Hostelworld.com

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

This place is great! 24/night for a 6 bed all girl dorm with two bath with two showers! The code to the doors are changed every two days and there is a free bagel/apple juice every day for breakfast. Fast free internet on two computers and wifi, free Saturday BBQ, pool table and 10 min walk to the beach! You must stay here when traveling :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Muy buen lugar agradable con personas amables cercano a la playa y muy agradables y atentos los del staff del Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

The kitchen was very big to cook a great dinner, Saturday at the BBQ was amazing also, very friendly atmosphere and a wonderful staff. I will recommend to others thanks Miami Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Lut 2017
7.4

There were lockers, but they were not bigger than a shcool backpack, and you need your locker (or you can buy one for $5. I had one with code and everytime I came back it had been fiddled with. No secure lockers (out of reach of other travelers) Other than that, the hostel was pretty good. Wifi doggy in rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Excelente estadia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

I was very comfortable, very calm and happy atmosphere. Nice, friendly people. Staffing were very helpful with my needs and questions. Very covinience and close to everything. Away from craziness. I will definitely book again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dynaryn
  • Wenezuela, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Ubicación exelente buen ambiente tiene una amplia cocina con todo lo necesario para hacer lo que necesites tiene un bar con buen ambiente parrillada los sábados desayuno gratis y buen personal de staff. Amplio comedor todo ok. 💯 % recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Excelente lugar cerca de Oceanía drive una gran cocina limpia amplia con todo lo necesario para cocinar buen espacio común con mesa de billar un bar buen ambiente excelente personal. Todo el lugar bien exelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

The location is great, close to everything from supermarkets,restaurants,stores and just a short walk from the beach. Bust stop is right in front of the Hostel. The kitchen is the best I seen in four years of traveling and staying in hostels, so shop groceries and cook your meals. Personnel is great and always willing to assist you. Is clean and safe. The manager is always around and taking care of details. You have the choice of atmosphere, relax or party.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
8.9

The staff was extremely helpful and friendly, providing great suggestions for local food and entertainment. The Wi-Fi is strong enough to game on in the common areas. They also have a kick-ass event program for each week. The security lockers aren't big enough for you suit case, just a small backpack at best. Keycard entry worked, plus a door separating the larger dorms (helped cut down on the snorlax in the other room). Full kitchen and complimentary breakfast. Already booked my return visit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.