Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Metro Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5
Metro Hotel Located at 7 Craven Road, Paddington, London.
Metro Hotel
England
London 7 Craven Road, Paddington
65% 370
51.5150189 -0.1765108
Metro Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Les chambres sont petites mais propres. L'hotel est très bien placé, le personnel très gentil et serviable. Nous avons été ravis de notre séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
6.3

Toilet paper in shared bathroom ran out and no more given! Bed was awful, very uncomfortable and springs were digging into your back, so the mattress definitely needs replacing! Breakfast the next day?!?! A child's fruit juice box, a tesco value chocolate mousse and some bread, isn't exactly what I'd call breakfast! It was is a good location, and staff were friendly, but I won't be stopping there again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2016
6.9

La zona è centrale e servita bene dai servizi, ma la stanza è davvero piccola ! Rispetto alle foto ed inoltre non c'è rapporto tra qualità e prezzo pagato!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
2.9

No fridge in the room. Only one toilet and shower between nine rooms!!! Receptionist in the morning rude and not very helpful

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kenia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Nice place and very convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
6.9

Get what you pay for - booked a single room which was no bigger than a shoe box. No lift to floors so need to walk up the stair case! Facilities were as advertised

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
6.9

Petit, simple, rapport qualité/prix décevant mais l'auberge est très bien placé!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
5.1

La cama supermala, se notaban todos los muelles y no pude apenas dormir, la ventana tambien estaba rota y se escuchaban todos los trenes y a medioda noche entraba mucho frio. SOlo salva la ubicación del sitio que es centrico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
2.6

Horrible night bedbug were feeding on me avaiod

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • tomassamel1027
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Mar 2016
8.0

In general you get what you pay for. But the staff is very friendly, the room was fine, the breakfast was good. Fast wifi. No elevator, so beware if you have heavy luggage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.