Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lut 2017
4.0

Wouldnt recommend this Hostel, only booked it for a Night because it was nearer to the AA Arena. Staff At the reception was bored and unfriendly. Rooms werd not nice, no light or charger at the bed. no good atmosphere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Lut 2017
9.7

Not sure what all the negative reviews are for. It's a great place! The rooms are spacious, free breakfast and a free bbq, there's a TV at the bar. I would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot !.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
8.3

Würde es sofort weiter empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
8.0

Walking 15 mins to Miami beach, not a bad location, the atmosphere is excellent, ppl chat and entertain in the entertainment area, but the light in the room is so dark, and it is a little bit cold in the room as well, but anyway, not a bad choice for the value

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lut 2017
7.4

Basic but still good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

This place is great! 24/night for a 6 bed all girl dorm with two bath with two showers! The code to the doors are changed every two days and there is a free bagel/apple juice every day for breakfast. Fast free internet on two computers and wifi, free Saturday BBQ, pool table and 10 min walk to the beach! You must stay here when traveling :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot !

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Muy buen lugar agradable con personas amables cercano a la playa y muy agradables y atentos los del staff del Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias !

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

The kitchen was very big to cook a great dinner, Saturday at the BBQ was amazing also, very friendly atmosphere and a wonderful staff. I will recommend to others thanks Miami Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Lut 2017
7.4

There were lockers, but they were not bigger than a shcool backpack, and you need your locker (or you can buy one for $5. I had one with code and everytime I came back it had been fiddled with. No secure lockers (out of reach of other travelers) Other than that, the hostel was pretty good. Wifi doggy in rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.6

Me gusto mucho el Hostel, muy buena onda la gente es un lugar tranquilo. Me atendieron muy bien y siempre estuvo limpio. Me molesto que hubiese gente que no le importa los demas de la habitacion pero es el costo de vivir con otros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.