Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 8.4
Mendoza Inn Located at Aristides Villanueva 470, , Mendoza.
Mendoza Inn
Argentina
Mendoza 5500 Aristides Villanueva 470
84% 681
-32.8919663 -68.8579916
Mendoza Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2016
9.7

Really gresg hostel in a prime location. Good kitchen facilities and lovely staff. Really nice relaxing and sitting by the fire or playing a game of ping pong. We had a really late afternoon bus and they happily let us store our bags and sit around waiting

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
7.1

Great location. Staff are helpful and let me use computer etc. It has a kettle yay! It is perfect if you are looking for a place to crash, good communal areas. The room I stayed in was a bit small but it was perfect to sleep in. They had big lockers in room! They offer lots of tours and days trips too! Good budget hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

Muito bom galera, o hostel é tão bom que não dá nem vontade de sair dele. Café da manhã maravilhoso, staff perfeita, procurem pelo Gaston muito simpático e sempre dá ótimas dicas da cidade. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Super Hostel mit wunderbaren Staff (sprechen alle auch englisch)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

mi estadia fue espectacular. La atención de la recepción excelente. Super ómodo y limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
6.6

Hotel très bien situé mais chambre déprimante. Meubles moches, couleurs murales moches, oreillers noircis par endroit. Ça ne sent pas le propre. Moyenne d âge des occupants 20 ans

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Mar 2016
9.7

Excelentes días en este lindo, acogedor y muy limpio hostel! totalmente recomendado!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
8.0

La habitación tenía un solo enchufe que no andaba, la luz de la cama estaba quemada y el baño, no se puede llamar baño a eso. El resto, muy bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.7

Great hostel, amazing staff, couldnt ask for more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • maxcook908327
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Lut 2016
7.7

Clean dorms with lockers and bathroom. Only stayed one night here but cooking facilities were good. Breakfast was simple by filling. Wifi was sporadic at best and we had a group of extremely loud drunk English people ruin our nights sleep. But that shouldn't reflect badly on the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.