Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
Mendoza Inn Located at Aristides Villanueva 470, , Mendoza.
Mendoza Inn
Argentina
Mendoza 5500 Aristides Villanueva 470
86% 686
-32.8919663 -68.8579916
Mendoza Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2016
10.0

Buenisimo el hostel, la pasé genial. Todos muy buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
8.6

The hostel was well located. The room was clean but it was not possible to open the windows to change the air. It was cold at night but the room had a hand heater which made it okay. The bathroom was not all the time clean (depending on the cleaning lady). The breakfast was basic. The overall was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.7

Staff incrível!!!!! Energia mil!!! Voltar? Com ctz!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
6.3

Stayed in a horrible 8 bed dorm our first night. The bunks were so tightly packed in that only one person could walk through the room at a time. Then we were in a 4 bed room, it was more spacious but still not great. The beds sheets and pillows were so horrific that I took photos! On our second night the noise/shouting/music in the common area was stupidly loud and did not stop until 5am. We moved to a quieter, outside room for the rest of the trip to try and get some sleep! Showers were fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
6.9

Ponto a melhorar, as instalações: portas, maçanetas, armários, camas, parecem bem antigos e necessitam modernização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Cze 2016
9.7

Really gresg hostel in a prime location. Good kitchen facilities and lovely staff. Really nice relaxing and sitting by the fire or playing a game of ping pong. We had a really late afternoon bus and they happily let us store our bags and sit around waiting

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
7.1

Great location. Staff are helpful and let me use computer etc. It has a kettle yay! It is perfect if you are looking for a place to crash, good communal areas. The room I stayed in was a bit small but it was perfect to sleep in. They had big lockers in room! They offer lots of tours and days trips too! Good budget hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

Muito bom galera, o hostel é tão bom que não dá nem vontade de sair dele. Café da manhã maravilhoso, staff perfeita, procurem pelo Gaston muito simpático e sempre dá ótimas dicas da cidade. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Super Hostel mit wunderbaren Staff (sprechen alle auch englisch)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

mi estadia fue espectacular. La atención de la recepción excelente. Super ómodo y limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.