Hostelworld.com

Milhouse Hostel Cusco

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
Milhouse Hostel Cusco Located at Calle Quera 270, , Cusco.
Milhouse Hostel Cusco
Peru
Cusco 084 Calle Quera 270
86% 1091
-13.5198196 -71.9798362
Milhouse Hostel Cusco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Maj 2016
8.0

Big hostel. Was there for only a night. Wish I took more advantage of their facilities. Seems like a fun hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2016
9.7

Não poderia ter feito melhor escolha. Sensacional experiência. Foram atenciosos, e inclusive foi possível mudar os dias de nossa reserva, em função de uma trilha que resolvemos fazer durante o período. Além disto, foram solícitos e nos deram ótimas indicações de bares e locais para visitar. O bar do Hostel é animado, com cerveja bem gelada e opções gastronômicas interessantes. O café da manhã é bem variado. Dispõe de local para guardar seus pertences, enquanto fica um certo período fora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Maj 2016
6.9

The bar staff were quite friendly and chatty. Good locations.Beds comfortable! Internet didn't work well but not a big deal. I would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Maj 2016
8.9

Fiquei hospedada somente uma noite no hostel, para ir a Machu Picchu. A localização é ótima, a estrutura também e muito limpo. O Wifi não funciona direito, eu ia na recepção para ter uma conexão. Acabei não utilizando o bar em nenhum momento, somente no café da manhã que é bem completo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
9.4

Great hostel! The bar was really cheap and had some really tasty meals! And it was not too load so if you feel like taking an early night you will sleep well :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Nice central hostel. Sociable with the bar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
9.1

Good location ideal for Bamba tours. Can be a little noisy in the street. Double room was comfy enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
9.7

Staff were really friendly and helpful. The Hostel is very well located in the centre of Cusco. It's bright and cheerful and clean. I would recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

Awesome hostel. Really close to Plaza de Armas and secure! Rooms are really good, but matress need a little improve. Staff is very helpfull. The bar is a good option for meeting people and get funny! Guys, you should work on wi-fi signal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.4

Fun place with lots to offer. WiFi was adequate, but lacked in many common spaces. Lots of fantastic features provided by the staff and tour operators, and the free walking tour was a wonderful addition to seeing Cusco. Milhouse is doing a great job of ensuring their guests have a nice stay. I arrived at 2am and was welcomed and processed quickly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.