Hostelworld.com

Miami Beach International Hostel

  • 236 9th Street, Miami Beach, Miami, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 8,742 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 8,742 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Miami Beach International Hostel Located at 236 9th Street, Miami Beach, Miami.
Miami Beach International Hostel
USA
Miami 33139 236 9th Street, Miami Beach
82% 8742
25.7793149 -80.1323032
Miami Beach International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
6.9

All together i was not impressed. It is a place that will suit you if you plan to be so drunk anyways that you won't see the difference. In that case the location is perfect. If you are not planning on that, you might notice that the bathroom are not well maintained, same with some of common areas, breakfast is very basic, facilities and others are really just minimum. But, staff were VERY friendly, and make efforts to accommodate you through the chaos, with a smile.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.7

I really recommend this hostel not only because it is very close to the Beach, but because the atmosphere in the hostel is veeeery pleasant and workers are the best!!! :) :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
3.1

Too many cockroach. Too loud. It was terrible hostle, but miami is wonderful to travel. I recomend to go other hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.7

I had a great time at Miami Beach International Hostel! I met some really cool people, had fun parties, and really enjoyed the atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.3

Loved the place ! Great hosts. Amazing location. Great Crowd in the hostel as well. Lot of fellow travellers from europe , mexico and all over the world. Would stay here next time i go too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Maj 2016
9.1

Gran lugar, totalmente recomendable si lo que te interesa es estar de fiesta y conocer gente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
4.0

Sehr Unfreundliches personal. Sehr laut. Hatte ein privat zimmer, jedoch ist es billiger wen man ein gutes hotelzimmer hat (ink. Garage, wifi im zimmer und frühstück) Zimmer ist wiederlich Nie mehr gehe ich in dieses hostel!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Maj 2016
9.7

Excelente Hostel, Recomendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
8.6

They charge extra $7.00 for using credit card. Everything else is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
5.7

Chambre sale, 2 prises électriques qui fonctionnent pour 6 personnes, salle de bain vétuste, lits superposés qui tremblent à chaque mouvement et surtout, petits cafards partout dans la chambre la nuit!! Clim d'appoint qui fait un bruit d'enfer et monopolise une des 2 prises électrique. Aucune isolation, l'auberge se veut une auberge de fête, résultat ça hurle toute la nuit, impossible de fermer l’œil, population très jeune et très alcoolisée.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.