Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
Meiga Backpackers Located at Calle Basquios 67, , Santiago de Compostela.
Meiga Backpackers
Spain
Santiago de Compostela A Coruna 15704 Calle Basqui�os 67
86% 782
42.8872377 -8.5392951
Meiga Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
10.0

The Staff is really friendly, great people! I felt like at home. I will definetely come back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
4.9

Hostel was smelly and dirty, bathrooms were foul and I left feeling dirty and in need of a good shower

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
8.6

I must say i found the staff and volunteers here exceptionally friendly, helpful and welcoming. if you are traveling solo they will definatel make you feel at home, i returned 2 more times during my stay in Galicia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
6.3

El albergue esta a 10 minutos del centro (catedral...) Hay libertad de entrada por la noche. El precio está bien dado el sitio pero si buscas un baño limpio este no es el lugar más adecuado. Nosotros llegamos haciendo el camino de Santiago y sorprende que pagando en la capital no hayas cuidado con el orden y la limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Fuimos un grupo de amigos a pasar el fin de semana y estuvimos muy agusto, la limpieza, seguridad, instalaciones y buen ambiente de este hostal fueron clave para pasar unos dias estupendos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
3.4

Las instalaciones están muy viejas y deterioradas, solo hay un cuarto de baño por planta con una sola ducha y un solo wc, enchufes escasos, no hay uno por cama, la puerta de la habitación no cerraba. No lo recomendaria

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Sie 2016
9.4

La gente que trabaja en el Meiga es muy acogedora, te hacen sentir como en casa, te ayudan en todo lo que esta en sus manos. El ambiente que se respira es relajado, divertido y muy acogedor. La ubicación es perfecta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2016
9.7

El hostel tiene un muy buen ambiente, siempre al tanto de las actividades de la ciudad, los chicos de recepción son los mejores, siempre al tanto de todo....los baños siempre impecables, la cocina súper equipada, y la sala de estar es muy amplia y cómoda igual que el jardín.... Lo único es que está lejos de la estación de trenes, pero se puede llegar muy bien....Sin duda me alojaría denuevo...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
7.1

They have a basement where to store bikes and equipment for pilgrims. The kitchen is big and makes it easy to move around when cooking. Not a lot of crockery though. The garden is pretty On the down side, there are few shared tolilets, so expect to queue for your shower. One thing I didn't like at all is that they don't give any cover for the duvet, just the lower sheet and this is BAD. I don't want to sleep directly in contact with the duvet where hundreds slept in. I used my sleepingbag..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

I was so happy with my stay at Meiga! The people there were really friendly and helpful, the atmosphere was great, and the hostel had a really nice garden. It felt like home right away, and I would love to return:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.