Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Meramees Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

They made us feel at home right from the beginning. What sticks out and says a lot about this place and the staff is what they told me on the first day; 'This is your new home, this is our number, call us anytime from anywhere here in Egypt. We are here for you.' That is why I come back to this place. Not to mention the facilities, excellent location and the atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.3

Está muy bien ubicado, quizás el edificio que lo alberga no te da muy buena espina, porque está viejo, sucio y descuidado, pero estando en el hostal, todo bien. datos útiles para el viajero de poco dinero, te cuidan a full, y entregan facilidades, de mejorar quizás el internet en la parte superior (segundo piso). Pero para ser El Cairo y por su precio excelente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Lut 2017
9.4

La doccia non funzionava bene,poco flusso e tuo rubinetto rotto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
9.1

位置很好,去哪了都方便

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

I have to say the owner is really kind. He will tell you the way to the church the halili market and how much to pay by taxi. The location is in the city center, just ten minutes’ walk to Egyptian museum. Even the bathroom is a little small, it’s clean. The breakfast is 3 pieces of bread with butter、jam and a cup of coffee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.9

Me recomendaron el lugar y no fallaron al hacerlo... Cómodo, limpio y con buen clima. Sólo puedo mencionar que para mí, faltaría un poco más de calefacción, ya que por las noches hacía frío en el hostel. Todo lo demás, de diez! Con seguridad, volvería a pasar mi estadía allí!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

The Meramees Hostel and staff were definitely one of my favorite things about my trip to Egypt. The staff are friendly, welcoming, helpful and fun. The hostel has a nice social area, comfortable beds, hot showers, clean, centrally located, close to some good places to eat and offers a basic breakfast in the morning. They helped me out with booking and any information I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.7

EXCELENTE LUGAR PARA QUEDARSE UNOS DIAS EN EL CAIRO. EL EDIFICIO AL PRINCIPIO ES MEDIO DECADENTE, PERO EL HOSTEL EN SÍ ES LIMPIO, BARATO, SEGURO Y BIEN UBICADO. LO RECOMIENDO. JMP

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Concierge was extremely helpful and arranged everything i need with a good quality choice and price , perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.