Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden Located at 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami.
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
USA
Miami Florida 33139 1247 West Avenue, Miami Beach
74% 1702
25.7837202 -80.1420021
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
10.0

Excellent experience. Class act company. Located in a newly renovated section of South Beach, in condos that cost between 1 mil sand 50 million per unit. All brand new high rises nearby. Whole Foods 4 blocks that's absurd. Think Lamborghini central. I love. Gravy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Excelente trato del personal, el Hostal esta muy bien ubicado, se los recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
2.0

Non working internet. Atmosphere was rather depressing.. Coudl try others.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
7.1

Bonjour, mon séjour s'est bien passé au bikini hostel. Cest sympa pour rencontrer du monde de tous les horizons. J'étais surprise de la chambre et salle de bain qui ne ressemblaient pas du tout aux photos mais en soit ce n'était juste pour dormir et se doucher. L hostel est assez bien placé. ...20min à pied de la plage.10min en bus de downtown et à 45min de l'aéroport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
10.0

I had a great stay at Bikini Hostel. It was clean and very affordable. The staff was very nice. The atmosphere is great! The beer garden is really cool too! I would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • antoniosorela
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Maj 2016
10.0

Excelente hostal, Ubicación, el personal es muy amable... Musica, bar, jacuzzi.. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2016
9.1

great staff!! maybe they should put more thing for breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2016
7.7

Good atmosphere thanks to the beer garden etc. The 6 bed female dorm was well set up with a Tv and storage facilities, access to more bathrooms. On the downer, some of the staff weren't super approachable or friendly at times and the location was a good 10+ blocks away from the main strip. Also, there are no organised nights out or social gatherings as advertised. Overall, a pretty average hostel but was ok as a last resort

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
10.0

Experiencia inolvidable desde que llegue hasta que nos fuimos. Lo mejor del lugar es el trato de las.personas que son parte del bikini. Gente muy hermosa, Jose, Rusty, james, Yoli y todo el staff, seguro volveremos y lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
6.9

Hostel has a great location and was quite clean. However, weirdest vibe I have ever experienced in a hostel. They offer vouchers for positive reviews, how about just doing a good job and people will leave a good review for free that is genuine. There were 2 ppl living in my dorm made me feel uncomfortable like i was intruding on their space. I was the only traveller in my dorm, everyone else local. Also they have a policy of charging $20 if you make a complaint, instead of fixing the issue

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.