Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 811 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 811 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3
Meiga Backpackers Located at Calle Basquios 67, , Santiago de Compostela.
Meiga Backpackers
Spain
Santiago de Compostela A Coruna 15704 Calle Basqui�os 67
87% 811
42.8872377 -8.5392951
Meiga Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Meiga es un albergue que te hace sentir como en tu casa, los trabajadores (Iban y Jorge) te acogen como a uno más y esto se agradece. La situación del albergue esta muy bien, a 5 minutos del centro de Santiago. Y si tenéis la oportunidad de que alguno de los trabajadores os cocine (gracias Iban por tus recetas XD!), entonces ya no se puede pedir mucho más. Echaré de menos a la familia Meiga y seguramente que en un futuro no muy lejano nos volveremos a ver, no lo dudéis! Joana

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
6.9

Ich war snfangs sehr schockiert, dass die Zimmer nicht abgeschlossen werden können. Ebenfalls muss man selbst ein Vorhänge schloss für das Schließfach im zimmer mitbringen, sonst gibt es keinerlei Möglichkeiten, seine wertsachen einzuschließen. Das war für uns schon sehr grenzwertig. Meine Matratze war sehr weich oder sehr durchgelegen, die andere jedoch war gut. Das Zimmer war gut, das Bad sehr feucht da ohne Fenster und leider etwas schimmlig. Küche und Aufenthaltsraum einwandfrei

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
9.1

The atmosphere is absolutely wonderful. It's fun, social. The staff is equally social, friendly, funny and meet needs of accommodation requests. Has a great kitchen with a living room and garden area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
3.7

La verdad los review no tienen nada que ver con la realidad, el lugar no es limpio y la ubicacion no es tan cerca de nada, el precio vs calidad esta muy mal, hice el camino de Santiago y dormi en mejores albergues, hostales,etc en pueblos pequeños y me decepciono mucho llegar a una ciudad tan bonita y encontrarme con este hostal tan desagradable. Deberian ser mas sinceros, asi uno ya sabe a que se expone.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Paź 2016
8.9

Nice hostel, 1km walk from the Santiago center. It has everything backpacker may need. Just as it is custom around here, they ask not little money for using computers, laundry etc. But otherwise I can recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
1 Paź 2016
9.4

버스터미널에서 가깝고 와이파이 잘되고 직원 에반 매우 친절해요 하루 밖에 안있었지만 주방도 쓸수 있고 정원도 있고 좋아요 단 구시가지까지 10분정도 걸어야 됨

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
8.9

Sehr nettes Personal! Preis- Leistungsverhältnis ist super! Für meine Verhältnisse hätte es ein bisschen sauberer sein können, aber für die 2 Nächte auf jeden Fall okay! Meine Matratze war bereits durchgelegen, aber die von meiner Mitreisenden nicht. Wahrscheinlich nur eine Ausnahme!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

Very friendly staff and great location. Ten minute walk from the center and next to a supermarket, very relaxed and welcoming ambiance. I certainly will be coming back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
7.7

Nice young atmosphere, but there is no microwave oven and the ordinary owen is broken at the moment. Some evenings they do communal dinners for a small charge. Close to the bus station. Capacity of toilets is bit limited.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Cualquier comentario que pueda dejar se va a quedar corto. Si tengo una segunda casa esta se llama Meiga backpakers y se encuentra en Santiago de Compostela. Un jardin de las delicias donde hemos cocinado y compartido dulces momentos, un personal que después de mi estancia ya considero como parte de mis amistades en el mundo, buenas charlas, risas y músicos de todo tipo y procedencia que han dejado huella en mi vida. Toda la suerte y un cálido abrazo. Piel de gallina. Sou collonuts!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.