Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • chmodas1870
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Gostei muito

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
10.0

Everything was great. Best friendly, helpful & professional staff! Free barbecue every Saturday! Clean and good location.The best hostel in Miami Beach. I will recommend it 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

Muy buen servicio y atención, muy cómoda habitación con baño privado, con desayuno incluido, recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

I had a very great time at the hostel. The staff is very professional polite and hardworking. Manager and his staff puts a lot of effort in customer service which is well appreciated by me. Thank you very much Miami Hostel in making my South Beach vacation such a memorable one.If you want to enjoy in a comfortable and sociable environment, meeting interesting people from all walks of life then this hostel is where you want to be. THANKS AGAIN GUYS AND HOPEFULLY I'LL SEE YOU AGAIN SOON

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.7

Exelente atencion de Vito,Jesus y Genesis,su predisposicion es digna de comentar,exelente lugar,recomiendo y volvere.Adrian,Argentina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tulaydemircioglu8576
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Excellent hostel, amazing staff, great location, clean, good kitchen and cheap! The best hostel in Miami Beach. Daily breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
4.9

Bad place for solo female travellers. There was loud music all the time and creepy guys hanging around. Male night staff didn't care. I told one man not to touch me and another followed me around telling me his life story and asking me out. All the women were hiding in their bunks on their laptops. I'd have done the same if I didn't have to wait for the machine to wash my clothes three times- the machine had covered them in brown stuff on first use! Female morning staff seemed nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2017
9.7

Excelente Hostel. Tranquilo y comodo , cerca de supermercados centro comercial , bares , Resto , etc. El personal que trabaja hace que todo funcione perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.0

Nice hostel! Can't say anything bad about it. Nice people working there, SoBe is reachable within a 10 min walk, clean rooms. Would definitely come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Fue mi primera vez en un lugar como este y quede encantada, el servicio fue excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.