Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden Located at 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami.
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
USA
Miami Florida 33139 1247 West Avenue, Miami Beach
77% 1754
25.7837202 -80.1420021
Miami Beach Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

Very good place and staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Good hostel ! many young peoples from different countries .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.0

It's cool place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Awesome place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.7

Cool place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.0

I really loved the staff here. They were very helpful and friendly and the location is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.4

I came back to this hostel because I really like the courtyard. All staff members are great, the room are nice and the location is great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.7

The staff and bikini hostel are very friendly and welcoming. The rooms are spacious and come with airconditioning which is excellent in the Miami Heat! The location is very central it's easy to get around south beach and easy to make your way downtown. Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.7

Gran bell hostel vi troverete molto bene, spacca! !!!!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2016
8.0

The beds were comfortable, however the dorms were quite hot at night with 9 people in there. The lower beds were cooler as they were closer to the AC. Breakfast was basic but sufficient, however the later you go the less options available and I also felt the milk was quite warm on the days we went down later. Other than that it was a good place to stay, with very friendly staff and great facilities. Happy hour everyday with free drinks for girls in bikinis was definitely an added bonus!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.