Hostelworld.com

Midtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.2
Midtown Hostel Located at Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1, , Gdansk.
Midtown Hostel
Poland
Gdansk 80-844 Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1
88% 254
54.3528423 18.6499357
Midtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
8.6

This hostel is located in an apartment building and feels more like an airbnb than a hostel. It is modern and clean, however, only 2 bathrooms which is a problem in the morning when everyone is taking showers. Most of the people staying here are older (30-50). The staff is friendly and helpful. They did not know much about the bus to the airport 212, the bus goes two times an hour on weekdays but only once and hour in the weekend. I was waiting at the bus stop and finally had to take a taxi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

Nice quiet and clean hostel. The environment was really peaceful, so if you are looking to relax, it is a good place. Good centered location, but the outside looks of the hostel will creep you out (even more at night). Don't fear, inside its nice and secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Auberge propre, moderne. Très bien située dans la ville. Beaucoup de services à disposition dont location de vélos. Personnel très sympatique. Une très bonne adresse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
7.4

At this place thin sliding doors are used. One can hear everything through, even through the toilet doors. This means almost no privacy, even if you habe a single-, double- or twin room. One of the two bathrooms is accessible only via the kitchen. So while some people prepare their food, others are sitting on the toilet just one meter away. At least the place is good located - half way between train station and old town. And it appears clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Kwi 2016
9.4

Personal que atiende es muy agradable, todo esta limpio y la zona parece segura y centrica

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Midtown Hostel był naprawdę miły. Tam było jak pobyt w bardzo ładnym hotelu. Wszystko było czyste i piękne. Mieliśmy rezerwację na podstawowej podwójne prywatny pokój, ale ponieważ był styczeń i było tylko ludzie, tee, nam standard do jeszcze lepszego pokoju za darmo. Jedyną negatywną rzeczą było to, że internet nie było tak silne. Całkowicie polecam pobyt tutaj!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
8.0

The only small issue is that we had a very bad wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Gru 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Uroczy, mały hostel, że czułem się bardzo przytulny. Nie jest to miejsce dla dużych grup lub tych, którzy szukają osoby, ale idealne dla pary lub tych, którzy chcą schłodzone, spokojny pobyt. Świetne wyposażenie, niesamowite łazienka, wyposażona kuchnia i dobra lokalizacja. Chciałbym zatrzymać się ponownie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.