Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
6.6

Locations is great, walking distance to anywhere on Miami Beach. Was disappointed because the private room was not as advertised. It is actually part of a shared dorm room, so you walk through a room of 10 people who you also share a bathroom with in order to access your room. Didn't try any of the food, but there was free breakfast each morning which was nice (hard boiled eggs, toast, cereal, coffee). Pool & ping pong tables were great, not as much of a party vibe as advertised.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lut 2017
2.3

El lugar es un aguantadero,los argentinos van a entender.si vas si vas en pareja es un problema.la seguridad es malisima,se la pasan fumando mariguana(y todo bien con eso pero llega un punto que jode)nadie dice nada,la puerta de la habitacion te da casi a la calle,con codigo que lo sabe cualquiera porque queda siempre abierta .los lockers son una cargada,si alquilas auto no tenes estacionamiento,la cocina un asco.no lo vale(tendria que valer 10 dolares para esa mierda)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • christianbebop
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
7.4

Está muy bien para un par de noches, sin embargo hace falta gestionar más ambiente , hacer eventos que permitan y faciliten la relación entre los huéspedes.... y bueno procurar no poner la música de la recepción a las 6am... de esto esta bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
9.7

One of the best Hostels I've visited. The bathrooms could be cleaner. That's it. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

Excelente hostel. Jose is the very nice. he helped on everything. Great place and very good location. thanks for all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.6

Bueno el servicio y con beneficios de desayuno dentro del pago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • harecjusseff
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.7

Muy bueno, volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
2.0

I was staying at this hostel for just one night and checked out next morning at 8am because i had flight to Dominican Republic at 11am. Guy on reception asked my name, i said yes its me and i was checked out. When i was landing in Dominican Republic i received sms from my bank, they took my money from my credit card for one more night and they also informed me about it on my email. Now i try to get my money back but nobody answer to me.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • angeloabeke
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Great Atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
9.1

Hello! Bikini hostel is a very nice place in Miami Beach. Outgoing all the day and make new friends from all the world. For me it was a veryvnice experience. Than you so much team bikini, Jose is a very nice Host. I will return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.