Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Milhouse Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2017
9.1

Nice and big place, lots of cool spots to chill at. The free walking tour was amazing! You get free pisco sours at the end :) but the 6 bed dorms are very tiny and the bathrooms don't get cleaned often enough. The wifi only works in common areas but not very well. Each night there are different special meals and activities at the bar which is cool though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2017
8.6

Hostel très bien situé à côté de la plaza des armas, chambres confortables avec salles de bains, bar sympa et pas trop cher (peu d'ambiance lors de mon séjour), très bon petit dej (café, thé, fruits, jus, pain et marmelade) , par contre wifi très mauvais

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • heldah1
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

Nice comfy beds!! And a nice thick duvet:D cool hostel, the only thing that I have to say is negative, is the wifi, its slow everywhere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • amorenopira
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.4

A equipe do Hostel está sempre pronta a atender e ajudar. Fiquei em um quarto coletivo para 6 pessoas e estava tudo em ordem. e limpo, inclusive tinha uma aviso colado no banheiro pedindo que avisassem a equipe se o banheiro ficasse sujo. Tem aluguel bem baratinho de toalhas de banho. Para quem tem preconceito com hostel, o café da manhã era melhor do que de um hotel que me hospedei depois em Cusco. O chuveiro demora um pouquinho para esquentar, mas é só avisar a equipe e eles resolvem na hora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Carolinacosmo
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

Uns dos melhores hostel, que já me hospedei , café da manhã bom, detalhe vale muito a pena comer no restaurante deles, cardápio bom e um preço melhor ainda . Amei

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lostinthesupermarketjs2554
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Maj 2017
9.7

Stayed here for a week. The room was really nice and spacious. Staff were really helpful as was the travel agency. Would recommend this hostel, the bar had something on every night and it's close to the main square.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.3

La habitación de 12 no la recomiendo para nada, ya suficiente con tanta gente sin ventilación, para colmo el baño está dentro, sumando obviamente a los olores. Y no estaba limpio. Las duchas no tenían ningún lugar donde apoyar las cosas, estaban todos los ganchos rotos. Ridiculo el precio para lo que ofrece. El hostel en ai está bueno, hay muy buena onda, el bar para comer es un toq caro, pero hay buena variedad. Y la gente q atiende es súper buena onda y te re ayudan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Kwi 2017
9.4

Muy buena la ubicación, hermoso el hostel y muy buena onda en el bar! La gente muy macanuda, muy seguro el lugar para dejar las mochilas, llegamos temprano y pudimos dormir en un cuarto, desayunar y ducharnos antes del check in! Excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Kwi 2017
10.0

Parfait ! Super staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ghimedina39454
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
9.4

Me and two friends stayed for two nights, self-service breakfast is very good as the staff. Only problem was the noise, our beds were literally under the bar and we could hear every step and every chair being dragged with loud music until 2:00 am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.