Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Cuba, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
10.0

This is a very nice hotel . Very clean . Staff are very nice people. Mr Jose that work as public relation is very nice.. i feel very good in the hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • joel926931369
  • El Salvador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Best Hostel I've ever been in. Staff was excellent, will be back soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • adriadespres8636
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
9.7

If you like making friends from all over the world check out bikinis, chill atmosphere great happy hours, and good hearted staff. Great area to catch the bay view of Miami city skyline.😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Maj 2017
6.0

dealer got caught by police on the second night... first night we had two beds for us, when we got to the room at 3am there was only one bed empty. The room was for 9, there were 12 people sleeping there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

You'll enjoy your time there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
3.1

Fights outside my room at 2am. 11 people sharing one bathroom. Police turning up to evict people. Loud music from the hostel 7:30am to 0100am Rotten eggs as part of the free breakfast. Given a parking ticket by the hostel when I had paid for the parking. I booked out two days early with no refund. Wifi was ridiculously poor and would kick you off every 2 mins. The only thing worse than staying here would be sleeping on the streets.!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Maj 2017
10.0

Excelente lugar y cerca al mar. Alrededor supermercado, banco, farmacia, lugares donde comer y paraderos de buses.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
9.4

In my first experience in a hostel, the excellent pass! Very nice people deal, all very clean and tidy. It has a very good price, I ordered online and received them without problems! I hope to return soon, 100% recommendable !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

I had the pleasure of staying at the bikini hostel in south beach. It is a lot of fun with a very friendly staff. The food and drinks stay open late and it is a very fun vibe in the outdoor community area. Thank yyou For the good times and memories.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

A fun place to be. Nice and close to the beach. Hope to come again next year

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.