Hostelworld.com

Milhouse Hostel Cusco

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fabriciomcd
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lut 2017
9.7

very nice place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

Excelente hostel!! Buena ubicación, muy limpio, espacioso y muy respetuoso del descanso. Aparte tiene un bar con mucha onda para hacer el ruido necesario donde corresponde. Muy buen desayuno!! Me encantaría volver!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.9

Das Frühstück war super, der Standort auch und das Personal sehr nett. Allerdings war das Internet sehr schlecht. Ich hatte bei meinen Aufenthalten etwas Pech mit meinen Zimmermitgiedern, aber dafür kann das Hostel ja nichts. Teilweise wurde die Bettwäsche nicht gewaschen, sondern einfach für die näcshten Bettbewohner in den Spint gelegt. Es gab allerdings die ganze Zeit kostenlosen Tee und das Personal hat teilweise die Hostelgäste zu rTour aus dem Bett geholt, wenn sie verschlafen hatten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.7

The hostel is in a great location, just a few blocks away from Plaza de Armas! The bar has amazing food, with convenient prices. Its travel agency is super helpful and so is the staff. I'd definitely stay there again if I came back to Cusco

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Sty 2017
6.3

We stayed at Milhouse Hostel before and after our Inca Trail trek in a 3 bed private room and 2 beds in a 4-bed dorm. The 3-bed private room was exactly the same as a 4-bed dorm with just one less person, beds made and a towel for our stay, personally not worth the extra money. The 4-bed dorm was not cleaned properly with food and drink left around. Bed was not prepared/changed for a 22:30 arrival and we had to wait an extra hour before getting to bed. Otherwise, good atmosphere and bar food

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sty 2017
8.0

Good hostel with a nice bar area with good food, beers a bit expensive. Dorms were really good, nice comfy beds with privacy partition and big warm duvets

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Sty 2017
8.3

The wifi don't work very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Gru 2016
10.0

If you are looking for a party hostel, then you need look no further. Milhouse has an excellent bar and atmosphere!!! The staff is awesome, and the location insuperable. Only bad thing I have to say is the wifi, that works poorly in the rooms but good in the bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Muy padre el lugar, las instalaciones muy bien y el personal muy amable. El bar y la comida excelente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2016
5.7

Ive never complained about any hostel in nearly 40 countries but shortly after check in I told the one fellow who works here that I just flew from Lima and straight away he said "why would you do that?" Belittling me. On the final day of 6 there was an underlying hatred or irritability towards my friend and I as we waited for our laundry and night bus to Bolivia by the female at reception. We were always polite. This behaviour definitely creates the cold environment. Wild Rover/Inca Wild nearby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.