Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Meiai Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Meiai Hostel Located at Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo, Rio de Janeiro.
Meiai Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22270-060 Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo
84% 114
-22.9510233 -43.1884360
Meiai Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Cze 2016
9.4

Excelente, la atención de todos en el hostel, supoer recomendable. Limpio y prolijo. muy buen desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
9.1

El lugar es muy cálido y los anfitriones son super amables. Me encantó y los pasé muy bien. lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
9.1

Amazing hostel in Rio de Janeiro. The staff is very helpful and friendly, the rooms are very clean and the bathrooms very convenient. The bar and restaurant is also worth trying ! Definitely a place to recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
10.0

Lovely hostel, staff and veryyyyyyyyyyyyy clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
4.3

I felt that this was an unfriendly hostel and very difficult to meet new people. I felt very much like an outsider at this hostel. Aside from one employee, I felt that the staff was a bit cold. They certainly didn't go out of their way to ensure that my experience in Rio and at the hostel was enjoyable. I am so lucky that I had friends in Rio, otherwise I would have had a very lonely time. There is NO kitchen. You can't even fill up your own water bottle. There are many rules at the hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Kwi 2016
5.7

Staff was not in particular friendly and attentive. One female receptionist was nice though. My "Welcome" After a Long Travel day The Male receptionist was "why didnt you answer our Mail?" (Which I by the way did) what a nice start! Rooms Are ok and clean, somehow Atmosphere is missing and you Do Not get to Know other travellers as easily as in other hostels. Wouldn't stay there again!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Me gusto el hostal, cerca del metro, siempre estuvo limpio y buen ambiente sin duda regresaría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guianjos
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Minha primeira experiência em Hostel, e não poderia ter sido melhor. Os funcionários são super prestativos, Hostel limpo e organizado e super bem localizado. Com certeza, voltaria a me hospedar no Meiai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.1

No geral, o hostel Meiai é muito bom. A equipe de atendimento é muito amigável. Faço somente duas ressalvas: a) poderia haver uma manutenção de limpeza dos banheiros ao final da tarde, para fazer frente ao uso do dia; b) as pias dos banheiros superiores poderiam ser substituídas por outras, com um balcão de apoio. Pela dificuldade da descida de água servida, nota-se que as tubulações estão necessitando de uma limpeza.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alanborges
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
9.7

Fica perto da estação Botafogo do metrô. A rua é arborizada e tranquila, o que propicia um agradável café da manhã ao ar livre ou um happy hour com os amigos. O hostel é num casarão antigo mas com a decoração bem moderna. Os quartos são confortáveis, assim como as camas. Há ar condicionado nos dormitórios. Os banheiros ficam fora dos quartos e há opções individuais ou coletivas. Sempre os encontrei limpos. O café da manhã é variado e bom. No hostel, há um bar e um restaurante. Os preços dos prat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.