Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach International Hostel

  • 236 9th Street, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 9662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 9662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rafaelfarias
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
7.4

As fotos aqui no Hostel World são "meramente ilustrativas"! Aqui nas fotos o hostel aparenta ser moderno e robusto! Porém é antigo e feio! Mas a localização e o atendimento é bom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
7.1

Die Lage ist top (auch der zweite Apartment-Komplex). Das Zimmer und die Betten waren viel größer als erwartet. Die Mitarbeiter waren etwas komisch - aber nicht Unfreundlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
8.0

No veritable air conditioning in the room, so very hot when you are far of it. The shower is too older and I was not happy to take my shower there. The walls are very older, they need to be rafraishing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

Todo perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
4.9

Нужен ремонт!!! Все старое, грязное, в хостеле удерживают дополнительные деньги за белье, дополнительный налог 14% и ещё за оплату картой 5% помимо налога хостелворд ещё налог. Ключ без брелка, в хостеле проживают грязные люди от которых сильно воняет, нет вентиляции. Это худшее что было со мной в майями.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
10.0

After travelling the US for a month and hosteling it in every city, this was definitely the best hostel I have encountered. The security was great, the staff were always up for a good time and remained happy and the location right on Sotuh beach was perfect. I will definitely be coming back to this hostel with some pals next year!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Amazing unbelieveble best hostel ever, been there 3 times. Last one august 2017 had too much fun for 3 consecutive days, perfect energy with people from around the world. The staff are amazing and the parties they have, go there you will see with your own eyes. They dont accept unhappy people there lol (joking)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nlsnbrcns8549
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

The most amazing time I've ever had

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
10.0

Love this place close to the beach and got to love the people that works there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
4.6

People not friendly, scary place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.