Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Midtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Midtown Hostel Located at Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1, , Gdansk.
Midtown Hostel
Poland
Gdansk 80-844 Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1
92% 285
54.3528423 18.6499357
Midtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Sty 2017
8.0

It was good to stay there, but not extremely good comparing with the others. The reviews were so good and it made me expect too high. But anyway I was satisfied. The location was good, close to old town or the main station. Toilet and shower booth was really clean, but only two. Breakfast was not included, but there was coffee, tea, and cereal for breakfast. (You should buy milk if you want to eat cereal)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Un hostel impecable !!!!!! Nada se podría mejorar. Instalaciones, cocina, baños, dormitorios. Y además un staff que atiende las 24 horas y siempre sonrientes, solucionando todo aquello que se le solicita!!! Una maravilla!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
9.7

The quality of the hostel's rooms and facilities is similar to what you would find in a good hotel, beautiful, new, and well thought. We rented the room for two people which was small but very comfy and adequate. Totally worth the price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
8.9

Muy bien situado. Buena relación calidad precio aunque no incluye desayuno ni toallas en caso de necesitar (5 PLN alquilar cada una). Las habitaciones son pequeñas, pero están bien para descansar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
10.0

very good. my friends and i like it very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Wrz 2016
9.1

Beautiful hostel, felt more like an apartment with spacious TV/lounge area. Bathrooms were spotless. Certainly not a party hostel, but a great place to relax for enjoying Gdańsk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
8.0

El hostel está limpio, el personal es amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Wrz 2016
10.0

Great hostel however did have to take our shoes off and floor wasn't that clean to be walking around in socks or bare feet. Was definitely an older crowd as well - good if you wanted a break from party hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Astonished with amazing staff always ready to answer any question, perfect standards, clean rooms and bathrooms, closeness to the centre of the town and overall great value for money. Me and my friend were delighted to be visiting such nice hostel and we will definitely be back and soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.4

Very nice hostel! Staff is friendly and can recommend some great spots around town! This hostel was the cleanest hostel I have ever stayed in. Several times per day I saw the staff cleaning the bathrooms, common areas etc. Overall very satisfied with my stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.