Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Meiai Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Meiai Hostel Located at Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo, Rio de Janeiro.
Meiai Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22270-060 Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo
87% 120
-22.9510233 -43.1884360
Meiai Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

ótimo! Muito limpo, equipe super comprometida e simpatico, perto da estação de metro Botafogo (que tem ilgação com BRT E VLT), perto de muitos retaurantes e redes de fast food 9Subway, KFC), farmácias e supermercados. Bairro MUITO tranquilo em todas as horas do dia. Recomendo e voltaremos com certeza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Wrz 2016
8.3

Nice place, very simple furniture and clean places (i stayed at a priveta suite, so cant say much about the dorms or shared bathrooms). Great location depending on what you're doing in Rio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Cze 2016
9.4

Excelente, la atención de todos en el hostel, supoer recomendable. Limpio y prolijo. muy buen desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
9.1

El lugar es muy cálido y los anfitriones son super amables. Me encantó y los pasé muy bien. lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
9.1

Amazing hostel in Rio de Janeiro. The staff is very helpful and friendly, the rooms are very clean and the bathrooms very convenient. The bar and restaurant is also worth trying ! Definitely a place to recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
10.0

Lovely hostel, staff and veryyyyyyyyyyyyy clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
4.3

I felt that this was an unfriendly hostel and very difficult to meet new people. I felt very much like an outsider at this hostel. Aside from one employee, I felt that the staff was a bit cold. They certainly didn't go out of their way to ensure that my experience in Rio and at the hostel was enjoyable. I am so lucky that I had friends in Rio, otherwise I would have had a very lonely time. There is NO kitchen. You can't even fill up your own water bottle. There are many rules at the hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Kwi 2016
5.7

Staff was not in particular friendly and attentive. One female receptionist was nice though. My "Welcome" After a Long Travel day The Male receptionist was "why didnt you answer our Mail?" (Which I by the way did) what a nice start! Rooms Are ok and clean, somehow Atmosphere is missing and you Do Not get to Know other travellers as easily as in other hostels. Wouldn't stay there again!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Me gusto el hostal, cerca del metro, siempre estuvo limpio y buen ambiente sin duda regresaría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guianjos
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Minha primeira experiência em Hostel, e não poderia ter sido melhor. Os funcionários são super prestativos, Hostel limpo e organizado e super bem localizado. Com certeza, voltaria a me hospedar no Meiai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.