Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Media Luna Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 573 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
Media Luna Hostel Located at Centro, cll Media Luna, , Cartagena.
Media Luna Hostel
Colombia
Cartagena Bolivar 57 Centro, cll Media Luna
73% 573
10.4220387 -75.5448889
Media Luna Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
6.3

We are two chilean friends travelling around Colombia. We were surprised to find a "gringo atmosphere" at Media Luna Hostel, way more than we wanted. I mean, we are in Latin America and we are interested in having local experiences. They also have a slogan with "the real backpackers hostel", which is not coherent with their prices, especially when you compare it with all the hostels around (almost the double).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
6.3

Nice rooms and good beds. The toilets and the showers were very dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sie 2016
8.0

In my opinion no party hostel... But nice spot to meet other travellers to party with. Wednesday party? Well too many guys in my opinion. Have been at a lot of better partys in south america... Still good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Sie 2016
8.3

We stayed in a dorm with one single ceiling fan which was super weak and therefore it was crazily hot in there. The beds were comfy though. The pool was a big plus and so was the rooftop party on Wednesday night (even though we had to queue up forever to get to the top). Extremely negative was that they fumigated every room without informing the guests upfront and suddenly you couldn't go back to the room for 1hr or so. Also the bathrooms were closed for 10+ hrs and there was no water at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
7.1

Hostel sympa pour les jeunes, ambiance backpackers, plein de monde dans la cour centrale, dans la piscine et au ping pong. Beaucoup d'activités proposées et une Soiree le mercredi soir. Assez bruyant le soir car beaucoup de monde reste dans la cour pour l'apéro! Personnel hyper désagréable. Vieille maison coloniale très charmante. Prendre une chambre avec ventilo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
5.1

Deja mucho q desear, a varios huéspedes le han faltado pertenencias y se corre el rumor q faltan celulares. La limpieza en los baños deja mucho q desear.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Koni
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.9

Cooles Partyhostel mit super Lage! Sehr angenehme Atmosphäre!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.9

Hostal de fiesta, todo bien en general excepto que no incluye desayuno y además no hay enchufes en las habitaciones por lo que hay que cargar el celular en el bar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
2.3

YOU SHOULD NOT GO THERE - discusting hostel, nothing clear, bathrooms showers toilets kitche rooms - parties are not that well - robberies IN the hostal maybe from the staff or from other travelers but i don t think so that much... Better try other ones !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.9

Media Luna is a great hostel! We stayed in both the shared dormitory as well as a private room. We found the private room with a personal shower, fan, space, etc. to be extremely worth the extra cost. Beware of the hot rooms without AC! There are also extremely loud parties on Wednesday nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.