Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Meiai Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lut 2017
8.9

Loved this hostel! Great location and super friendly staff. Breakfast was also good and beds were comfy with decent air con at night. Only things that let it down for us was no locks on the room doors and lack of a guest kitchen and laundry facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
8.0

Muito bom! Perto de tudo, só que as praias ficam um pouquinho longe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
9.4

Great hostel, comfortable beds, powerful showers, accessible location! It's a more of a quiet hostel however so if you want a big party hostel, look elsewhere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sty 2017
10.0

Very clean place. Nice staff. Great location. Always stay there when I'm in Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.7

Adorei! Fui muito bem recebida e recepcionada por funcionários muito queridos, todos dispostos a me ajudar, o espaço é muito aconchegante e acolhedor, me senti em casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sty 2017
8.9

El Hostel es muy lindo, con buenas instalaciones y los empleados muy amables y simpáticos. El desayuno fue muy bueno así como el confort de las habitaciones. La zona es muy linda, segura y queda cerca del metro, por lo que es cómoda para manejarse. Es un hostel recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jleoandrade
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.9

Hostel muito bom, recomendo a todos. É um hostel mas o intuito dele é fornecer serviços a nível de hotel. Muito bom mesmo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.3

Muy bueno el hostel!! Reservé ahí de casualidad, porque por cómo organicé el viaje, mis ultimos dos días eran en Rio para año nuevo y viendo otros hostels ningún otro dejaba reservar por menos de 3 o hasta 5 noches. Fuimos con cero expectativas, pero la verdad que estaba increible la onda que tenía. No es ni ahí un party hostel, pero tiene su bar con musica hasta las 11. Queda cerca de todo y es muy segura la zona asi que suma mucho. Mi única crítica es que manejan el Aire Acon y mori de calor!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.0

O hostel é muito bom, só sugiro que os beliches tenham braço na cama de cima p/ dar segurança de não rolar e cair quando dormir. Além de sugerir uma cobertura alta contra chuva (recomendo com transparência) na parte superior externa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.