Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Milhouse Hostel Avenue

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Milhouse Hostel Avenue Located at Avenida de Mayo 1245, , Buenos Aires.
Milhouse Hostel Avenue
Argentina
Buenos Aires 1086 Avenida de Mayo 1245
86% 2052
-34.6092290 -58.3841873
Milhouse Hostel Avenue
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.0

Staff and location make The diference

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

i don't know why i love so much buenos aires. because of buenos aires or because of milhouse!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

Mais uma vez sensacional! Melhor hostel de todos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Wrz 2016
9.1

Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Great hostel to meet people and party as well as see the city. They organise different events every day too. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sie 2016
9.4

A great place to stay in BA. I am traveling alone and it was really easy to meet people in the Hostel, and the planned activities allow you to see most of BA. Great staff and awesome atmosphere. I am sure I will be back one day

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Sie 2016
10.0

It's a great environment with grat staff, big lockers, hot shower and decent internet. I'd sure be there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Sie 2016
8.6

Stated 5 nights. Lots of good walking tours. Perfect location. Food not great but cheap. Bbq nice and free tango lesson. Not a party hostel any of the 5 nights we were there all partying happened at the milhouse hipo close by. Enjoyed our stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Great hostel, well located and great atmosphere If you are looking for confort it is not the best option But if you want to meet people and stay in the center of buenos aires, go here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

Amazing hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.