Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Milhouse Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gemaherradon7198
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.6

Excelente ubicación. Seguro.Ruidoso, con ambiente si eso es lo q buscas.Buna relación calidad precio.Buen desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Sie 2017
8.6

Would definitely recommend this hostel! Rooms are pretty standards, nice beds, good bathrooms etc. floors were unfortunately always dirty and hair everywhere. Staff friendly and helpful. It's a very "social" hostel, always some activities and parties going on which we liked but you can hear the loud music from the bar in all the rooms until 2 or 3 pm. So it's better for party people than backpackers that want to relax. Common areas were nice but could do with a chill out and sofa area!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.7

Muito bom! Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
9.7

Ficamos em 3 quartos diferentes e no primeiro o chuveiro não era muito quente! No resto foi ótimo! Muito limpo, staff super atencioso!! Muito bem localizado, apenas um pouco antigo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
10.0

This place is just perfect for any young traveller. They're party but not too much, everything is nice and clean and the staff is helpful and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
8.3

Really comfy beds and close to the main square. Beds have a reading light and socket which is convenient and rooms are a good size. Free breakfast comes with a portion of scrambled eggs and loads of fruit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2017
9.1

Muy bueno !! Esta cerca de la plaza de armas y el desayuno es bastante rico y variado ! 100% recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lip 2017
7.1

The hostel is quite big and has some good social areas (but they're outside so it's cold). The bar was busy both nights and the staff were friendly. The breakfast was really poor though. We bought breakfast both mornings (16 soles) and what came out was completely different to what was on the menu. We complained and they did nothing about it. I wouldn't recommend getting food here. It's overpriced and terrible compared to the restaurants you can find around the plaza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nannymeeren162
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Lip 2017
10.0

Fijne, schone plek met een super enthousiast en behulpzaam team! Ook voor 50+!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
25 Lip 2017
8.0

Hot showers and great breakfast! Limited security, no keys and anyone can walk into the rooms. Good vibe though, social!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.