Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Cairo Hostel

  • 34 Talaat Harb Street, 2nd Floor, cairo, Kair, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Miami Cairo Hostel Located at 34 Talaat Harb Street, 2nd Floor, cairo, , Cairo.
Miami Cairo Hostel
Egypt
Cairo Egypt 11111 34 Talaat Harb Street, 2nd Floor, cairo
89% 153
30.0511537 31.2407398
Miami Cairo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • leahliya
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

很不错,很干净,很热情。性价比高~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lis 2016
10.0

Great place to stay in Cairo,clean and cheap the staff is awesome and the breakfast is good .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • csepulveda89
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Paź 2016
10.0

Todas las personas que atienden el hostal son muy amigables. Si no tienes reservado algun tour, ellos te pueden ser de gran ayuda. Desayuno hasta las 11:30! Aire acondicionado en las habitaciones. Pregunta por pickup desde el aeropuerto (10 USD)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johansmoh
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2016
10.0

Great location near metro and downtown areas, easy walk to Cairo Tower & museum, busy area by day, comes alive by night, side streets open up with hundreds of food & coffee stalls. Amazing staff & safe environment, easy to organise all your sightseeing activities. Safe enough area, Most were more than willing to help with the flash of a smile or left you alone if you were polite but assertive enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
10.0

Best value for money stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much brother,

25 Wrz 2016
10.0

Great little hostel for what it was . Clean , quiet and secured they helped me arrange taxi . All in all very warm. Building on outside is a little scary but not an issue

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

Miami Cairo is the perfect hostel to stay in, aside from its cleanliness, the staff are very accommodating and very friendly, especially Mostafa Elmasry and Omar. It you're looking for a cheap but very nice hostel, Miami Cairo Hostel in downtown is the perfect one!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.4

Great people and atmosphere at a bargain price. Showers are hot, breakfast is adequate, staff is very friendly, even those on the late night shift. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.7

J'ai vraimdnt adorè mon sejour dans cet hotel ils se sont bien occupè de moi en plus de ca tout est proche les boutiques le musee le transport est facil les restaurants sont nombreux aux alentours...je suis surpris de l'accueil que j'ai eu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2016
10.0

My friend and I stayed with Miami Cairo for 3 nights. Ahmed (the owner) was incredibly helpful with planning our trip, and his staff were also very polite and willing to do anything to make us feel comfortable. The owner of the hostel arranged us a driver (Ahmed the driver) who picked us up from the airport, bought us lunch, and the next day drove us around the Giza pyramids. I've been to many hostels in my life, and this definitely is one of the top ones i've visited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.