Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
Miami Hostel Located at 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, , Miami.
Miami Hostel
USA
Miami Florida 33139 810 Alton Rd. Miami Beach, FL
84% 1578
25.7785227 -80.1410579
Miami Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
8.6

Only problem was poor light and Wi-Fi signal. Rest all*****

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andresin8814
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Muy buen hostal volveré

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias !

24 Lis 2016
8.9

So convenient so I stay 1 more night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks very much !

  • Ohanami
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Lis 2016
6.6

Pros: - great location, 10 minutes' walk from the Art Déco district, the beach and the marina. - the patio has a great vibe, perfect to chill out al fresco during the day - the female dorm has 2 bathrooms for 10 persons - cats everywhere :) - friendly staff Cons: - you know sleep won't be easy when the bar right outside your dorm door says "please be quiet after 2:00 AM" - wifi was spotty in the dorm - dorm facilities have seen better days (but they're fully functional)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your comments.. It would be so nice if you have the time to send us a private e-mail to : info@miamihostel.net and let us know about the low points about the cleanness of the place because we are working so hard to have and keep everything impecable . So it would be very appreciate your comments about what was dirty.Thank you so much and hope to heard from you very soon.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lis 2016
10.0

Staff were incredible!!! I forgot my luggage outside the hostel after checking out, and they kindly rescued it for me, on the bus stop.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your comment and hope to have you with us some time soon.

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
10.0

Best hostel I ever been!! The staff is kind and polite. Room always clean. The atmosphere amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your comments . That is the reason we work hard. It makes us very happy..

28 Paź 2016
10.0

The style of the hostel is unique. The staff and the cleaning lady were A+++ and super nice and helpful! They are my #1 choice for booking in Miami!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.4

I really enjoyed my stay at Miami Hostel. I felt really welcome by the staff available 24/7. The place is really clean and it feels safe. The hostel is located near bus stop (line S taking you to Miami Downtown) and 10 minutes walk from the Miami South Beach. Within walking distance there is also a supermarket and a few good and affordable breakfast and lunch places.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

Nunca havia estado em um hostel,mas esse com certeza me fez querer voltar mais vezes,funcionários são ótimos e tem opções de festas e passeios,sempre rola um social mt bom e tudo bem limpinho ambiente agradável e perfeito pra fazer amizades amei !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

This is a great hostel, with super friendly and helpful staff. A short walk from the beach and very clean. I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.