Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Memnon Hotel

  • Nile Street above the National Bank, Aswan, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2017
8.9

방에서 보는 뷰가 너무 좋았네요. AC도 있고 그냥 좋았어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
9.7

I booked the place for one night and ended up staying 3 nights. The staff is really friendly and helpful and even though their english sometimes is a bit limited they always try their best to help u in whatever u might need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
5.4

Dirty rooms with ants in the bathroom, very poor beds with broken frames. Very basic and unclean hostel. The views from the rooms however are stunning

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Kwi 2017
7.1

Es muy bueno para lo que vale . El baño estaba un poco empolvado . Sacando eso lo recomendaría mucho , es Egipto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Kwi 2017
7.1

Decent place for a few nights stay as a base for Aswan. Basic but good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2017
8.6

Gutes Hotel für den Preis, klasse Lage, sehr laut direkt mit Nil Blick. Sauberkeit eher mittelmäßig. Sehr in die Jahre gekommen. Die Mitarbeiter organisieren alles sehr günstig, 150egp für die Fahrt nach abu simbel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marcosdemorais5081
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 102 Recenzje
29 Mar 2017
7.7

Really good location with very helpful staff who helped organizing tours for Abu Simbel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Mar 2017
8.0

Room has towel, toilet paper, and soap. Wifi only works in the lounge/reception area. Location is really good. Looking at about a 15 minute walk along river from the station. Can be a nice stroll if you can avoid the Felucca mafia. Suggest you get a taxi to hotel if you have a lot of luggage. 20-30LE is a good price for tourists. The staff were super friendly. One guy especially was quite the joker. No real travelling atmosphere but it was nice to listen to the hotel staff chatting in Arabic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2017
7.7

Cheap place to stay, could be cleaner. staff is nice bit speaks very little English, the breakfast is a lunchbox, we had a beautiful view on the Nile , the rooftop and pool were not available

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
8.0

Location was great. The staff was accommodating and nice. The room has a very good view but the bathroom looked as if they hadn't cleaned it for months. The mirror was fool of stains, and the toilet and shower looked so dirty that I had to clean it with my own wipes. It was full of dust! although all in all our stay was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.