Hostelworld.com

Mingtown Etour International Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
Mingtown Etour International Youth Hostel Located at No.55, Jiangyin Road, Huangpu District, , Shanghai.
Mingtown Etour International Youth Hostel
China
Shanghai 200003 No.55, Jiangyin Road, Huangpu District
79% 1651
31.2297385 121.4687490
Mingtown Etour International Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.1

다음에 또 갈 의향도 있네요~~ 조용하고 좋아요ㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
8.9

Great location and lovely cafe/bar. Private room was great too. Very good value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! Welcome to the hostel again!

14 Kwi 2016
8.3

I could not sleep well in the forms The door is really loud so I kept waking up each time it closed. Also you have a full size basketball court on one side and a real kindergarten!! In the other So this means noise from 8-20

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2016
8.6

Good place to stay in Shanghai even if you don't speak Chinese. The reception has English service times from 7am to 11pm and the menu in the cafe is English, too. The room was spacious and clean. The coffee in the Mingtown bar is exceptionally good and reasonably priced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.4

다음에 상하이 다시 놀러간다면 또다시 사용하고 싶은 유스호스텔~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.1

Bonne emplacement. Employés aidants et parlant anglais. Ambiance agréable avec resto et terrasses. Par contre, une seule toilette pour deux dortoires de 6 lits.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Kwi 2016
8.6

The place was very nice with lots of space inside, and nice clean rooms. The only negative is that the wifi is quite unreliable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

Parfait pour visiter shangai . Bon emplacement . Chambres propres Bar + restauration. Bon rapport qualité Prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
6.9

Cute hostel with a nice restaurant/terrace but the room was a bit under our expectations. We took a double room with two beds but the shape of the beds prevented from putting them together so as to make one 2 persons bed. There was also problem in the shower, where water tended to stay (not because of the pipes, but because of the setting of the shower). However, one day we had a problem with the handle of the shower, and they replaced it right away. Maybe we were just unlucky with our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
6.9

위치는좋았으나 침대매트리스가 바닥까지 느껴지는.. 와이파이는되는사람도잇고안되는사람도있고 위치는 좋음 직원들도친절하고

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.