Hostelworld.com

Meiai Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Meiai Hostel Located at Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo, Rio de Janeiro.
Meiai Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22270-060 Rua Guilhermina Guinle 127, Botafogo
88% 104
-22.9510233 -43.1884360
Meiai Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • guianjos
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Minha primeira experiência em Hostel, e não poderia ter sido melhor. Os funcionários são super prestativos, Hostel limpo e organizado e super bem localizado. Com certeza, voltaria a me hospedar no Meiai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.1

No geral, o hostel Meiai é muito bom. A equipe de atendimento é muito amigável. Faço somente duas ressalvas: a) poderia haver uma manutenção de limpeza dos banheiros ao final da tarde, para fazer frente ao uso do dia; b) as pias dos banheiros superiores poderiam ser substituídas por outras, com um balcão de apoio. Pela dificuldade da descida de água servida, nota-se que as tubulações estão necessitando de uma limpeza.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alanborges
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
9.7

Fica perto da estação Botafogo do metrô. A rua é arborizada e tranquila, o que propicia um agradável café da manhã ao ar livre ou um happy hour com os amigos. O hostel é num casarão antigo mas com a decoração bem moderna. Os quartos são confortáveis, assim como as camas. Há ar condicionado nos dormitórios. Os banheiros ficam fora dos quartos e há opções individuais ou coletivas. Sempre os encontrei limpos. O café da manhã é variado e bom. No hostel, há um bar e um restaurante. Os preços dos prat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

I loved every bit of this hostel. Surely be back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
7.7

The hostel is easy to find from the metro at Botafoga. The staff were lovely - really chatty and helpful, and the majority spoke good English. I was travelling alone and found the hostel quite quiet - I had hoped to meet a few other travellers, but unfortunately not.The beds were clean, but I'd recommend using your own towel; theirs weren't dirty but old and didn't dry very well. They had a computer available. And breakfast was fresh fruit, coffee and juice - very fresh.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Mar 2016
8.3

Die Zimmer sind gut, das Frühstück auch. Mitarbeiter schauen lieber auf ihr Smartphone und einige sind nicht besonders freundlich. Es fehlen ein paar Informationen, die man zu beginn geben kann. Kulanz fehlte mir auch, weil ich 1 Tag früher abreisen wollte, bekam aber das Geld nicht erstattet. Ich kam einen Tag vorher und musste dafür mehr bezahlen als über Hostelworld.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • haydrod222
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Mar 2016
9.1

Me gustó la ubicación. La atención del staff. Son muy serviciales. No me gustó: el baño de mujeres del 1er no tiene ningún accesorio donde puedas colgar tu toalla, tu ropa interior y exterior al momento de bañarte. Tampoco tiene un banco para que puedas apoyarte cuando te cambias. Como está expresado, no tiene cocina común. Pero entiendo que podrían proveer de una heladera para dejar tu bebida. En Río hace mucho calor. Es necesario poder tomar algo fresco sin necesidad de pagar todo el tiempo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brunalemener
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2016
8.6

Excelente experiência!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Dobry hostel w dobrej lokalizacji. Blisko do stacji metra "Botafogo" wiele restauracji, supermarketów itp miły personel, AC w ​​pokoju i bardzo czyste łazienki. Jedyną rzeczą, która nie bot irytujące jest thatthere nie było wiele haczyków i półek w łazience, aby powiesić ubrania i ręczniki. Ale oprócz tego, co to miało definitaly bardzo dobry hostel, godne polecenia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
9.4

Well located in Botafogo, this hostel looks nice inside, and has spacious rooms, so you dont stumble over suitcases, it's very clean with enough bathrooms for everyone. Breakfast buffet is good, too, but they have a 'restaurant' instead of a shared kitchen. The food is good, but there's no fridge for your stuff; Staff is very nice, too. One drawback when I was there, most ppl weren't the usual backpackers, so atmosphere was more like a hotel... Most guests and minded their own business..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.