Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
6.0

The hostel takes $10 to do an early check in, no matter if there is beds empty. First time I have encountered such policy, gave a bitter taste to the stay. Although rules of no drinking in rooms and no drugs the hostel was full of both. A hostel for younger people that wants to party. The hostel gives drinks to women who goes to the bar in a bikini... speaks for itself.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.7

Excelent Hostel. The best I've ever been. Thanks María and Lisa for everything. I would recomend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Amazing hostel. Super friendly staff. Clean hostel. Lots of peeps to meet. Had a really great time there! We will definitely book this hostel again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

I had an amazing time great enviroment at the bar bears are cheap ;)! im defetnally coming back again i really recomended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dianis79colombiana3547
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.4

Affordable place to stay in south beach and really great atmosphere, parties organized by the hostel points to improve. Highly recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2017
10.0

This hostel is the best deal on South Beach. Just a few minutes walk away from the beach, daily specials and a really friendly staff. Shawnise is such an amazing employee, she always has a smile on her face. Thanks for everything Shawnise! I definitely recommend this hostel if you are visiting south beach. You will meet lifelong friends here and make lasting memories.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lip 2017
10.0

Gracias por todo especialmente a Jose , el muchacho que atiende en el front desk que es un genio y siempre atiende amablemente !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

Me siento satisfecha, por el excelente servicio que me han prestado, me ha gustado mucho esta experiencia, pues te la oportunidad de conocer personas de todo el mundo, tambien realizan actividades en las noches y ofrecen un excelente desayuno totalmente gratis, los precios son muy comodos, me siento feliz con esta eleccion. Jose uno de los empleados es una excelente persona, este siempre pendiente de las necesidades de los clientes y les ofrece un muy buen trato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Lip 2017
6.3

Alquile una habitación privada, pero para poder acceder a la misma debía pasar por el medio de una habitación mixta de 12 camas. Creo conveniente aclarar esto a la hora de ofrecer habitaciones privadas porque quienes lo alquilan desean una privacidad la cual no se les da

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • thiagotavares
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lip 2017
8.0

Realmente foi bastante agradavel a estada neste Hostel!! Otima localizacAo, bem organizado e com opcoes de lazer variados. Recomendo!!! Voltando a Miami voltarei aqui! Interessante o hostel informar a situacao do estacionamento, pois gastei 20 dollares por dia em "public parking" Att

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.