Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 864 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 864 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2017
9.1

Felt a little dirty but given the Camino route I'd say it was pretty well kept, especially for the price. Great location - straight and easy walk to Santiago center. Beds were comfy, but windows don't have screens so we got a few mosquito bites. Staff was excellent and helpful. Wifi was fast but didn't reach our room on the first floor, which was a little inconvenient. Overall I'd recommend for the price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Jorge es un extraordinario anfitrión, nos colaboró en todo durante nuestra estadía, fue muy amable, servicial y útil con sus recomendaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.1

Necesitan más baños.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2017
9.1

Awesome hostel where to stay In Santiago de Compostela! Very friendly staff, nice common area and very good Atmosphere! Thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Sie 2017
10.0

Nice place with homely vibes. Owner was very friendly and a nice way to finish my Camino! Thanks for the good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ArquimedesEscrig
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Lip 2017
9.1

Nada mas llegue, el chaval que me atendio fue super amable. Las habitaciones muy bonitas, y el ambiente fantastico. Tambien tienen un jardincito bastante agradable :-P

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • carmegloz
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2017
9.7

Un albergue con mucho encanto con una localizacion estupenda para pasear por Santiago

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
8.6

I stayed in the four bed female dorm room. Overall, my experience was good. The hostel was friendly, there was a good common area, and it was pretty clean. It was an easy walk to the central area of town. The thing that I didn't like was that even though the lock on the outside door was changed daily, my room didn't have a lock and the lockers were too small to be very useful. (I didn't have any issues though.)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Lip 2017
8.3

【良い】旧市街、バスターミナルまで徒歩圏内。すぐ近くにスーパーあり。キッチンや共有スペースが広い。オートロックでセキュリティも良い。荷物は無料で預かってくれた。 【悪い】WiFiは場所によって使えたり使えなかったり。電子レンジがなかった。シャワーやトイレが少なくて、ユニットバスだから時間によって待つ。部屋にコンセントが少ない。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2017
9.1

The people that worked there were amazing! Very comfortable beds with a lot of space. Great hostel overall!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.