Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Metro Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.8
Metro Hotel Located at 7 Craven Road, Paddington, London.
Metro Hotel
England
London 7 Craven Road, Paddington
70% 373
51.5150189 -0.1765108
Metro Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Wrz 2016
5.7

The people working there and the location are really good. That's pretty much the best about it. Bathrooms, Cleanliness, Beds, Walls, .. not so much.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.6

We can confirm, that the matresses were worse then on a backpacking trip to asia. However it's cheap and central, the staff is friendly and reliable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aishal
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.6

Positives Excellent location in central London Few minutes walk to tube Everything was clean Had a fridge Negatives No air con - way too hot Couldn't open windows enough to let in fresh air Bathroom was musty smelling Wifi is patchy Breakfast is all prepackaged food Really needs an upgrade and I wouldn't stay here again Price and location is good for central London

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Les chambres sont petites mais propres. L'hotel est très bien placé, le personnel très gentil et serviable. Nous avons été ravis de notre séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
6.3

Toilet paper in shared bathroom ran out and no more given! Bed was awful, very uncomfortable and springs were digging into your back, so the mattress definitely needs replacing! Breakfast the next day?!?! A child's fruit juice box, a tesco value chocolate mousse and some bread, isn't exactly what I'd call breakfast! It was is a good location, and staff were friendly, but I won't be stopping there again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2016
6.9

La zona è centrale e servita bene dai servizi, ma la stanza è davvero piccola ! Rispetto alle foto ed inoltre non c'è rapporto tra qualità e prezzo pagato!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
2.9

No fridge in the room. Only one toilet and shower between nine rooms!!! Receptionist in the morning rude and not very helpful

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kenia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Nice place and very convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
6.9

Get what you pay for - booked a single room which was no bigger than a shoe box. No lift to floors so need to walk up the stair case! Facilities were as advertised

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
6.9

Petit, simple, rapport qualité/prix décevant mais l'auberge est très bien placé!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.