Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
7.1

The hostel is located in a good spot in the city, the staff was nice and helpful and it have a very nice zone to sit and relax with a nice swimming pool. But the hostel is very dirty the dorms was dense and tiny, barely to move. The kitchen is with a few tools to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
4.0

A very disgustin place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Muy buen lugar, súper recomendable! Todos muy amables! El lugar tiene mucha onda y la gente que va es estupenda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.3

All in all not too bad..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
4.9

The hostel was extremely dirty, more so than any other hostile we have stayed at in Argentina. All except for one person on the staff was very unhelpful and did the bare minimum except when it came to booking sightseeing trips. The breakfast was common for the region with bread and croissants. The pool was extremely small and shallow, more like a coy pond.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Sty 2017
6.9

Alte Betten und Duschen, wenige alleinreisende, schlechtes Wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sty 2017
8.9

Alle Mitarbeiter waren sehr nett und hilfsbereit, es gibt viele buchbare Touren in die Umgebung, die Lage ist perfekt: direkt in der Straße, wo es die meisten Bars und Restaurants gibt! Einziges Manko waren die zwar geputzten, aber generell sanierungsbedürftigen Badezimmer (weil Schimmel an den Wänden). Für jeden Unempfindlichen empfehle ich das Hostel auf jeden Fall weiter!!! Die großen Gemeinschaftsräume wie die Bar und der Garten mit Pool sind kaum zu toppen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Sty 2017
6.6

The atmosphere of the hostel is really good, large garden and common areas. Pool could use some cleaning. What really annoyed me is that they apparantly knew that there is a bed bug problem in our room and only told us after we slept there and had the first bites..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Sty 2017
3.7

Værste hostel på vores rejse i 1 1/2 år. Badeværelserne var fyldt med fugt og ekstrem uhygiejniske. Sengene var ved at falde fra hinanden. Køkkenet havde stort set ingen redskaber. Køleskabet var særdeles ulækkert. Poolen var så beskidt, at du ikke kunne se bunden. Stole og bænke udenfor var ved at falde fra hinanden. Baren åbnede kl. 22 og ofte stod der ingen i den. De havde hverken øl eller vand i 3 dage. De arrangerer absolut intet socialt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Sty 2017
5.1

Two public bathrooms for the entire place with both a shower and a toilet, which is constantly running, the toilet paper is placed above the holders and gets damp after the shower is used. The aircon in 80% of the rooms doesn't work. Facilities are at an all time low. When the issues are mentioned to the staff, nothing is done about any of them, they don't seem to care at all.The vibes were great, due to the flow of travellers passing through. Free towels and cheap beers, plus the pool is great!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.