Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.2
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden Located at 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami.
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
USA
Miami Florida 33139 1247 West Avenue, Miami Beach
75% 1724
25.7837202 -80.1420021
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Liban, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.4

to enjoy your vacation, all you need is an awesome place with an amazing atmosphere where you can enjoy your stay and extend it! thank you all Bikini people who made that happen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luciebarbotin
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
22 Sie 2016
6.6

Moyen, la repartition des lits est une grosse blague, durant notre sejour tout les nouveaux arrivant on eux des soucis comme nous et voir meme pendant le sejour les lits étaient attribués à deux personnes, le personel est complètement indifférent à part les femmes de ménage qui font un super boulot au vu du carnage que les guest laisse derriere eux, le petit dej est tres légé pour le nombre de personnes qui résident ds l hostel, le jacuzzi ne fonctionnait pas et la piscine fait 4m sur 2.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
7.4

Good place to stay. Clean rooms. Please don't leave any valuables in the baggage hold, my friends laptop got stolen whilst locked up. In general I had a nice stay there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Love this place! Clean and very affordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Pleasant staying with you. Having a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Greta experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
6.3

The microwave and fridge didn't work. Housekeeping only took out the trash, didn't sweep or mop floor. Check in was a bit confusing but staff was nice, if not very accommodating (they wanted to charge me for a second towel when I payed for 3 nights).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

I love the staff and i love staying at the bikini hostel... jasmine definetly had great customer service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
7.7

İt was ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
5.7

They do not chance the pass code of the rooms. so anyone who as stayed there can come back and enter the room they stayed in. Everyone morning someone was complaining about stuff being robbed. Lucky I had a car and kept my belongings in. Also, I was denied the BBQ because I had checked out that morning after staying 3 nights when people who had not paid to stay at all where welcomed with open arms. Also 20 bucks for PARKING is a rip off, it was not secure parking, it was on street parking

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.