Hostelworld.com

Mill Rest Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.3
Mill Rest Hostel Located at 49 Main Street,Bushmills, BT57 8QA, Antrim, Bushmills.
Mill Rest Hostel
Northern Ireland
Bushmills 49 Main Street,Bushmills, BT57 8QA, Antrim
92% 300
55.2065246 -6.5238618
Mill Rest Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
10.0

Very clean and easy to get to. There is a bus stop and tourist info incredibly close.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

We stayed only the one night in the Mill Rest Hostel but it was a pretty great night. We had just flown in and driven immediately to Bushmills from Dublin, so by bedtime we were TIRED! The Mill Rest was so quiet that we slept through the night easily. There is no parking associated with the hostel, but there is a free public car park just across the street next to the visitor's center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.1

Staff were perfect and accommodating, very friendly. Situated in the centre of Bushmills, a lovely village. Facilities great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2016
8.0

Good location for north Antrim coast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
10.0

Excellent modern, friendly, well managed hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Kwi 2016
9.1

Ottimo ostello in centro di Bushmill, davanti alla fermata del bus. Da qui si possono raggiungere a piedi le Giant's Causeway con una passeggiata costiera eccezionale seguendo l'antica Causeway railways. In un attimo si raggiungere la Old Bushmill Distillery che si può visitare con guida in inglese che spiega tutto il processo di produzione del bushmills whiskey. A due passi dall'ostello: supermercato, ufficio turistico, fermata autobus, ufficio postale, ristoranti, distilleria, parco.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
8.6

I only stayed at the hostel for one night but since I stayed with them during their off season I got upgraded to a single room (instead of dorm) super nice I have to say! Dennis was greeting me when I arrived and he had some good advice on how to get to the causeway etc. Nice little town good location, especially for people traveling on public transport!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

no problem all was very good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.7

Our second stay here and just as good as last time. It's quiet, with extremely friendly staff and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.4

My family and I stayed in this hostel at Bushmills while walking the Causeway Coast Way. The hostel was a mile or two off the walking route but close enough to be a convenient stopping point for the night. The staff in the hostel were friendly and helpful, our 4-bed ensuite room was a nice room, with comfortable beds, and the common areas of the hostel were fine although some of the kitchen equipment could do with being replaced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.