Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
9.4

Great place to stay if you're trying to stretch a buck. Good music, games, not far from the beach or nightlife. Jose at the front desk was very helpful and the entire staff is very friendly. I'll definitely be coming back to Bikini Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
9.7

Es realmente excelente, ame a bikini hostal el precio es muy comodo si eres un turista que solo desea encontrar algo comodo y seguro este es el sitio, ❤ el personal es amable , calido y muy servicial si llegan aca pregunten por jose es excelente ❤❤😎

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

I've been to Miami many times , but this time was a wonderful experience in this amazing hostel I meet a lot of great people , 100 percent recommendable !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

Good everithing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
6.9

This Hostel is not so expansive and the beer garden is just awesome ! But our room was not so fantastic than pictures in the website and it was a little bit a mess ....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Wrz 2017
5.7

I booked 4 beds in a 9 bed room, but if we arrived there was no space for 4 Miami. Organisation isn't very good. Bathrooms are not clean. And no free car park just for the hostel. If you are lucky you find a free parking space in the street close to the hostel. But it isn't a free car park from the hostel as in the description.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
6.0

Staff was nice, great atmosphere.. The outside area of dorms smells like urine. I was in the 9 people dorm and house keeping only clean one that I was there and I stayed for 9 days. They will come each morning but will only take out garbage and put toilet paper. Better to end to your money and book somewhere else.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
10.0

Great place!!! The staff is amazing, one of the coolest and nicest people i've ever met. Jacuzzi, pool table, bIg pool, good music and hot girls all in bikini down at the lounge. Rooms and the bathroom is big and really clean. Food and drinks prices are acceptable for students and cheap for Miami. I do not know if I was Just lucky but in 10 days I've met around 50 amazing really chilled People of all ages, nationalities and cultures i became good friend with. Amazing place! Shotout to Goze! Nik

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Sie 2017
7.1

Nicht wirklich zentral, aber PreisLeistung okay, wenn man Tagestouren macht :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
10.0

Me quede en 3 Hostel de la zona y este fue simplemente el mejor. Buen ambiente y el personal súper atento. Pagué por estar con otras 8 personas lo mismo que en otros lugares con 12. Nada más que decir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×