Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mediterranean Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 6,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 6,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Mediterranean Youth Hostel Located at Diputació 335 principal, , Barcelona.
Mediterranean Youth Hostel
Spain
Barcelona 08009 Diputació 335 principal
91% 6109
41.3944854 2.1722888
Mediterranean Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

Me gusta el hotel,buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.1

We had a great time in Barcelona. The staff was very nice and helpful. The dinner was very delicious and the jam Session was fun. We would definitely come back!:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • davidxstone7226
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sty 2017
9.7

The only reason I marked the atmosphere one notch from perfect is that they need more art on the walls... not that there is not some art but I hope they put up some posters of Dali and other artists and other cool decorations... but this Hostel is World Class as far as hostels go because they allow for a very normal social outlet and allow people to have a good time and because the rooms are above there are no issues with people hanging out in the common eating area.. the kitchen is great!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

Great hostel, Staff extremely friendly and helpful. The dinner idea is great though I didn't actually try it out myself. Free breakfast (or any breakfast!) would be a nice addition! Atmosphere of the hostel was a bit quiet when I arrived but got livelier just as I was leaving unfortunately :(! There's definitely good common areas to make it easy to chat to people. Location was ideal, very close to a Metro station and in a nice area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sty 2017
8.0

Ostello pulito e in ottima posizione. Spazi comuni non molto grandi, ma nel complesso valutazione positiva

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.7

Atendimento - Fabuloso - Sentes-te em casa. Ambiente - Amigavel e de confiança Limpeza - Top! Boas instalacoes para a qualidade/preco. Localizacao - Fantastica Jantares - Deliciosos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

Best hostel you'll find in Barcelona, great staff and awesome atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
10.0

È veramente un Ostello splendido, si respira un'aria molto positiva all'interno tra gli ospiti e con lo Staff che è stato meraviglioso. Sempre gentili, simpatici e disponibili. La posizione è perfetta per visitare la città. Le aree comuni dell'Ostello permettono di fare amicizia con tutti. La Camera era sempre pulita. Davvero un ottimo soggiorno e una splendida città. Ylenia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.1

Had a very comfortable stay .. location s great too.. staff were friendly n we liked it a lot .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Sty 2017
9.4

Muy buena ubicación y tranquilo. La habitación de matrimonio exquisita, como un hotel. El personal encantador, atento y muy servicial. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.