Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Meiai Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Meiai Hostel Located at Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo, Rio de Janeiro.
Meiai Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22270-060 Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo
89% 131
-22.9510233 -43.1884360
Meiai Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jleoandrade
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.9

Hostel muito bom, recomendo a todos. É um hostel mas o intuito dele é fornecer serviços a nível de hotel. Muito bom mesmo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.3

Muy bueno el hostel!! Reservé ahí de casualidad, porque por cómo organicé el viaje, mis ultimos dos días eran en Rio para año nuevo y viendo otros hostels ningún otro dejaba reservar por menos de 3 o hasta 5 noches. Fuimos con cero expectativas, pero la verdad que estaba increible la onda que tenía. No es ni ahí un party hostel, pero tiene su bar con musica hasta las 11. Queda cerca de todo y es muy segura la zona asi que suma mucho. Mi única crítica es que manejan el Aire Acon y mori de calor!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.0

O hostel é muito bom, só sugiro que os beliches tenham braço na cama de cima p/ dar segurança de não rolar e cair quando dormir. Além de sugerir uma cobertura alta contra chuva (recomendo com transparência) na parte superior externa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • morrisku
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
17 Paź 2016
9.1

Location is great, just 5mins walk from Botafago, and the neighborhood is safe, quite a lot of good restaurant and supermarket within walk. Staff are friendly, room is clean, the only complain is too many mosquitos in the hostel, luckily we have air con inside the room so its not too bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.7

Hostel bastante limpo, e staff super solícito, recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

ótimo! Muito limpo, equipe super comprometida e simpatico, perto da estação de metro Botafogo (que tem ilgação com BRT E VLT), perto de muitos retaurantes e redes de fast food 9Subway, KFC), farmácias e supermercados. Bairro MUITO tranquilo em todas as horas do dia. Recomendo e voltaremos com certeza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
9.1

mis amigas dicen que el lugar es muy lindo! yo voy a ir proximamente , confio en ellas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Wrz 2016
8.3

Nice place, very simple furniture and clean places (i stayed at a priveta suite, so cant say much about the dorms or shared bathrooms). Great location depending on what you're doing in Rio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.