Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Meiga Backpackers Located at Calle Basquios 67, , Santiago de Compostela.
Meiga Backpackers
Spain
Santiago de Compostela A Coruna 15704 Calle Basqui�os 67
89% 767
42.8872377 -8.5392951
Meiga Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

I was so happy with my stay at Meiga! The people there were really friendly and helpful, the atmosphere was great, and the hostel had a really nice garden. It felt like home right away, and I would love to return:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
8.9

A very good choice when you have a limited budget but you want to stay close to the city centre and enjoy a relaxing and mystical atmosphere. Essential and comfy rooms with all the facilities you will need to have a good time in Santiago, (washing machine, garden, kitchen and living room, wifi...).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.4

I really enjoyed my time here. There are lots of backpackers coming and going so it's very easy to meet people. Loved the staff; they were all friendly and helpful: thanks Ivan, Lonny and Jorge! There's a pretty garden out back with nice views and the place has VERY comfy beds (memory foam!) A 15 minute walk from the center which I quite enjoyed. There is a Dia supermarket and plenty of cafes nearby. Great prices and clean. Free towels. I couldn't ask for more. Thank you Meigas! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
10.0

Muy amable el personal. Muchas gracias!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2016
9.7

Super cooles Hostel. Meine Freundinnen und ich waren nur eine Nacht dort, da wir uns Santiago einmal anschauen wollten. Für uns steht aber fest, dass wir sei es Jakobsweg oder wann anders, wir würden dieses Hostel jederzeit wieder buchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

such a lovely place! a perfect stay, were cozy, clean and freindly. the reception guy, Ivan, was so nice and friendly and i really enjoyed my stay at this hostel. i definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
9.4

nice kitchen and long garden. Just sometimes the bathroom is busy coz there's just only one on each floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
8.0

Albergue con caracter, una cocina y un bonito jardín. Lo malo: su ubicación no está cerca al centro. Si, está cerca a la estación de autobuses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Cze 2016
8.9

The staff is amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2016
6.9

El hostal estaba bien. Le faltaba un poco de limpieza a los baños. Además solo te daban la sábana de abajo y un edredón para taparte. A pie se llega bien al centro histórico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.