Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Cairo Hostel

  • 34 Talaat Harb Street, 2nd Floor, cairo, Kair, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
9.4

Great hostel, great staff, great price and great rooms!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
8.6

Downtown location. Staff is very friendfull, helpfull and will make sure everything is fine. Very pleasant to stay. Allthough the building, rooms and facilities were quite basic, everything is very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.9

Ein super Preis -Leistungs -Verhältnis. Leider wurden wir nicht wie geplant vom Flughafen abgeholt. Der Eingang zum hostel ist leicht zu übersehen. Ansonsten war alles top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

I had great time at Miami Hostel. The rooms were clean and the staff was very friendly and knowledgeable. I would def stay there again if I ever come back to egypt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
10.0

The hostel is cosy and have friendly staffs . It is located at the shopping street , with plenty of affordable shops and places for food . There are also 3 metro station to choose from within 800m . Breakfast and bed was awesome . Recommended !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
8 Mar 2017
10.0

I Was in this hostel very comfortable, the staff is very nice and they always help with your questions. You can book here yours tours for good price. The rooms is clean and the bed very comfortable. It is in the city center close to every where. The free breakfast is perfect to start a long day for el Cairo. Is one o the best hostel I have ever been.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
10.0

One of the best hostel and values ever, the room was comfortable ,clean and stylish. All rooms include free wi-fi, everyone was happy and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Excelente lugar, com localização muito boa. Nos colocaram num quarto maior que o contratado pelo site e com banheiro privado. Nos ajudaram com todos os tours, com motorista, sugestões de passeios e restaurantes. Muito educados e prestativos, vale muito a pena. Além de ficar bem no centro do Cairo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
24 Sty 2017
6.3

Have a sign saying that you must pay for WiFi but you don't. Breakfast was non existent. Have a feeling that 'single room' in peak season will not exist, was in a three bed room by myself. Good food around here, kitchen was not really there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
7.1

나쁘지 않았지만 청결하지 못했다 스텝은 친절했다 단지 더블베드를 신청했으나 트윈베드를 주고 우리보고 붙여서 쓰라고 해서 당황했다 그리고 수건도 깨끗하지 못했으나 달라고 하면 다 줘서 그건 괜찮음 완전 중심가에 있어서 안전함

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.