Hostelworld.com

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1835 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1835 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • christianbebop
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
7.4

Está muy bien para un par de noches, sin embargo hace falta gestionar más ambiente , hacer eventos que permitan y faciliten la relación entre los huéspedes.... y bueno procurar no poner la música de la recepción a las 6am... de esto esta bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

Excelente hostel. Jose is the very nice. he helped on everything. Great place and very good location. thanks for all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.6

Bueno el servicio y con beneficios de desayuno dentro del pago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • harecjusseff
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.7

Muy bueno, volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
2.0

I was staying at this hostel for just one night and checked out next morning at 8am because i had flight to Dominican Republic at 11am. Guy on reception asked my name, i said yes its me and i was checked out. When i was landing in Dominican Republic i received sms from my bank, they took my money from my credit card for one more night and they also informed me about it on my email. Now i try to get my money back but nobody answer to me.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • angeloabeke
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Great Atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
9.1

Hello! Bikini hostel is a very nice place in Miami Beach. Outgoing all the day and make new friends from all the world. For me it was a veryvnice experience. Than you so much team bikini, Jose is a very nice Host. I will return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nicovear
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
10.0

Todo muy bien, limpio y organizado, excelente ambiente entre los huéspedes y la atención tanto del la chica de recepción como la barman son destacables, volvería a elegirlos sin duda alguna

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.4

First receptionist were good, next two I spoke with were either grumpy or preoccupied with mobile phone and did not seem interested to help. Bartenders were pretty much awesome

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sty 2017
4.3

So many weird people here and dirty everywhere especially the common kitchen completely disgusting . Don't believe the pictures!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.