Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
Meiga Backpackers Located at Calle Basquios 67, , Santiago de Compostela.
Meiga Backpackers
Spain
Santiago de Compostela A Coruna 15704 Calle Basqui�os 67
87% 797
42.8872377 -8.5392951
Meiga Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
7.7

Nice young atmosphere, but there is no microwave oven and the ordinary owen is broken at the moment. Some evenings they do communal dinners for a small charge. Close to the bus station. Capacity of toilets is bit limited.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Cualquier comentario que pueda dejar se va a quedar corto. Si tengo una segunda casa esta se llama Meiga backpakers y se encuentra en Santiago de Compostela. Un jardin de las delicias donde hemos cocinado y compartido dulces momentos, un personal que después de mi estancia ya considero como parte de mis amistades en el mundo, buenas charlas, risas y músicos de todo tipo y procedencia que han dejado huella en mi vida. Toda la suerte y un cálido abrazo. Piel de gallina. Sou collonuts!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.1

It was really good, the staff and the atmosphere are really nice. The garden allow us to rest in a peaceful place, I liked it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

The Staff is really friendly, great people! I felt like at home. I will definetely come back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.9

Great thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Hey you were great. Thanks Ivan, Ash, Sive and Dominica for the great time. I would always come back for you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
4.9

Hostel was smelly and dirty, bathrooms were foul and I left feeling dirty and in need of a good shower

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
8.6

I must say i found the staff and volunteers here exceptionally friendly, helpful and welcoming. if you are traveling solo they will definatel make you feel at home, i returned 2 more times during my stay in Galicia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
6.3

El albergue esta a 10 minutos del centro (catedral...) Hay libertad de entrada por la noche. El precio está bien dado el sitio pero si buscas un baño limpio este no es el lugar más adecuado. Nosotros llegamos haciendo el camino de Santiago y sorprende que pagando en la capital no hayas cuidado con el orden y la limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Fuimos un grupo de amigos a pasar el fin de semana y estuvimos muy agusto, la limpieza, seguridad, instalaciones y buen ambiente de este hostal fueron clave para pasar unos dias estupendos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.