Hostelworld.com

MidTown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
MidTown Hostel Located at 5A Thurland Street, , Nottingham.
MidTown Hostel
England
Nottingham Nottinghamshire NG1 3DR 5A Thurland Street
90% 481
52.9540676 -1.1467623
MidTown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Kwi 2016
9.4

The best hostel I've ever stayed at! The staff (2 persons) is extremely friendly and welcoming. Cosy beds, well-equipped kitchen and lovely lounge. Great atmosphere, feels like home, very good location in the middle of Nottingham. Just two toilets and two showers, might be not enough if the hostel is full, but that's manageable. Unfortunately I stayed for only one night, would have loved to stay there a little bit longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
9.7

This hostel was amazing! The staff were the most friendliest people i've ever met. This hostel more gave me the feeling of a student house. The location is nice, it's in the middle of the city centre and there is a lot to see and to do. I am sure I am gonna come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
10.0

Owners are soooo friendly! I loved it here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2016
8.0

It's a really nice place to stay. Very friendly and interesting people and convenient to the city centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • cploberger8435
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
11 Sty 2016
10.0

Good place run by good guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
9.1

People great and personal awesome location perfect !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2015
9.1

I had a great time there! I felt like home at midtown, definetly will stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Poprosiłem o receiptfor pieniądze zdałem do nich, powiedział, że mogę mieć jeden, czy chcę jeden. Trochę dziwne, nigdy nie dostać pokwitowanie. Również didnot dostać mój zmianę 2 pensów. Zapłaciłem gotówką. Myślałem, że to drogie, jak śniadanie nie było wliczone w cenę. bardzo proste hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2015
8.0

I really enjoyed my stay at Midtown Hostel. However, with regard to security, my room was always open due to the other people sleeping there, which is why I didn't feel comfortable leaving my luggage in there. The lockers are quite small, so you cannot leave it in there, and the only alternative is to only lock only the valuable things in there. However, the lockers didn't look too solid to me. Apart from this issue, I liked the hostel. The staff was friendly, the kitchen/living room comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.