove, even though they offered food downstairs too. Also the cheapest you can get in town. Only thing to improve: wifi in the rooms was not working well or at all. Can totally recommend this hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
9.4

Great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.