Hostelworld.com

Mi Casa Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
Mi Casa Hostel Located at 150 mts North from the west corner of I.C.Es b, Sabana Norte, San Jose.
Mi Casa Hostel
Costa Rica
San Jose San Jos� 150 mts North from the west corner of I.C.E�s b, Sabana Norte
82% 117
9.9396847 -84.1039681
Mi Casa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2016
8.0

Very near Sabana Park. Great for a morning jog. Safe neighborhood. Often interesting travellers. Adequate hostel facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
8.0

Auberge à proximité du centre de San José mais difficulté à la trouvé car très peu d'indication malgré un GPS. Personnel sympathique et toujours prêt à renseigner. Pour un court séjour parfait. Eau chaude et Wifi gratuit dans l'établissement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
9.7

El lugar nos gusto PERO lo único y por lo cual estaba molesta es que hubiera querido que se respetara para las fechas que reserve (con mucho tiempo de anticipación) el tipo de habitación que reserve pues reserve una de dos camas con baño privado y cuando llegamos nos pusieron en una con tres camarotes y baño compartido, a lo cual le huyo rotundamente y no me gusta en lo absoluto. Creo que para el caso se hubiera notificado o puesto la nota de SUJETO A DISPONIBILIDAD al momento de reservar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Lut 2016
8.0

The cold clogged up / cold showers and at times unhelpful staff could not overshadow how nice of a hostel this was! Common areas were great with lots of space to relax and move around inside and out. Really up there with the best I've seen! Super relaxed vibe with a very mixed crowd. It felt like home. Free breakfast in the morning was nice and always served with a smile. I would stay there again if for some reason i NEEDED to be in San Jose lol

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
6.0

Disappointed at their poor hot water availability due to technical malfunctions. Clogged shower drains that turned the shower floor into a pool is unacceptable. Cockroaches in room unacceptable. Attendants not very forthcoming when faced with complaints.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lut 2016
6.9

Location was in a quiet suberb but quite far from town. Most front desk staff didn't speak English.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2016
9.1

Nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo wygodny hostel, aby odpocząć i odzyskać, ciche, mimo że znajduje się w ruchliwej okolicy. Bardzo przychylne, kiedy musieliśmy zmienić nasze daty, łatwo dostać się do i wiele restauracji.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2016
5.4

Very nice people running the hostel. It was not the cleanest place in town. A musty/sour smell, low light and bed that was quite bad on the back. I killed a cockroach and spider in the evening. They were nice enough to refund my money, as I left after the first night.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Sty 2016
8.9

Prise de contact très sympa avec le Costa Rica, proche du parc. Chambre sympa, cour intérieure ensoleillée, le petit dejeuner proposé est le bienvenu pour débuter la journée même si pas exeptionnel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.