Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
7.7

Un buen largo para una estadía corta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
7.7

El hostel es muy tranquilo, bien ubicado, el problema que nos pasaron sabanas con pelos, se notaba que no estaban lavadas, fuera de eso todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Cze 2017
7.7

Amazing kitchen, alright beds, en suite bathroom for every room, you have to put sheets on your bed yourself, laundry available, breakfast basic (Bagel and spread). It's kind of far from the beach, Lincoln Road and all the clubs/bars. Some people live there, which is a bit sketchy. No atmosphere. Price is great though and the Italian guy at reception is really kind!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Siempre se puede mejorar la forma de hacer las cosas . Todo fue excelente .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
6.0

It was nice to just crash at, but otherwise no easy parking, staff was inattentive, very uncomfortable environment, beds were uncomfortable, room was so dark and the air felt moist.. overall just not a very comfy place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
10.0

is located in a nice area near trolley and Miami beach similar to many hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot !

27 Maj 2017
6.0

the people working there does not fully give you your deposit back. Now I have to dispute it. Horrible experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Dear Guest, We do not understand about deposit back.You already signature on the credit card paper also you have to wait 3 or 5 business to back your account we can't do nothing for that.All around to world same process. Thank you stay with us.

  • corneliusedwards308402
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2017
8.3

It was ok for a one night stay...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
8.0

Nice hostel at the cheaper end of the scale with a really good kitchen. A little walk up to the beach which is good and bad. Bad because you have to walk but good to get away from the mayhem to sleep. Overall a good descent hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
7.1

It seemed a bit dark a damp. Clean enough, location was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.