Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach International Hostel

  • 236 9th Street, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 9,047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 9,047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
Miami Beach International Hostel Located at 236 9th Street, Miami Beach, Miami.
Miami Beach International Hostel
USA
Miami 33139 236 9th Street, Miami Beach
82% 9047
25.7793149 -80.1323032
Miami Beach International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bahamas, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Wrz 2016
8.0

the air conditioner in the rooms need to be replaced, during my short stay in the room it was warm all night and i could not sleep well. but its a fun place to stay for sure.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

The staff is very nice. The rooms and bathrooms are very clean, they are cleaned upto four times a day. The food is nothing special, but it's very decent for a free meal. The activities are great, lots of fun! And the location is very good, two blocks from the beach. Walking distance from everything you need. 100% reccomend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.7

If you are young and looking for party and some awesome experience - that's the place to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
6.0

Tuvimos problema desde el comienzo, llegamos y pagamos por una pieza matrimonial privada porque vimos en fotos que era un lugar muy agradable para quedarse, pero al llegar a la habitacion era todo lo contrario era un lugar feo sin aire acondicionado, la cama era un catre que mas encima habia que hacer la cama, la puerta del baño no cerraba, el baño estaba sucio, el refrigerador oxidado. Todo mal! Entonces fuimos a recepción a reclamar y nos dijeron que las piezas que habiamos visto en las fotos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.3

We had a problem with the a/c, fan speed was fixed to the lowest speed and we couldn't change it which was really bad since we are 6 sleeping in that room !! . I have been told by the staff it will be fixed the next day but it wasn't fixed until our trip was over 4 days later. Other than that the location is perfect and the staff was really helpful on all aspects. The hostel atmosphere is so good, if we didn't have this a/c problem i would say the hostel is 10 out of 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bahamas, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.3

staying at the hostel was fun but there are 2 main thing that bother me and a few others. the ac system needs to be upgraded in the room, i have changed rooms 2 times there amd the room was hot, the bathroom also needs to be upgraded . other than that i had a good time being there , the staff was onpoint.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2016
3.4

O pior Hostel que já me hospedei. Ar condicionado é muito ruim, quartos muito pequenos com muitas camas. 1 tomada para 6 camas. Internet péssima. Nunca mais volto neste lugar

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Wrz 2016
7.4

Si quieres irte de fiesta desenfrenada, este es tu hostel. Si lo que buscas es descansar, no lo es. Las piezas para 6 personas son muy pequeñas y no cuentan con la potencia de aire acondicionado suficiente... mucho calor. Algo que no me gustó nada, fue que pagué por una pieza de 6 y me pusieron en una de 8 personas. No me ofrecieron ni disculpas ni una compensación por aquello. El hostel está muy bueno para fiestas, pero en servicio, tienen mucho que mejorar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.7

Grear staff awesome to get fed 3 meals room was great we opted for a private room was about 6 or 7 blocks in from ocean Dr which was perfect if you need to sleep much quieter lol we would definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.4

Accomodation was good, only food was sometimes the same, but in general very good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.