Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Muy amable todo el personal. Volveremos seguro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Maj 2017
8.6

Super friendly and helpful staff. nice amenities too. room was a bit narrow though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.6

Muy buen lugar, el desayuno está muy bien, falta un poco más de aseo en los pisos pero de resto todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Kwi 2017
6.9

Bonne localisation, personnel sympathique. Lits superposés la précision dans l'offre aurait été apprécié. La prise est à 1,70 m du sol, impossible de brancher la prise car un interrupteur bloque son insertion, le personnel est informé et va rectifier(?). SDB pour 8, mauvaise évacuation l'eau remonte dans la pièce, moyen niveau hygiène. Petit dej levez vous tôt car a 9h plus de lait.. Au pire c'est pas grave il y a du café... On a pu laisser nos sacs après le check out sans frais, réel plus.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
3.7

La habitación era demasiado chica para 4 personas. Era imposible moverse. Estaba separada de la otra habitación con un durloc que ni siquiera llegaba hasta el techo, por lo que se escuchaba todo. En particular lo del baño. Nos quedábamos sin agua caliente por momentos y pagamos más cara la habitación por el baño justamente. El personal medio pelo, bastante mala onda. El desayuno básico. Lo único bueno que tiene es la ubicación y que fue por el único motivo que lo habíamos elegido. DESASTRE

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Kwi 2017
8.0

The 8 bed dorm is a night mare unfortunately, really dark, no space and no fresh air (air conditioner didn't work), the 6 bed dorms I've seen were okay, more space but also dark. The bathroom in the main part of the hostel is always occupied so I would recommend a dorm with a private bathroom. The staff is friendly and helpful, but the tours they offer are a little pricy so you better book them somewhere else. Kitchen is clean and the breakfast is nothing special but okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.7

Muy buen ambiente!! El personal muy amable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
6.6

A lot of people here had suitcases not backpacks. Also you can't get wifi in the dorms out back and hope it doesn't rain during your stay because the bathroom out there leaks a lot. My room was pretty cold and the blanket is an old packing blanket. This place would probably be a lot better during the summer, wouldn't recommend if it's going to be cold though. Staff was friendly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.6

Es un lugar muy agradable, la única cosa por mejorar es el aseo general de los baños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
3.4

Overall we were very dissatisfied with our stay at Mendoza Inn. The staff were unfriendly and unhelpful, and the rooms very cramped and dark. There were only two bathrooms in the hostel and both were incredibly dirty and the taps and flush did not work properly if at all. The breakfast was mediocre but served in dirty bowls and cups. Altogether we would not recommend staying there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.