Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Memnon Hotel

  • Nile Street above the National Bank, Aswan, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2017
7.1

Typical old fashioned Egyptian hotel. First staff member told us you could only get WiFi if you had an Egyptian number, but we checked with other staff who signed us in...Room was clean, nice view of the Nile. Beds comfy. WiFi only available in lobby which got extremely hot and was horrible to sit in. Booked us to get to abu simnel and Philae island for decent price. Breakfast awful, stale bread with jam, cheese, egg. Beware the touts even hung out in the hotel lobby, you can't escape them!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
9.1

Good place to spend the night, a bit noisy as the main avenue is just in front. Staff is friendly and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
6.9

Goods: Location: near centre and in front of the Nilo River. Air conditioning: there was 47 degrees, then it is a good support. Symphatic employees breakfast included Tourism information Bad: Good internet but only in the reception Bad english Summary: If you are not a demanding person this hotel has the basic things to have a good stay. We had a romm wiht magnifics views to Nilor river. Best item: location

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • elloconaz5269
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Cze 2017
10.0

Todo espectacular por el precio. Lo unico el internet-wifi de terror. Solo en el looby del hotel. Y el desayuno muy abundante pero la calidad pesima. Por 8 usd no se puede esperar mas de un hotel en rebajas. Atencion con las ordas de vendedores de tour y de cualquier cosa que monta el hotel y seras victima en tus momentos de playa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
10.0

Nice place to enjoy Aswan in front of the Nile river. They offer a variety of tours, including Abu Simbel at a very fair price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • travelcasas
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Maj 2017
8.6

Perfect location !!!and good value for money !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

Staff were amazing, fast internet, good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Maj 2017
7.7

This place is everything I hoped to find in some seedy Egyptian hotel. It's a little rough around the edges, but the staff is great, the AC is strong (if you're here during summer months this is crucial), and the beds are clean (enough). Definitely a lot of value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Maj 2017
8.9

방에서 보는 뷰가 너무 좋았네요. AC도 있고 그냥 좋았어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
9.7

I booked the place for one night and ended up staying 3 nights. The staff is really friendly and helpful and even though their english sometimes is a bit limited they always try their best to help u in whatever u might need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.