Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
Mendoza Inn Located at Aristides Villanueva 470, , Mendoza.
Mendoza Inn
Argentina
Mendoza 5500 Aristides Villanueva 470
87% 691
-32.8919663 -68.8579916
Mendoza Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
9.7

El lugar es buenísimo, cómodo, la gente que trabaja es muy amable. La ubicación es perfecta. Esta cerca de todos los bares. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
8.9

El hostel está muy bien ubicado y el personal de la recepción te dan toda la información necesaria para conocer la ciudad y alrededores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
8.9

Debe mejorar: - Calidad del café del desayuno y su comida en general. - Las habitaciones simplemente no se limpian y las camas no se tienden sino no hasta que el huésped hace el check out. El tendido de cama debe hacer todos los días.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Paź 2016
8.9

El hostel tiene una ubicación privilegiada y el staff está siempre predispuesto a colaborar ante cualquier inquietud. Regresaría sin dudarlo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
9.1

Super freundliches Personal, leckere Frühstück, saubere Zimmer und tolle Anlage wenn man mal nichts machen will oder entspannt den Tag ausklingen lassen will! Einzigstes Manko, die Lage, das Hostel ist gute 40 Laufminuten vom Busbahnhof weg und auch ins Zentrum benötigt man um die 25 Minuten

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Buenisimo el hostel, la pasé genial. Todos muy buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
8.6

The hostel was well located. The room was clean but it was not possible to open the windows to change the air. It was cold at night but the room had a hand heater which made it okay. The bathroom was not all the time clean (depending on the cleaning lady). The breakfast was basic. The overall was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.7

Staff incrível!!!!! Energia mil!!! Voltar? Com ctz!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
6.3

Stayed in a horrible 8 bed dorm our first night. The bunks were so tightly packed in that only one person could walk through the room at a time. Then we were in a 4 bed room, it was more spacious but still not great. The beds sheets and pillows were so horrific that I took photos! On our second night the noise/shouting/music in the common area was stupidly loud and did not stop until 5am. We moved to a quieter, outside room for the rest of the trip to try and get some sleep! Showers were fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
6.9

Ponto a melhorar, as instalações: portas, maçanetas, armários, camas, parecem bem antigos e necessitam modernização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.